پیشنهاد/بازگشت
-
سلام.یه موردی هست که نمیدونم اسمش رو مشکل بزارم یا پیشنهاد ولی خب چون برای خودم آزاردهنده بوده میگم
وقتی که یکی از دوستان داخل یه تایپیک عکسی ارسال میکنه و ما روی اون کلیک میکنیم تا در اندازه بزرگ ببینیم.بعد از اون وقتی دکمه بازگشت رو میزنیم به صفحه ای که تایپیک ها داخل اون هست میریم و باید دوباره بگردیم و اون تایپیکی که داخلش بودیم رو پیدا کنیم واسه اینکه بقیه پیام هاش رو بخونیم.اگه جوری بشه که وقتی دکمه بازگشت رو میزنیم به همون پستی که عکس داشت برگردیم خیلی خوب میشه.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم -
@M-an دمتون گرم که هستید
-
سلام.من با موبایل جی5 اندروید7.1.1داخل نسخه جدید هنوز این مشکل رو دارم و چنتا تایپیک مختلف که رفتم و امتحان کردم این مشکل هنوز وجود داره
@M-an
-
بچه ها با آخرین ورژنی که چند دقیق قبل تو گروه فرستادم اینو چک کنید نتیجه رو بگید
برای خودم درسته@M-an در پیشنهاد/بازگشت گفته است:
بچه ها با آخرین ورژنی که چند دقیق قبل تو گروه فرستادم اینو چک کنید نتیجه رو بگید
برای خودم درستهمرسی واقعا مدیر جون حل شده اول اونو امتحان کردم دستتون درد نکنه
-
@M-an در پیشنهاد/بازگشت گفته است:
برای خودم درستهمرسی واقعا مدیر جون حل شده اول اونو امتحان کردم دستتون درد نکنه
-
سلام.یه موردی هست که نمیدونم اسمش رو مشکل بزارم یا پیشنهاد ولی خب چون برای خودم آزاردهنده بوده میگم
وقتی که یکی از دوستان داخل یه تایپیک عکسی ارسال میکنه و ما روی اون کلیک میکنیم تا در اندازه بزرگ ببینیم.بعد از اون وقتی دکمه بازگشت رو میزنیم به صفحه ای که تایپیک ها داخل اون هست میریم و باید دوباره بگردیم و اون تایپیکی که داخلش بودیم رو پیدا کنیم واسه اینکه بقیه پیام هاش رو بخونیم.اگه جوری بشه که وقتی دکمه بازگشت رو میزنیم به همون پستی که عکس داشت برگردیم خیلی خوب میشه.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم@M-an واس من هنوز این مشکل هست
ولی اگه واسه بچه ها خوب شده خب خداروشکر -
این پست پاک شده!