بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to M. Mousavi on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M. Mousavi سلام من چک کردم کاملا جوابم شبیه شما بود
-
M. Mousavi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Succinate on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting ممنون که جواب دادین
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to M. Mousavi on ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M. Mousavi خواهش میکنم
-
M. Mousavi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Succinate on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to M. Mousavi on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M. Mousavi سلام خب به نظر من غلطه چون هم راه حل خیلی کامل نیست چون باید اجتماع دامنه ها نشون داده میشد و هم اینکه در سوالی که قبلا فرستاده بودید و من هم حل کردم دامنه از منفی یک تا بی نهایت بود منهای 2 ولی برای این برگه r گرفته شده
-
M. Mousavi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Succinate on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting باشه خیلی ممنون
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to M. Mousavi on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M. Mousavi خواهش میکنم
-
Fragile فردا امتحان فیزیک دارم از دهم
کی میتونه کمکم کنه از دو فصله فصل 1 رو کامل بلدم
فصل 2 رو نرسیدم بخونم
مبتونین؟؟؟
@دهم
aaa bbb
Zaraa
zeinab dehghani
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
سلام بچه ها فیزیک دوازدهم کسی میدونه کمک کنه
-
zeinab dehghanireplied to ata mohseni on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni ساعت چند؟؟؟
-
zeinab dehghanireplied to دختر پاییز on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bahar-khanoom کی بهارجان؟؟؟؟
-
ata mohsenireplied to zeinab dehghani on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani ساعت 14
-
zeinab dehghanireplied to ata mohseni on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni اگه خواب نبودم ، میام
-
دختر پاییزreplied to zeinab dehghani on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani فردا ساعت 11
-
zeinab dehghanireplied to دختر پاییز on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bahar-khanoom ایشالله میام کمکت
-
دختر پاییزreplied to zeinab dehghani on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani مرسی️️️
-
Dr Aryan 0replied to zeinab dehghani on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani
منم فیزیک دوازده ۹ صبح -
سلام فردا امتحان زیست دارم ساعت ۹فصل ۴ بلد نیستم وقت ندارم فیلم هاش رو هم ببینم و بخونم تست بزنم و اینکه امتحان سختی در راه است
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLF -
Fateme S 0replied to Fateme S 0 on ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط Fateme S 0 انجام شده
Fateme S 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سلام فردا امتحان زیست دارم ساعت ۹فصل ۴ بلد نیستم وقت ندارم فیلم هاش رو هم ببینم و بخونم تست بزنم و اینکه امتحان سختی در راه است
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLF@black-wo_olf
@zeinabmaghasoudi -
Fateme S 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
کسی هست کمک کنه؟
دریا دریایی
zeinab dehghani
BlAcK woLF
13336/14679