1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
Majid.vz95
شبی 1 فیلم هم که ببینی میشه 43 شب :| -
-
Majid.vz95
بعضی جلسه ها هم تایمشون پایینه
امیدوارم موفق باشی -
ببخشید فیلم های امسال اقای ناصح زاده با پارسالشون چقد فرق داره؟ من فیلم های پارسالو دارم اشکال داره از همونا استفاده کنم؟
-
سلام ی سوال داشتم
کسی آن لاین هست که بپرسم؟؟؟؟ -
mohamadreza گفته است:
سلام ی سوال داشتم
کسی آن لاین هست که بپرسم؟؟؟؟سلام اقامحمدرضابپرس اگه جوابشوبدونم بهت جواب میدم.
-
@tavana.tvngmail.com
کل مباحث کنکور تدریس میشه
-
sohrab سلام
درسنامه های عربی (جلسات 1-11) استاد ناصح زاده گرامی ویرایش شد (1 اسفند 94)
دوستان از این به بعد در 2 نسخه درسنامه ها آپ میشن 1-رنگی2-قابل پرینت
ارسال توسط:سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
نسخه قابل پرینت
دانلود با لینک مستقیم !
نسخه رنگی
دانلود با لینک مستقیم !
-
admin
سلام خسته نباشید
من کتاب استاد رو از سایت فروشگاه کتاب 1001 سفارش دادم اما موجودی کتاب تموم شده میشه یه سایت بهم معرفی کنید یا یه راه ارتباطی که بتونم کتاب استاد رو بخرم.........من کل کتاب فروشی های اصفهان رو گشتم ولی هیچ کدوم نداشتن.........بازم مرسییییییی -
سلام،کتابفروشی ها که اصلا کتاب استاد رو ندارن،من کتابشو سفارش دادم و به دستم رسید،حتی خود انتشاراتش هم گفتن یکی برات چاپ میکنیم و نداشتن،دو تا راه حل وجود داره:با این شماره ها که شماره های انتشارات دبیران پر مخاطبه تماس بگیر و بهشون بگو،راهنماییت میکنن و میتونی کتابو تهیه کنی،راه حل دوم،اینه که از جزوه های خانم احمد کلهری استفاده کنید که فوق غالعاده جزوه های کاملب هستن و تمام اونچه که استاد توی کتاب خودشون گفتن رو تو جزوه های خانم احمد کلهری هست ،تازه با ترتیب خیلی بهتر و زیبا تر و قابل فهم تر،اگه راه اول و انتخاب کردی این لینک سایت دبیران پر مخاطبه.http://selfpub.kanoon.ir/ موفق باشید
-
@tavana.tvngmail.com گفته است:
سلام،کتابفروشی ها که اصلا کتاب استاد رو ندارن،من کتابشو سفارش دادم و به دستم رسید،حتی خود انتشاراتش هم گفتن یکی برات چاپ میکنیم و نداشتن،دو تا راه حل وجود داره:با این شماره ها که شماره های انتشارات دبیران پر مخاطبه تماس بگیر و بهشون بگو،راهنماییت میکنن و میتونی کتابو تهیه کنی،راه حل دوم،اینه که از جزوه های خانم احمد کلهری استفاده کنید که فوق غالعاده جزوه های کاملب هستن و تمام اونچه که استاد توی کتاب خودشون گفتن رو تو جزوه های خانم احمد کلهری هست ،تازه با ترتیب خیلی بهتر و زیبا تر و قابل فهم تر،اگه راه اول و انتخاب کردی این لینک سایت دبیران پر مخاطبه.http://selfpub.kanoon.ir/ موفق باشید
ممنون از راهنماییتون.....به انتشارات قلم چی زنگ زدم گفتن زیر چاپ و به زودی به بازار میاد...
-
ببخشد اقای ناصح زاده تستهارو از روی چه کتابی حل میکنن؟؟؟؟؟ تدریسشون که از روی کتاب خودشونه درسته؟؟
-
omidkia4gmail.com
تدریس : دبیران پرمخاطب
تست : آبی قلمچی -
تشکر واسه سمیرا احمد کلهری عزیززززز
درود برتو
خیلی راحت شدیم از لطف شما -
سلام.جلسه 31 فکر کنم مشکل داره...کیفیت پائینش تقریبا از دقیقه 27 چندبار فیلم قطع میشه ...تو دستگاه های مختلفم امتحان کردم...