1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
reza moghadas
چرا عزیزم
همین الان میری وبسایت کانون (قلمچی) و ازونجا توی منوش از سمت چپ چهارمی نوشته کتاب!
روشو کلیک کن
گزینه چهارم نوشته کتاب های دبیران پرمخاطبمتاسفانه هیچ جایی جز وبسایت قلمچی نیست چون کتاب های دبیران پرمخاطب رو حتما باید سفارش بدی و از تهران پست کنن
شهر های دیگه نیست. -
m.jafari9877
ممنون بابت راهنمایی... -
ظاهرا کتابای درسی امسال عوض شده برای کنکور و کتابای جدید چه برنامه ای دارین؟
-
ببخشید میشه مشخصات کامل این کتاب تستی که اقای ناصح زاده ازش استفاده میکنن، مثل اینکه چاپ چه سالیه و شماره شابک و اینکه قیمتش رو بفرمایید؟؟؟ توروخدا حسابی نیازش دارم
-
mohbkht105 همون کتابیه ک تو سایت کانون هستش
فکر میکنم چاپ ۹۳ بود شماره شابک هم بالاتر نوشتمه فکر کنم -
سلام ... من تازه میخوام عربی رو شروع کنم .... با کدوم پیش برم ؟؟؟ نیمسال 93-94 یا 94-95 ؟؟؟؟
-
farhan44 به نظر من از 94-93 استفاده کنید چون نیازی به کتاب قرمز قلم چی که خیلی سخت گیر میاد نیست و میتونید از جزوات آنها استفاده کنید و جزوات سال 94-95 را نیز دانلود کنید چون ناقصی های جزوات سال قبل را تکمیل می کند و جزوه ها کامل می شوند و از نظر تدریس زیاد با هم فرقی ندارند .
-
سلام
دوتا سوال:
1.لیست عندی ذره حسدا. توی این جمله نقش اصلی تمییز چی بوده؟(باتوجه به اینکه جمله فعلیه ست ولی ذره اسم لیس ست نه فاعلش)
2.اشتهرت فی مدینتی علما و ایمانا. توی این جمله علما در اصل فاعل بوده؟؟؟
ممنون -
admin #عربی : برای عربی کسانی که میخواهند از عربی ناصح زاده استفاده کنند از فیلم های سال 93 استفاده کنند چون جزوات ناقص این فیلم ها با کمک جزوات فیلم های سال بعد عربی ناصح زاده تکمیل می شوند و در این فیلم ها نیازی به خرید کتاب قرمز قلم چی (مولف : میلاد ناصح زاده ) که خیلی سخت گیر می آید نیست و در این فیلم ها از کتاب های آبی قلم چی و خیلی سبز تست زده میشود و اگر فردی این کتاب ها را نیز نداشته باشد به راحتی می تواند با کلاس جلو بیاید و تست بزند ولی در کلاس های سال 94 اینگونه نیست . از این فیلم ها تمامی افراد چه قوی و ضعیف می توانند استفاده کنند و عربی از صفر آموزش داده شده است .
-
برای کسانی که قرمز قلمچی میخان این فروشگاه داره
دعا فراموش نشه
http://www.erfanacademy.com/default.aspx -
aaaaaa در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام من می خوام از فیلم های استاد ناصح زاده استفاده کنم 93-94بهتر یا 94-95؟؟لطفا جواب بدید
سلام
ازفیلم کلاس ۹۴-۹۵استفاده کنید بسیارجامع وعالی تدریس شده تازه بروزتر وحذفیاتم درنظر گرفته شده.
موفق باشید -
aaaaaa #عربی : برای عربی کسانی که میخواهند از عربی ناصح زاده استفاده کنند از فیلم های سال 93 استفاده کنند چون جزوات ناقص این فیلم ها با کمک جزوات فیلم های سال بعد عربی ناصح زاده تکمیل می شوند و در این فیلم ها نیازی به خرید کتاب قرمز قلم چی (مولف : میلاد ناصح زاده ) که خیلی سخت گیر می آید نیست و در این فیلم ها از کتاب های آبی قلم چی و خیلی سبز تست زده میشود و اگر فردی این کتاب ها را نیز نداشته باشد به راحتی می تواند با کلاس جلو بیاید و تست بزند ولی در کلاس های سال 94 اینگونه نیست . از این فیلم ها تمامی افراد چه قوی و ضعیف می توانند استفاده کنند و عربی از صفر آموزش داده شده است .