1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
جلسه های بعدی کی هست؟ کی قرار میدید قسمت های بعدیو؟
-
وحید کبیر گفته است:
سلام
خواستم بدونم جزوات جلسات اخیر رو قرار نمیدید؟
عربی 2لطفا بفرمایید از روی جزوه ی چه مبحثی در کلاس تدریس می شود که در سایت قرار ندارد و مربوط به چه جلسه ای می شود . اگر منظورتان حل تست است نیز به همین شکل بفرمایید چه جلسه ای . با تشکر
-
m.jafari9877 گفته است:
جلسه های بعدی کی هست؟ کی قرار میدید قسمت های بعدیو؟
برنامه دقیقی در دست نیست
حداکثر یک روز بعد از برگزاری کلاس، فیلمها آپلود میشه -
سلام خسته نباشید ببخشید تست هایی که اقای ناصح زاده در جلسه 5 حل میکنند رو از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
omidkia4gmail.com گفته است:
سلام خسته نباشید ببخشید تست هایی که اقای ناصح زاده در جلسه 5 حل میکنند رو از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتاب ابی قلم چی چاپ۹۴
-
سلام ببخشید برای دنبال کردن از چه منبع تستی استفاده کنیم جزوه درسی که داده میشه فقط برای تست کتاب های استفاده شده در کلاس رو بگید ممنون
-
دوستان عزیز ،
آقای ناصح زاده از روی کتاب خودشون به اسم "عربی کنکور" - انتشارات قلم چی تدریس و حل تست می کنند . همچنین جزوه های ایشان به دلیل چاپ شدن کتاب ایشان بر روی سایت قرار نخواهد گرفت . -
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان کسی عربی استاد رو تا اخر نگاه کرده ؟ نیاز هست کتاب ایشون رو تهیه کنم یا خیر ؟ -
سلام
درسنامه های استاد ناصح زاده گرامی از جلسه 1 الی 6 (لطفا همیشه جدیدترین فایل را دانلود کنید چرا که ممکن است در درسنامه های قبلی بازنگری و تغییراتی ایجاد شده باشد ) (آپلود به صورت هفتگی /جمعه ها) (آپلود : 2/11/94)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
جهت دانلود با لینک مستقیم اینجا کلیک کنید!