بچه های پایه همه بیان!!!!
-
@venom در مورد دوست داشتن و عشق نمیخوای فقط به جای دوست داشتن بنویس نفرت همین
-
-
در حد دهم بده حل میکنم
-
ramses kabir عا انشارو میگی بفرس اگ داری
-
Bad Fighterreplied to zzz r on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
zzz r آمیشه
پلی ساکاریدی-گلوگز
انتخاب دوگزینه -
zzz r مسئله نداره ک
-
zeinabmaghsoudi سوال 3
-
بچه ها جزوه دینی دوازهم انسانی کسی داره برام بفرسته؟؟
خیلی گشتم پیدا نکردم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
هرچی که پیوند داده یا ی چیزی تو مایه های سوا 3
-
البته انشای من نیست اینو از تو کتاب آتش بدون دود دراوردم ولی در کل قشنگه و خودشم یه انشاس
-
سوال5؟؟؟؟؟؟
-
-
سووال8 و 7 و 6
-
ولی در کل فوق العاده است این متن عالیه
از عشق سخن باید گفت ، همیشه از عشق سخن باید گفت .عشق در لحظه پدید می آید ، دوست داشتن در امتداد زمان . این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است .
عشق ، معیارها را در هم می ریزد ؛ دوست داشتن بر پایه ی معیارها بنا می شود .
عشق ناگهان و ناخواسته شعله می کشد ، دوست داشتن از شناختن و خواستن سرچشمه می گیرد .
عشق ، قانون نمی شناسد ، دوست داشتن اوج ِ احترام به مجموعه ای از قوانین عاطفی ست .
عشق ، فوران می کند – چون آتشفشان ، و شره می کند – چون آبشاری عظیم ؛ دوست داشتن ، جاری می
شود – چون رودخانه ای بر بستری با شیب نرم .
عشق ، ویران کردن ِ خویشتن است ؛ دوست داشتن ، ساختنی عظیم .
عشق ، دق الباب نمی کند ، مودب نیست ، درویش نیست ، حسابگر نیست ، سربزیر نیست ، مطیع نیست ...
عشق ، دیوار را باور نمی کند ، مرگ را باور نمی کند ...
عشق در وهله ی پیدایی ، دوست داشتن را نفی می کند ، نادیده می گیرد ، پس می زند ، له می کند و می
گذرد. دوست داشتن نیز ، ناگزیر ، در امتداد زمان ، عشق را دود می کند ، به آسمان می فرستد، و
چون خاطره ای حرام ، فرشته ی مهربانی بر آن می گمارد .
از عشق ، سحر است ؛ دوست داشتن ، باطل السحر، عشق و دوست داشتن از پی هم می آیند ؛ اما هرگز در
یک خانه منزل نمی کنند .
عشق ، انقلاب است ؛ دوست داشتن ، اصلاح .
میان عشق و دوست داشتن ، هیچ نقطه ی مشترکی نیست . از دوست داشتن به عشق می توان رسید ؛ و از عشق به دوست داشتن ؛ اما به هر حال این حرکت از خود به خود نیست ؛ از نوعی به نوعی ست ، از خمیره ای به خمیره ای ...
و فاصله ای ست ابدی میان عشق و دوست داشتن ، که برای پیمودن این فاصله ، یا باید پرید ، یا باید
-
samane.A انسانی اخراج شدهreplied to ramses kabir on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir این ماله چه کتابیه؟؟
-
@venom
-
سوال ۷ ...
الف الکلی ب خاطر وجود oh
ب ویتامین دی در چربی چون بخش ناقطبی بر قطبی غلبه داره و چربی ناقطبیه -
ramses kabir مرررررسی
-
samane.A کتاب آتش بدون دود فوق العاده است کتابش هفت جلده این جلد اولشه ولی همین یه جلدش حدود ۲۴۰ صفحه است و خیلی هم جملات نابی توش هست واقعا پیشنهاد میکنم بخونیش من اینو تو اینستا گذاشتم این بیشتر از عکسام لایک خورد
1301/14679