کمک برای فیزیک و ریاضی کنکور
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی
من امسال کنکوریم و تاحالا خیلی درست برای ریاضی و فیزیک درس نخوندم و توی درس فیزیک تقریبا ضعیف عمل میکنم .
بیشترین مشکلم هم ترس از دست به قلم شدن هست
چی کار کنم تا حداقل تا روز کنکور بتونم از این درس ها یه درصد معقول بگیریم
لطفا راهنمایی کنید دوستان -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ کس بهم کمک نمی خواد بکنه؟
-
سلام به همگی
من امسال کنکوریم و تاحالا خیلی درست برای ریاضی و فیزیک درس نخوندم و توی درس فیزیک تقریبا ضعیف عمل میکنم .
لطفا راهنمایی کنید دوستاننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی دنبال معجزه نباشین
بشینین بخونین بعدش به تعداد فراوان تست ازش بزنین -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست خوبم با توجه به وقت باقی مونده تا کنکور بشین بخون بدون استرس و ویدیو هارو ببین و تست بزن همش تست کنکور سالهای اخیر رو بزن و بیشتر وقتت رو بگذار روی درسای پر قوتت و در کنار اون اینکار رو برای فیزیک و ریاضی انجام بده یکماه مونده به کنکور همایش هارو شرکت کن همش توی ذهنت جمع بندی میشه از الان تا کنکور حدود ۹۰ روز وقت هست میتونی حتی اگر هیچ درسی رو شروع نکردی آغاز کنی و میترکونی فقط امیدت رو از دست نده و طوری بخون انگار امسال نمیخای کنکور بدی فقط بخون بدون استرس و نتیجه ی پایانی رو بسپار به خدا
در پناه خدا شاد وسلامت و ثروتمند باشی -
سلام دوست خوبم با توجه به وقت باقی مونده تا کنکور بشین بخون بدون استرس و ویدیو هارو ببین و تست بزن همش تست کنکور سالهای اخیر رو بزن و بیشتر وقتت رو بگذار روی درسای پر قوتت و در کنار اون اینکار رو برای فیزیک و ریاضی انجام بده یکماه مونده به کنکور همایش هارو شرکت کن همش توی ذهنت جمع بندی میشه از الان تا کنکور حدود ۹۰ روز وقت هست میتونی حتی اگر هیچ درسی رو شروع نکردی آغاز کنی و میترکونی فقط امیدت رو از دست نده و طوری بخون انگار امسال نمیخای کنکور بدی فقط بخون بدون استرس و نتیجه ی پایانی رو بسپار به خدا
در پناه خدا شاد وسلامت و ثروتمند باشینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNahid Alboghbiesh
میدونی من با دو تا مشاور حرف زدم گفتن الان سرمایه گذاری روی این درس ها مخصوصا فیزیک که توش افتضاحم خریت محضه!!!
همین بیشتر دلسردم میکنه
من برای زیر گروه یک تجربی حداقل به یه درصد ۴۰ برای فیزیک نیاز دارم و نمی دونم چی کار کنم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سما-نویدفر
فیلم ها رو گرفتم ولی چون صفر تا صد ها رو ندیدم با اون خلاصه ای که اول کار میگن نمیشه راحت تست زد
منم از این درسها یه جورایی متنفر شدم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تشریحی ایم واقعا خوبه ولی تستی نه
نمی دونم چرا نمی تونم تست ها رو حل کنم
همون طور هم که گفتم بیشترین مشکل من ترس از روبه رو شدن با سوالا هست
دیگه واقعا خیلی ناامیدم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه برات مقدوره و توانش رو داری حتما همایش نوروز فیزیک اقای فدایی فرد رو بگیر
من هم کنکوریم و خیلی برای فیزیک پایه مشکل داشتم مخصوصا مباحث گرما و فشار ولی این همایش خیلی بهم کمک کرد
با اینکه خلاصه و چکیده هست اما به شدت مفیده -
سلام به همگی
لطفا راهنمایی کنید دوستاننوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
چه رشته ای تو سرتونه؟ -
سلام به همگی
لطفا راهنمایی کنید دوستاننوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی منم مشکل تورو داشتم چون پایم صفر مطلق بود به لطف دبیرای مدرسه و واقعا نیاز داشتم یکی بهم همچیو از صفر یاد بده یکی از بچه های انجمن استاد ایدلخانی رو پیشنهاد کرد تو گوگل بزنی واست میاره. من تدریسارو دیدم و تو سایت الا فیلم های استاد کازرانیان رو میبینم و به شدتتتتت تاثیر گذاشته روم به شدتتتتت.
