هرچه دل تنگت میخواهد بگو
-
@Z-bahrami میدونی یه جایی خوندم که میگفت از ساعت 4 صبح به بعد مغز انسان فعال تر از همیشه میشه ولی خب ادم سختشه اون ساعت پاشه
ویدا علی زاده منم یجایی خوندم کسی که ساعت 5 صبح بخاطر رویاهاش بیدار نشه اون رویا رویا نیس
-
یک کاری کنید که من از ریاضی خوشم بیاد و براش بیشتر وقت بزارم ریاضیم البته بد نیست بیسته اما به زور میخونمش
Hesam Mohammadi خودت باید یکاری کنی دوست عزیز
-
Hesam Mohammadi خودت باید یکاری کنی دوست عزیز
-
@Z-bahrami خب پس برای چی این صفحه و تاپیکو بازکردید
Hesam Mohammadi برا راهنمایی کردن وگرنه ما ک نمیتونیم یکاری کنیم:
بقیه هی بگن تو کاری نکنی که نمیشه
-
Hesam Mohammadi برا راهنمایی کردن وگرنه ما ک نمیتونیم یکاری کنیم:
بقیه هی بگن تو کاری نکنی که نمیشه
-
@Z-bahrami خب منم راهنمایی خواستم دیگ گفتم میخوام چرا که نخام اگه نمیخواستم که 20 نمیشدم
Hesam Mohammadi نه گفتی یکاری کنید
-
Hesam Mohammadi نه گفتی یکاری کنید
-
@Z-bahrami خب پس میگم لطفا راهنمایی کنید خوبه الان
Hesam Mohammadi اها الان شد
-
Hesam Mohammadi اها الان شد
-
ویدا علی زاده منم یجایی خوندم کسی که ساعت 5 صبح بخاطر رویاهاش بیدار نشه اون رویا رویا نیس
@Z-bahrami ولی خب برای رسیدن به رویاها باید خواب کافی داشت
-
یک کاری کنید که من از ریاضی خوشم بیاد و براش بیشتر وقت بزارم ریاضیم البته بد نیست بیسته اما به زور میخونمش
Hesam Mohammadi دوست عزیز منم از ریاضی بدم میاد ولی تنها راه حلش اینه که زیاد بخونیش اونقدر بخونیش واونقدر حل کنی تا بتونی شکستش بدی
-
@من-منم من از خیلی سبز زیاد استفاده نمیکنم اما از چند نفر از دوستام که استفاده کردن شنیدم که میگن خوب هستش.به نظر من برای زیست بهتره از میکرو استفاده کنید
-
Hesam Mohammadi در هرچه دل تنگت میخواهد بگو گفته است:
با اقا ثابتی اشنا شو
-
با اقا ثابتی اشنا شو
@Amin-th اینم یه راه حلیه خب
-
با اقا ثابتی اشنا شو
@Amin-th ممنون
-
@Amin-th ممنون
-
با اقا ثابتی اشنا شو
-
@Amin-th من تجربیم