جناس
-
فکر میکنم ربطی نداره چون چیره خودش معنی میده میشه جناس بگیرش . حالا اطمینان ندارم برای اینکه مطمین بشی صبر کن بچه ها انسانی میان جواب میدن
-
نه نمیشه
-
نه نمیشه
Mohsen Taheri ببخشید من متوجه نشدم که چرا نمیشه لطفا توضیح بدین
-
Mohsen Taheri ببخشید من متوجه نشدم که چرا نمیشه لطفا توضیح بدین
@Z-H-Z چون چیره زبانی کلا یک واژه است. یک واژه ی مشتق مرکب! ما نمی تونیم خود اون کلمه رو از وسط نصف کنیم و بعد بگیم نصفش با ی کلمه ی دیگه جناس داره!
در مثال: شرح و شرحه شرحه در بیت(سینه خواهم شرحه شرحه از فراق/تا بگویم شرح درد اشتیاق) بی اینکه می تونیم شرحه شرحه رو از وسط نصف کنیم و نصفشو با شرح بگیریم جناس ولی این جناس ضعیف میشه!!!
البته توجه کن چون تو شرحه شرحه وقتی نصف کردیم اون دوتا نصفه معنی داشتن ولی الان توی "چیره زبانی" وقتی جدا کنیم ،چیره و زبانی می مونه که زبانی که معنی نمیده!!!
در کل برید سراغ جناسهای قوی تر و واضح تر تو تست ها و ریسک نکنید. -
@Z-H-Z چون چیره زبانی کلا یک واژه است. یک واژه ی مشتق مرکب! ما نمی تونیم خود اون کلمه رو از وسط نصف کنیم و بعد بگیم نصفش با ی کلمه ی دیگه جناس داره!
در مثال: شرح و شرحه شرحه در بیت(سینه خواهم شرحه شرحه از فراق/تا بگویم شرح درد اشتیاق) بی اینکه می تونیم شرحه شرحه رو از وسط نصف کنیم و نصفشو با شرح بگیریم جناس ولی این جناس ضعیف میشه!!!
البته توجه کن چون تو شرحه شرحه وقتی نصف کردیم اون دوتا نصفه معنی داشتن ولی الان توی "چیره زبانی" وقتی جدا کنیم ،چیره و زبانی می مونه که زبانی که معنی نمیده!!!
در کل برید سراغ جناسهای قوی تر و واضح تر تو تست ها و ریسک نکنید.Mohsen Taheri اقا اجازه ما هم یه سوال بپرسیم؟
کردار کجاش مشتق مرکبه؟ -
Mohsen Taheri اقا اجازه ما هم یه سوال بپرسیم؟
کردار کجاش مشتق مرکبه؟@mary-kh کردار مشتقه.
-
@mary-kh کردار مشتقه.
Mohsen Taheri سیمین چی؟
-
Mohsen Taheri اقا اجازه ما هم یه سوال بپرسیم؟
کردار کجاش مشتق مرکبه؟ -
Mohsen Taheri سیمین چی؟
@mary-kh مشتقه.
-
ولی بنظرم اقای سبطی همه اینارو گفتن مشتق مرکب
شایدم اشتباه گفتن یا شایدم من اشتباه گرفتم ممنونم@mary-kh محاله کردار مشتق مرکب باشه!
احتمالا" راست کردار" یا یک چنین چیزی بوده!!!
سیمین هم واضحه چون "سیم" یعنی نقره و اون"ین" هم پسوند صفت سازه -
@mary-kh محاله کردار مشتق مرکب باشه!
احتمالا" راست کردار" یا یک چنین چیزی بوده!!!
سیمین هم واضحه چون "سیم" یعنی نقره و اون"ین" هم پسوند صفت سازهMohsen Taheri خب منم واسه همون شک کردم حالا چرا عصبانی میشین
-
Mohsen Taheri خب منم واسه همون شک کردم حالا چرا عصبانی میشین
@mary-kh عصبانی نشدم بخدا ...
اتفاقا خیلی هم آروم گفتم تو دلم...
فضای مجازی دیگه اینجوریه ببخشید.. -
آماج آقا ما بریم تا کسی از دستمون دلخور نشده..
شب بخیر -
آماج آقا ما بریم تا کسی از دستمون دلخور نشده..
شب بخیرMohsen Taheri
مثل همیشه عالی :flexed_biceps_light_skin_tone:
خداقوت خسته نباشین
شب بخیر
:blossom: :rose: :blossom: :rose: -
@mary-kh عصبانی نشدم بخدا ...
اتفاقا خیلی هم آروم گفتم تو دلم...
فضای مجازی دیگه اینجوریه ببخشید..Mohsen Taheri شوخی کردم
اخه یاد معلم زیستم افتادم هرچی ازش میپرسیدیم عصبی میشد نمیدونم حسم میگه شما هم عصبانی میشی چرت وپرت میپرسیم -
در کل برید سراغ جناسهای قوی تر و واضح تر تو تست ها و ریسک نکنید.Mohsen Taheri
بین باد(اسم) و "نیست باد(فعل)" هم همین دلیل صادقه، درسته؟ -
Mohsen Taheri پدر فارسي انجمن 😂🙏🌹