امتحان نهایی
-
امتحانات یازدهم و دهم دبیرمون گفت به صورت توصیفی و عملکرد تو سال تحصیلی نمره خرداد رد میکنن؟؟؟؟؟؟
-
@venom در امتحان نهایی گفته است:
zzz r اجی من دهمه امتحان فیزیک حضوری میگیرن ازشون
مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟الان برنامه امتحانی بهشون دادن؟؟؟؟؟ اخه معلم زیستم ی اعلامیه فرستاد که نوشته بود نمره های پایانی دهم و یازدهم به صورت عملکرد اموزشی و ازمون ها به صورت توصیفی معلم خودش میده
-
خب به سلامتی تاریخ امتحان نهایی ام مشخص شد!!
حالا بیاید بگید که چجوری قراره سلامت و بهداشت و مدیریت خانواده رو واسه نهایی بخونیم؟!سلام میگم امتحان نهایی از چند درصد کتاب هاست
-
سلام میگم امتحان نهایی از چند درصد کتاب هاست
حسین رحیمی
همه کتاب -
حسین رحیمی
همه کتابzzz r ن بابا همهی کتاب نیس 80 درصد کتابا رو
-
zzz r ن بابا همهی کتاب نیس 80 درصد کتابا رو
حسین رحیمی
امتحان نهایی دوازدهم و مگه نمی گی ؟؟؟؟؟ خب امتحانه پایان ترمه دیگه از همه کتاب -
حسین رحیمی
امتحان نهایی دوازدهم و مگه نمی گی ؟؟؟؟؟ خب امتحانه پایان ترمه دیگه از همه کتابzzz r ای خدا مگه اخبار گوش ندادی
-
zzz r ای خدا مگه اخبار گوش ندادی
حسین رحیمی
نمیدونمدقیقشو چون نهایی نیستم
-
حسین رحیمی
نمیدونمدقیقشو چون نهایی نیستم
zzz r ههههههههه خوب زود تر میگفتی
-
@Amin-th در امتحان نهایی گفته است:
خب به سلامتی تاریخ امتحان نهایی ام مشخص شد!!
حالا بیاید بگید که چجوری قراره سلامت و بهداشت و مدیریت خانواده رو واسه نهایی بخونیم؟!راهکاراتونو بگید رفقا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء@Amin-th
راستش من خودم پارسال از اول سال هیچکدومو جدی نگرفتم ترم اول شب امتحان خوندم 20 شدم برا امتحان نهاییم شب امتحان تا قبل اینکه بریم سرجلسه خوندم هویتو 20 شدم بهداشتو19.5
پیشنهادم اینه که ذهنتونو از الان درگیرشون نکنین چون معدلم تاثیر خاصی نداره و در حد پاسیم نمره بگیرین کافیه. بزارین همون زمانی که براشون در نظر گرفتن بخونین
روز امتحان به هیچ وجه جواب سوالی رو خالی نزارین حتی مسخره ترین چیزی که سرجلسه فکر میکنین به سوال مربوطه رو بنویسین ولی هیچ سوالی رو بی جواب نزارین من برای بهداشت همین اشتباهو کردم بنظرم جوابم مسخره ود ننوشتم جلسه که تموم شد فهمیدم همون جواب بوده -
@Amin-th
راستش من خودم پارسال از اول سال هیچکدومو جدی نگرفتم ترم اول شب امتحان خوندم 20 شدم برا امتحان نهاییم شب امتحان تا قبل اینکه بریم سرجلسه خوندم هویتو 20 شدم بهداشتو19.5
پیشنهادم اینه که ذهنتونو از الان درگیرشون نکنین چون معدلم تاثیر خاصی نداره و در حد پاسیم نمره بگیرین کافیه. بزارین همون زمانی که براشون در نظر گرفتن بخونین
روز امتحان به هیچ وجه جواب سوالی رو خالی نزارین حتی مسخره ترین چیزی که سرجلسه فکر میکنین به سوال مربوطه رو بنویسین ولی هیچ سوالی رو بی جواب نزارین من برای بهداشت همین اشتباهو کردم بنظرم جوابم مسخره ود ننوشتم جلسه که تموم شد فهمیدم همون جواب بوده@f-noori7979 در امتحان نهایی گفته است:
@Amin-th
روز امتحان به هیچ وجه جواب سوالی رو خالی نزارین حتی مسخره ترین چیزی که سرجلسه فکر میکنین به سوال مربوطه رو بنویسین ولی هیچ سوالی رو بی جواب نزارین من برای بهداشت همین اشتباهو کردم بنظرم جوابم مسخره ود ننوشتم جلسه که تموم شد فهمیدم همون جواب بودهدقیقا
-
@venom شاید شهرتون کروناش کمه
Hesam Mohammadi ن اصفهانیم بابا ...
فقد مدرسه اینا ایطوره -
-
Hesam Mohammadi ن اصفهانیم بابا ...
فقد مدرسه اینا ایطوره -
@venom چه مدرسه ای دارن اینا بابا
مدرسه ما با اون همه سخت گیریش نمیخاد که بگیرهHesam Mohammadi نمیدونم اونام نمونه دولتی ان
-
Hesam Mohammadi نمیدونم اونام نمونه دولتی ان
-
@venom من تیزهوشانم عزیز
Hesam Mohammadi اوهوع پوزش
-
Hesam Mohammadi اوهوع پوزش
-
@venom پوزش چرا
من منظورم اینه که یا مدرسشون داره اذیت میکنه یا اینکه داره ترس میده
Hesam Mohammadi در امتحان نهایی گفته است:
@venom پوزش چرا
من منظورم اینه که یا مدرسشون داره اذیت میکنه یا اینکه داره ترس میده
ن معلم فیزیکشون کلا سخت گیره رفته اداره کل مجوز گرفته ۸ نفر ۸ نفر امتحان بگیره ازشون