حفظ لغات فارسی
-
@m-sina نمی دوم بگردید شاید بود...برید روی سایتشون شاید باشه
-
Mahhh دانش آموزان آلاءreplied to Mohsen Taheri on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Taheri
ممنونم -
لايتنر
-
Mahbobeh Zarereplied to مليكابانو on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل من بالاخره نفهمیدم با این لایتنر چطوری کار کنم؟؟
-
بچه ها برای تاریخ ادبیات همونا که اخر هر درسی نوشته کافیه ؟؟من فقط همونارو میخونم راهنمایی کنید لطفا برا تاریخ ادبیات
-
@m-sina اره برا نظام جدید هست فقط دهم رایگانه یازده و دوازده رو باید بخرین قیمتش خیلی نیس
-
Mohsen Taheri قبل بیدار شدن ایشالله ...
-
Mahbobeh Zare فقط اسم درس با نویسنده ش و احتمالا کتابی که اون متن ازش اومده . همین ...
-
مليكابانوreplied to Mahbobeh Zare on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahbobeh Zare ميخواين ازش استفاده كنين؟
-
Mahbobeh Zare اگه قصد استفاده ازش رو دارين بگين من توضيح بدم چون يه كم توضيحش سخته
-
@سما-نویدفر ببخشید ولی این برای تاریخ ادبیات کافی نیست.
باید توضیحات رو هم بخونید.
تو نظام قدیم آخر کتابا ی بخشی بود ب نام "اعلام" ازش سوال میدادن عین هلو.
بعدم یک سری توضیحات بود اول هر فصل مثلا ادبیات غنایی یا حماسی رو که میخواست شروع کنه یکسری توضیحات میداد اسمش"درآمد" بود از اونام سوال می دادن.. -
Mahbobeh Zarereplied to Mohsen Taheri on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Taheri خب الان برای نظام جدیدا تاریخ ادبیات رو چطوری باید بخونیم چون فقط اخر هر درسی اسم نویسنده اومده
-
Mahbobeh Zarereplied to مليكابانو on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل اره برای کلمه های زبان خیلی لازمش دارم
-
Mahbobeh Zarereplied to مليكابانو on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل ممنون میشم برام توضیح بدی البته توی این مدت باقی مانده نمیدونم چقدر کلمه میتونم حفظ کنم
-
Mohsen Taherireplied to Mahbobeh Zare on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده
Mahbobeh Zare سلام. من الان دفترچه ی تجربی نظام جدید 98 رو دیدم فقط یک سوال تاریخ ادبیات داده بود اونم به صورت" مولف-اثر" بود یعنی فقط نام مولف و اسم کتاباشو خواسته بود.
تو نظام قدیم 3 تا سوال داشت و تیپ های متنوعی میومد مثلا "توضیحی" یا " تو شعر میداد نام آثارشونو" ولی مثل اینکه آسونتر شده تو نظام جدید -
Mohsen Taheri خوبه خودتون دارین میگین نظام قدیم ... کلا بخش اعلام از کتابا حذف شدن و به طور کلی تو چارت بندی طرح سوال، اعلامنم نیستش . این سوالایی هم که تو آزمونا میبینین که طرح میشه، در واقع سوال متن هستن ...
-
Mahbobeh Zarereplied to Mohsen Taheri on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Taheri یعنی همون اسم نویسنده که اخر هر درس هست کافیه برا نظام جدید
-
Mohsen Taherireplied to Mahbobeh Zare on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahbobeh Zare فک کنم کافیه...از ی دبیر هم بپرسید. تو سایت آقای علیرضا عبدالمحمدی بپرسید جوابتونو میدن
-
Mahbobeh Zarereplied to Mohsen Taheri on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Taheri ممنون
-
ی دور سرسری نگاه کن
دور دوم دونسته هاتو جدا کن .اینطوری ک هرکدوم و بلد بودی علامت بزن برو بعدی
بعد تست حل کن
وقتی از مغزت بخوای اطلاعات بیرون بکشی بازده ات بیشتر میشه
با تست یادشون بگیر..موندگارتره
31/40