بچه های پایه همه بیان!!!!
-
-
این فرستادی جواب ۳ هست یا ۴؟؟؟
-
این فرستادی جواب ۳ هست یا ۴؟؟؟
-
۴ کسی بلد نی؟
-
۴ کسی بلد نی؟
حسین مهدیپور
ببین حل اخرشوخودتون انجام بدین دیگ من وقت ندارم واقعا -
ممنون
-
ممنون
حسین مهدیپور خواهش میکنم.
من عجله ای جواب دادم..حالااگ اشتباه شدن شرمنده -
مستمر ریاضی 3 تجربی.pdf
سلام امتحان ریاضی دوازدهم تا فصل سوم تا ساعت 10:30وقت دارم
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام روزتون بخیر
هر کسی میتونه لطفا سوال ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴ قسمت پ د ح ج رو از ریاضی دوازدهم تجربی به صورت تشریحی حل کنه
ممنون از وقتی که میگذارید -
هیچ کس نبود ؟
-
هیچ کس نبود ؟
Sogand_ T 1 سلام سوال 4 قسمت ب مجموع دوتا ضریب برابر ضریب وسطی شده ک ی جواب میشه سینوس ایکس مساوی منفی یک و یکی هم میشه سینوس ایکس مساوی سه دوم که غیر قابل قبول هست
-
Sogand_ T 1 سلام سوال 4 قسمت ب مجموع دوتا ضریب برابر ضریب وسطی شده ک ی جواب میشه سینوس ایکس مساوی منفی یک و یکی هم میشه سینوس ایکس مساوی سه دوم که غیر قابل قبول هست
Morteza Khodaie
سپاس
-
Morteza Khodaie
سپاس
Sogand_ T 1 خواهش میکنم سوال 4 قسمت الف هم از کسینوس ایکس فاکتور بگیریم بعد هر عبارت رو مساوی صفر بذاریم یکی از جوابا میشه کا پی +پی دوم بعد یکی دیگه هم میشه دو کا پی بعلاوه پی سوم و اون یکی هم میشه دو کا پی منهای پی سوم
-
سلام روزتون بخیر
هر کسی میتونه لطفا سوال ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴ قسمت پ د ح ج رو از ریاضی دوازدهم تجربی به صورت تشریحی حل کنه
ممنون از وقتی که میگذاریدSogand_ T 1 چقدر وقت دارین ؟
-
Sogand_ T 1 چقدر وقت دارین ؟
Morteza Khodaie زمان امتحان تموم شد
-
Morteza Khodaie زمان امتحان تموم شد
Sogand_ T 1 اعع کاش از دیشب میگفتین میتونستم کمک کنم یکم فرمولا یادم رفته بود نتونستم کمک کنم
-
Sogand_ T 1 اعع کاش از دیشب میگفتین میتونستم کمک کنم یکم فرمولا یادم رفته بود نتونستم کمک کنم
@morteza-khodaieبله متوجه ام ممنونم که وقت گذاشتید
-
@morteza-khodaieبله متوجه ام ممنونم که وقت گذاشتید