بچه های پایه همه بیان!!!!
-
بچه ها سوال دو رو کسی میدونه؟
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارم@Mohammad-M در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارمb میشه
-
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارم -
FaMi بله
-
@Mohammad-M گزینه ۱ باید بشه
چون فکر میکنن و این دائمیه و ربطی به حال و اینا نداره و داره در مورد یه عادت حرف میزنه@Mr-Fantastic @Infinitie-A ramses kabir @mahta-kamali بچه ها معلمم جوابا رو گذاشت میشد b
-
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارم -
@Mr-Fantastic @Infinitie-A ramses kabir @mahta-kamali بچه ها معلمم جوابا رو گذاشت میشد b
-
@Mr-Fantastic @Infinitie-A ramses kabir @mahta-kamali بچه ها معلمم جوابا رو گذاشت میشد b
-
@Mohammad-M به نظرم باید یک باشه.گزینه دو اومده passive کرده یعنی مجهول که اصلا معنی نمیده در این جمله .البته حرف اضافه think معمولا of و about هست و من ندیدم با to استفاده بشه
FaMi معنی کرده اینطوری: تصور می شود که بعضی از افراد به گربه ها حساسیت دارند
-
FaMi معنی کرده اینطوری: تصور می شود که بعضی از افراد به گربه ها حساسیت دارند
-
@Mohammad-M به نظرم این دبیر ها دارن مرز های زبان انگلیسی رو جابه جا میکنن با این سوال طرح کردنشون
FaMi راست میگه ولی من این طور ساختار ها رو شنیده بودم قبلا ولی فکر میکنم خیلی سطح بالاست برای امتحان داخل مدرسه اینجا پرسیدم چون تقریبا 80 درصد بچه هامون میگفتن میشه گزینه 1 خواستم مطمئن شم بهرحال دستتون درد نکنه
-
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارم@Mohammad-M سلام گزینه یک بایدthatهمراهش بیاد که فاعل و فعل داشته باشه بعدش که این اصن نیست نکته خیلی خیلی مهم اینجاست که اکثرا بعد فعل مجهول حرف اضافه به کار میره و اینکهthink جز افعالیه که ing نمی گیره پس گزینه 2 درسته
-
@Mohammad-M سلام گزینه یک بایدthatهمراهش بیاد که فاعل و فعل داشته باشه بعدش که این اصن نیست نکته خیلی خیلی مهم اینجاست که اکثرا بعد فعل مجهول حرف اضافه به کار میره و اینکهthink جز افعالیه که ing نمی گیره پس گزینه 2 درسته
@نگین-وهاب-مقدم تست خیلی خوبی بود
-
@Mohammad-M در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
اره الان میفهمم چرا b میشه
من کل جمله رو نخونده بودم فقط گزینه ها رو خوندم
این جمله مجهوله و اصلا بعد ثینک فعل اضافه نمیاد که -
Kosr T امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
-
Amin Mojarradi bzm mmnon azton
-
Amin Mojarradi bzm mmnon azton
Kosr T خاهش
-
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارم@Mohammad-M در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارمسلام دوست عزیز
به این متنایی که مینویسم توجه کن
که اینجا میبینیم فعل think بدون حرف that هم میاد و هیچ الزامی به وجود that ما نداریم و دوم
باید یاد آوری کنم که:
سوالات قواعد زبان (انگلیسی یا عربی) باید با اصول و قوانین همون زبان پاسخ داده بشن و نه بر اساس معنی شون (در اکثر موارد).
چون که داری معنی می کنی، معنی گزینه c و a به فارسی به نظر یکی میاد، ولی:
فعل think در انگلیسی میتونه 4 معنی داشته باشه:- به معنی فکر کردن یا در نظر داشتن:(در لحظه)
A:Are you going to school?
B: I'm thinking about it.
2.نظر داشتن:
I think you are very clever.
3.تصمیمی گرفتن:
I'm thinking about going to school tomorrow. - به یاد آوردن:
I couldn't think of his name when I saw him!
