1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
بچه ها جزوه ی عربی رو کیییییییی داره هرکی داره دستش بالااااااا
-
-
سلام
دوستان متاسفانه جزوه ای که برای دانلود گذاشته شده فقط تا پایان بخش ترجمه س ! برا ادامه ش فکر کنم باید همون کتاب قرمزه رو گیر بیاریم که هیچ جا هم برا فروش ندارن
بنظرتون به همون سوالات ترجمه و تعریب و درک مطلب که حدود 40 درصد میشه اکتفا کنم ( یعنی 22 جلسه ی اول + کتاب درک مطلب گاج ) یا بقیه فیلم هارو هم بدون جزوه ببینم؟ آخه بدون جزوه خیلی کار سختیه :| بنظرم وقت تلف کردن میشه -
به نظرت میشه با جلادتی صد زد؟
-
الان یه سریا استرس عربی دارن که تموم میشه یا نه خودم هیچی بارم نبود از دو سه هفته پیش از جلسه ی اول شروع کردم عربی 1 رو نگا کردم تا الان که تقریبا نصف دوم تموم کردم واقعا راحت شدم تست میزنم
به این حرفا که میگن جزوه نیست هم توجه نکنید اقای ناصح زاده خوشون هر نکته ای که از کتاب میخونن رو تخته توضیح میدن و اگه تنبلی نکنی راحت خودت میتونی یه جزوه جمع و جور کامل داشته باشی
خواستم از ویدیو های اقای جلادتی نگاه کنم دیدم ایشون با اینگه جزوه دارن ولی همش یا باید شعر حفظ کنی هم اینکه فنت جزوه نافرمه و نظم و ترتیبو دسته بندی کافی رو نداره واسه همین دیگه منصرف شدم البته اینا نظر شخصیمه و هر کس دوست داشت میتونه بره ببینه شاید خوشش اومد
فقط خواستم بگم با اینکه فک میکردم عربی سخته ولی وقتی خوندم دیدم که درس شیرینیه (اگه بخوایو بخونی)
یا علی -
قسمت ۴۷ تا دیقه ۲۶ خوبه ، ولی بعد از اون فیلم خراب میشه ، واسه شما هم همین جور بوده ؟
-
کتاب استاد رو از سایت معلمان پرمخاطب سفارش بدین .خفن جواب میده وقتتون دیگه گرفته نیمشه و از بهترین جزوه و تدریس خیلللللللییییییییی عالی آقای ناصح زاده نهایت استفا ده رو می برین
وقتتون هم کمتر گرفته میشه
لینکشم توی کامنت ها ی پایین تر هست بگردین پیدا میکنین
راستی حتما 15 جلسه ی خیلی کم جمع بندی که برای عید پارسال بود و توسط آقای ناصح زاده تدریس شده رو هم ببینید برای عیدتون ...
جزوشم گذاشته رنگی و کامل .... -
استاااااد خیلییییی دوستون دارم.. فوق العاده این تو تدریس
-
سلام
ببخشيد جزوه معني نيستش -
-
سلام . کسی جدیدا کتاب آقای ناصح زاده رو گرفته از سایت دبیران پرمخاطب ؟؟
تو سایتش زده موجود . -
سلام دوستان
اگه میشه یکی به من بگه که اگه من از الان شروع کنم
میتونم عربی رو تموم کنم؟
مرسی