-
کسی میدونه اقای ناصح زاده کدوم کلاسشون کاملتره و اروم درس میدن و همنطور میتونم خودم جزوه بنویسن کدومو نگاه کنم 93-94 خوبه؟یا نه
-
mohammadalizadh در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کسی میدونه اقای ناصح زاده کدوم کلاسشون کاملتره و اروم درس میدن و همنطور میتونم خودم جزوه بنویسن کدومو نگاه کنم 93-94 خوبه؟یا نه
سلام بنظرمن کلاس کنکور۲ سال ۹۴-۹۵ بسیارجامع هست واستادبسیارروان تدریس میکنه حتما ازاین کلاس استفاده کنید چون حذفیاتم درنظرگرفته شده.
-
فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بنظرمن کلاس کنکور۲ سال ۹۴-۹۵ بسیارجامع هست واستادبسیارروان تدریس میکنه حتما ازاین کلاس استفاده کنید چون حذفیاتم درنظرگرفته شده.
آخه من جزوه و کتابشونو ندارمم میخوام خودم جزوه بنویسم. اخه بچه ها میگفتن استاد تو 93-94 همه نکاتو میگن میتونی بنویسی ولی تو 94-95 اینطور نیس؟واقعا گیج شدم دیگه
-
فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
آخه من جزوه و کتابشونو ندارمم میخوام خودم جزوه بنویسم. اخه بچه ها میگفتن استاد تو 93-94 همه نکاتو میگن میتونی بنویسی ولی تو 94-95 اینطور نیس؟واقعا گیج شدم دیگه
سلام . جزوه های هر دو سال تدریس استاد ناصح زاده رو دانلود کنید با این کار جزوه ای عربی سال اول و ترجمه تون کامل میشه بعد فقط شما باید برای عربی 2 و 3 خودتون از روی توضیحات کلاس جزوه بنویسید وبه نظر من از کلاس 93-94 استفاده کنید بهتره .
-
سلام ببخشید کسی میدونه مبحث مضارع مرفوع و مضارع منصوب و مضارع مجزوم و همینطور لازم و متعدی و فعل مثال و اجوف و فعل ناقص توی کدوم جلسات تدریس میشه؟؟
ممنونم
-
سلام ببخشید کسی میدونه مبحث مضارع مرفوع و مضارع منصوب و مضارع مجزوم و همینطور لازم و متعدی و فعل مثال و اجوف و فعل ناقص توی کدوم جلسات تدریس میشه؟؟
ممنونم
سلام در اینجا میتونید ببینید مباحث هر جلسه رو
موفق باشید -
@mehdinasiri در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کنکوری96 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
roz یعنی جزوه سال قبلشون هم کامل نیست ؟
نه کامل نیست .
ولی با دانلود جزوه ی 2 سال تدریس ایشون در آلاء جزوه ی بخش عربی 1 و ترجمه ات کامل میشه و دوم و سوم رو خودت جزوه بنویس چون این کتاب دبیران پر مخاطب به سختی گیر می آید !!!
-
سلام دوستانی که میخوان کتاب استاد ناصحزاده رو تهیه بکنن با این شماره تماس بگیرن
021-55971897 آموزشگاه علمی عرفان
-
@سهندkonkor در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستانی که میخوان کتاب استاد ناصحزاده رو تهیه بکنن با این شماره تماس بگیرن
021-55971897 آموزشگاه علمی عرفان
الان کتاب موجود نیست 20 مهر ماه موجود میشه به احتمال زیاد.
-
به همه آلايي ها پيشنهاد ميكنم مبحث ترجمه رو از استاد ناصح زاده ببينند . فوق العاده تدريس ميكنن