برگردیم به سوال، چرا یه روضه طولانی خوندم؟ چون اگه مثال هایی که نوشتمو با دقت دیده باشی،فعل think فقط با 2 حرف اضافه(of) و(about) به کار رفته و لاغیر! دو ترکیب:
Think of Smth/Smb
Thinking about Smth/Smb
اگه یادت بمونه، هروقت think رو با حرف اضافه دیگه ای دادن(مثل to در این سوال) به راحتی پاسخ میدی...
پس میبینی که بازم گزیینه ۱ میتونه صحیح باشه و این سوالو برو به معلمتون بگو از هر کجا دراورده دلیل علمی و منطقیشو برام بفرسته ببینم جریانش چی ب چیه
نگاه گزینه ۱ هم با توجه به توضیحاتی که دادم میتونه صحیح باشه
و یه راه دیگه حل کردن این سوال هم اینه که اگر با "زمان حال ساده" آشنا باشی، some people و مخصوصا some رو که اول جمله میبینی، "قطعا" بعد از جای خالی یه چیز دیگه هم کلا نوشته بود بازم این جمله حال ساده بود و باید think انتخاب میشد!
- به معنی فکر کردن یا در نظر داشتن:(در لحظه)
-
@Mohammad-M سلام گزینه یک بایدthatهمراهش بیاد که فاعل و فعل داشته باشه بعدش که این اصن نیست نکته خیلی خیلی مهم اینجاست که اکثرا بعد فعل مجهول حرف اضافه به کار میره و اینکهthink جز افعالیه که ing نمی گیره پس گزینه 2 درسته
@نگین-وهاب-مقدم ممنون
-
@Mohammad-M در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
به نظر خودم گزینه دو درسته ولی رو سه هم شک دارمسلام دوست عزیز
به این متنایی که مینویسم توجه کن
که اینجا میبینیم فعل think بدون حرف that هم میاد و هیچ الزامی به وجود that ما نداریم و دوم
باید یاد آوری کنم که:
سوالات قواعد زبان (انگلیسی یا عربی) باید با اصول و قوانین همون زبان پاسخ داده بشن و نه بر اساس معنی شون (در اکثر موارد).
چون که داری معنی می کنی، معنی گزینه c و a به فارسی به نظر یکی میاد، ولی:
فعل think در انگلیسی میتونه 4 معنی داشته باشه:- به معنی فکر کردن یا در نظر داشتن:(در لحظه)
A:Are you going to school?
B: I'm thinking about it.
2.نظر داشتن:
I think you are very clever.
3.تصمیمی گرفتن:
I'm thinking about going to school tomorrow. - به یاد آوردن:
I couldn't think of his name when I saw him!
برگردیم به سوال، چرا یه روضه طولانی خوندم؟ چون اگه مثال هایی که نوشتمو با دقت دیده باشی،فعل think فقط با 2 حرف اضافه(of) و(about) به کار رفته و لاغیر! دو ترکیب:
Think of Smth/Smb
Thinking about Smth/Smb
اگه یادت بمونه، هروقت think رو با حرف اضافه دیگه ای دادن(مثل to در این سوال) به راحتی پاسخ میدی...
پس میبینی که بازم گزیینه ۱ میتونه صحیح باشه و این سوالو برو به معلمتون بگو از هر کجا دراورده دلیل علمی و منطقیشو برام بفرسته ببینم جریانش چی ب چیه
نگاه گزینه ۱ هم با توجه به توضیحاتی که دادم میتونه صحیح باشه
و یه راه دیگه حل کردن این سوال هم اینه که اگر با "زمان حال ساده" آشنا باشی، some people و مخصوصا some رو که اول جمله میبینی، "قطعا" بعد از جای خالی یه چیز دیگه هم کلا نوشته بود بازم این جمله حال ساده بود و باید think انتخاب میشد!
ramses kabir آخه جمله مجهوله باید b بیاد
- به معنی فکر کردن یا در نظر داشتن:(در لحظه)
-
ramses kabir آخه جمله مجهوله باید b بیاد
@Mohammad-M اینایی رو که برات نوشتم برا استادت بنویس حله؟