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ،
من ، خودم ، از آرایه های ادبیات میترسیدم و سمتش نمیرفتم تا اینکه بالاخره یه روز نشستم پشت میز و آرایه رو سعی کردم خیلی بادقت بخونم ، باورت میشه من الان دیگه از آرایه و تستاش نمی ترسم. یا مثلا زیست که درس اصلی رشته ی تجربیه، اینقدر من درصدای زیستم پایین بود که خودم رغبت نمی کردم بخونم ، میدونی چرا نمیخوندم؟ چون فکر میکردم اونایی که درصدای بالا توو درس زیست دارن ، یه عالمه تست حل کردن ، نکته های خفن بلدن و اصلا اینا هوشِ زیست دارن و من ندارم ، برای همین واسه هیچکدوم از آزمونام زیست رو درست حسابی نمیخوندم، می گفتم باشه از آزمون بعد عالی میخونم، کل تستای نشر الگو رو حل میکنم و ... تا اینکه یه روز دیدم نه ،اینجوری نمیشه ، گفتم حالا من که این همه بد خوندم ، درصدای افتضاح دارم ، حالا بذار یه بار خوب بخونم ، یه بار خوب مرور کنم ، یه بار خوب تست حل کنم برم ببینم چی میشه ،خوب خوندم ، خوب مرور کردم ولی همه ی تستای نشر الگو رو حل نکردم یه بخشی رو حل کردم ، اون تستای جامع آخر فصل رو + چند تا تست از یه کتاب دیگه ، حدودا شد ۱۶۰_۷۰ تا تست ، گاهی وقت ها هم این ترس میومد سراغم که اگه رفتی سر جلسه باز درصدت پایین بود چی؟می گفتم با خودم، حالا بذار بخونم ، بذار برم جلو، ببینیم چی میشه ، وقتی رفتم سر جلسه، قبل از اینکه درس زیست رو شروع کنم یه کم ترس داشتم که نکنه با این همه خوندن باز درصدم مثل قبل بشه ۲۰_۳۰ درصد و اینا ، ولی بعدش به خودم گفتم اشکال نداره ، اینجا غلط بزن بعدش برو دلیل غلطت رو پیدا کن ، اون وقت سر جلسه کنکور غلط نزن ، فکر میکنی چند درصد زدم زیستمو؟ درصد زیستم شد ۸۷ ،
حالا من اینهمه پرحرفی کردم که بگم :
مشکل شما هم تا زمانی که مداد دستت نگیری و شروع به حل تست نکنی ، حل نمیشه ، حتی اگه صد تا راه حل بهت بدیم .حتی اگه بهترین دبیرها بیان و بهت درس بدن بازم حل نمیشه تا زمانیکه خودت بری و با ترست رو به رو بشی ، از تست غلط حل کردن نترس، اتفاقا خوشحال شو ، چون نجاتت میده که کنکور غلط حل نکنی ، اگه قرار باشه ما همه تست ها رو درست حل کنیم ،پس دیگه اصلا چرا تست حل کنیم ؟ وقتی تستی رو غلط حل میکنی به خودت انرژی منفی نده نگو دیدی نمی تونی و ... اتفاقا خیلی پر انرژی به خودت بگو حتما یه اشتباه کوچیک داشتم ، حتما به یه نکته ی کوچیک بی دقت بودم ، تستی رو درست حل میکنی به خودت آفرین و ایول بگو خودت رو تشویق کن ، وقتی با این بازخوردهای مثبتی که به خودت میدی و این دید و انرژی مثبت بری جلو ، مطمئن باش بعد چند وقت تمام اون ترس و تنفر تبدیل به علاقه میشه ، جوری که فیزیک میشه جزو درس های مورد علاقه ات که دوست داری هر روز بخونی." با ترس هات رو به رو شو ؛ تماااام"
امیدوارم صحبت هام براتون مفید باشه ، موفق باشید
-
Nahid Alboghbiesh
میدونی من با دو تا مشاور حرف زدم گفتن الان سرمایه گذاری روی این درس ها مخصوصا فیزیک که توش افتضاحم خریت محضه!!!
همین بیشتر دلسردم میکنه
من برای زیر گروه یک تجربی حداقل به یه درصد ۴۰ برای فیزیک نیاز دارم و نمی دونم چی کار کنمنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی عزیزم اصلا به حرف مشاوره توجه نکن هر چیزی که امید رو ازت میگیره و از ذهنت بنداز بیرون بخدا خیلیا از اردیبهشت شروع کردن و موفق شدن مهم خاستن و تو خواستی اگر ناامید بشی خودت ضرر میبینی اگر نظام جدید هستی همایش ها رو شرکت کن تو زمان کم به درصد خوبی میرسی بعد بشین فقط تست کنکور بزن در کنارتدریس همایش ها اون تکنیک هایی که گفته میشه رو روی تست های کنکور پیاده کن اینطوری نتیجه عالی میگیری
-
دریا دریایی
چه رشته ای تو سرتونه؟نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji
مامایی،پرستاری و علوم تغذیه -
دریا دریایی عزیزم اصلا به حرف مشاوره توجه نکن هر چیزی که امید رو ازت میگیره و از ذهنت بنداز بیرون بخدا خیلیا از اردیبهشت شروع کردن و موفق شدن مهم خاستن و تو خواستی اگر ناامید بشی خودت ضرر میبینی اگر نظام جدید هستی همایش ها رو شرکت کن تو زمان کم به درصد خوبی میرسی بعد بشین فقط تست کنکور بزن در کنارتدریس همایش ها اون تکنیک هایی که گفته میشه رو روی تست های کنکور پیاده کن اینطوری نتیجه عالی میگیری
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNahid Alboghbiesh
خوب واقعا به نظرت میشه تو این تایم کم رفت سراغ هر سه تا پایه
من معلم خودم میگه فقط دوازدهم رو بچسب