1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
سلام:)
من جزوه ى تست های ترجمه تشکیل وتحلیل صرفی اقای ناصح زاده رو دانلود کردم اما پاسخ نامه نداره...پاسخ نامش رو از کجا میتونم پیداکنم؟
جزوه ى درس نامه ى ایشون رو هم مربوط به قسمت ترجمه پیدانکردم....
ممنون میشم راهنماییم کنید -
آقاي ناصح زاده بهترن به نظر من چون ساده تر درس ميدن ومناسب سطح بچه هايي كه در درس ضعيفن
-
آقا توروخدا اين مشكل نرم افزاريو حل كنيد بخدا همه برنامه هام به هم ريختن.همه استان همدان اين مشكلو دارن همه شهرستاناش همينطورين چه همدان چه رزن وچه كبودراهنگ همينه با هر سروري هم وصل ميشي كلا فايلا نامرتبه كسي نيست پاسخ بده
-
hadi nasiri در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
آقا توروخدا اين مشكل نرم افزاريو حل كنيد بخدا همه برنامه هام به هم ريختن.همه استان همدان اين مشكلو دارن همه شهرستاناش همينطورين چه همدان چه رزن وچه كبودراهنگ همينه با هر سروري هم وصل ميشي كلا فايلا نامرتبه كسي نيست پاسخ بده
آقا سهراب بالاتر فرمودن که لطفا با جزئیات مشکل رو بیان کنین.چند نفر دیگه هم همینطوری هی میگن نامرتبه !
جزئیات رو بگین @ادمین های عزیز بررسی میکنن -
اگه ميشه لينك قسمت هاي يك تاده رو كسي بفرسته برام ممنون ميشم
-
باسلام
در جلسه ١٤ (قسمت اول ترجمه) استاد براي الگوي اسم+اسم ال دار+اسم ال دار گفتن كه ممكنه اسم ال دار اخري صفت اسم اول باشه يا صفت اسم ال دار اولي!!
مگه اون اسم بدون ال نيست و اين اسم ال دار يعني يكي معرفه است و يكي نكره
چطور ممكنه كه اسم الدار دومي صفت اسم باشه؟؟ -
aftabipenhan در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
باسلام
در جلسه ١٤ (قسمت اول ترجمه) استاد براي الگوي اسم+اسم ال دار+اسم ال دار گفتن كه ممكنه اسم ال دار اخري صفت اسم اول باشه يا صفت اسم ال دار اولي!!
مگه اون اسم بدون ال نيست و اين اسم ال دار يعني يكي معرفه است و يكي نكره
چطور ممكنه كه اسم الدار دومي صفت اسم باشه؟؟سلام به علت اینکه اسم اولی مضاف واقع میشه ال رو از دست میده ولی هنوز هم معرفه هست.چون معرفه به اضافه هست دیگه.جوابت تو خود سوالت بوداااا
-
موصوف و صفت در جامع باهم تطابق دارند.
جنس
اعراب
معرفه نکره
عدد -
این پست پاک شده!
-
جلسات
1
2
5
6
8
10
11
18
19
22
23
24
25
26
27
30
31
32
33
38
39
40
41
44
45
46
47
کلاس کنکور(2)-ناصح زاده
1394_95
کلا مشکل دارن و اصلا عربی تدریس نشده و به جای این جلساتی که فرستادم خدمتتون جلسات شیمی آقای آقاجانی هستحالا باید چیکار کرد ؟؟میشه بی زحمت راهنمایی کنید؟
-
Dr Amir
دوستان سیستم کش سرور بهم خورده، بعضی از دوستان مثلا فقط کیفیت پایین می تونند دانلود کنند، یا بعضی دیگه درس اشتباهی براشون پخش میشه،اگه همچین مشکلی دارید، به ادمین اطلاع بدید و حتما بنویسید که از چه اینترنتی استفاده می کنید و از کدوم شرکت خریدید.
این پست آلا تو کانالشه
برای بعضیا فقط اشکال داره
مثلا من هیچ مشکلی ندارم(َشکر خدا) -
همينه كه هست خخخخ
-
azin_sgh
والا منم همین مشکلو دارم
اصلا سردرگمم که باید چیکار کنم
این مشکل واس بعضیاست و ما هم باید جزو اون بعضیا باشیم:-(
دو سه تا کامنت پایین تر،اون جلساتی که واسم این مشکلو داشت رو گذاشتم که فک کنم بیشتر از نصفش اینطوریه
یکی از دوستان هم جوابمو دادن ولی حالا نمیدونم ادمین رو از کجا پیدا کنم تا مشکلو بهش بگم