🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان
-
سلام
من یه کاربر تقریبا قدیمی اینجا بودم و وقتی بشت کنکوری بودم از الا استفاده میکردم و کاملا با روندی که هست و استرسش بعد از عید اشنا هستم. دیدم عده ای از دوستان هستن که شاید (مثل دوران کنکور خودم) خیلی استرس داشته باشن و حتی اگه خونده باشن و چه به نظر خودشون نخونده باشن دچار یکم بی قراری بشن. از اونجایی که استرس اصلی مربوط میشه "وقت" گفتم روالی که خودم استفاده کردم و بهم خیلی کمک کرد تو بعد از عید رو بهتون بگم.%(#ff0000)[یکم زیاده ولی حوصله کنید چون ارزشش رو داره.]
اولین کار برای رفع استرس این هست که از خودتون ببرسین که ایا به اون حد مطلوب که میخواستین رسیدین (یا با ادامه روند فعلی) میرسین یا نه. اگه که جواب بله بود خیلی هم عالی اگه احیانا نبود تو درجه اول برنامه ریزی تون رو عوض کنید. اگه با برنامه موسسات مختلف بیش میرین و تا حالا نتیجه نگرفتین (به علت برنامه ریزی و یا عقب افتادن از برنامه ازمون و یا ...) باید سعی کنین که خودتون برنامه ریزی کنین. طوری برنامه ریزی کنین که فرصت مرور هم داشته باشین. یعنی در اصل تلاش شما باید طوری باشه که خیلی فرصت مرور هم براتون بگذاره.
بس اولین قدم اگه احیانا برنامه ریزی تون تا الان برای شما خوب نبوده اینه که برنامه خودتون رو بنویسین یا اگه آلا برنامه ای داره که برای شما مناسب باشه با اون بیش برید.قدم بعدی تعادل تو انرژی و فعالیت هست. از اونجایی که الان برای بیشرفت بیشتر یا حتی یه استارت اساسی به یه انرژی اساسی نیاز دارین , "مجبورا' باید 'یه خرده' ( ) فشار تحمل کنین. نکته اساسی اینه که برای کار بیشتر شما نیاز به محرک دارین. محرک رو خودتون تعیین میکنین. اساس فعالیت مغز اینه که برای فعالیت های مختلف شدت محرک متفاوتی نیاز هست و از اونجایی که شما میخواید به حداکثر بازدهی برسید باید این محرک در حد نزدیک به شوک عمل کنه. یعنی در حقیقت شما برای مدتی باید یه فشار در حد نزدیک به شوک تحمل کنین.
حالا چطور این محرک رو ایجاد کنیم؟ (البته من در مورد مواد اعتیاد اور که خودتون بهتر میدونین صحبت نمیکنم و اینا تبدیل به محرک همیشگی میشن نه موقت و باعث میشه بدن نابود بشه)
۱. گوش کردن به اهنگ محرک (اهنگ هایی که با شنیدنشون طوری رو شما تاثیر بگذاره که باعث بشه شما با حداکثر توان فعالیت فیزیکی/ ذهنی انجام بدین(که در اینجا فعالیت ذهنی هست).
۲. اصل کار-باداش یادتون نره. یه عادتی که میشه داشت اینه که هر چقدر که مطالعه میکنید اون رو به این طریق تقسیم کنید که مثلا بعد از بایان هر مطالعه شما برای مدتی کاری که شدیدا برای شما جالب و لذت بذیر هست انجام بدید. مثلا بعد از هر ۲ ساعت مطالعه شما بیاید نیم ساعت فیلمی که دوست دارید/بازی که دوست دارید رو بازی کنید / ببینید یا حتی بیاید این انجمن و چت کنید. اصل موضوع اینه که هر کاری انجام میدین باید با لذت همراه باشه. (چیزی در حدود این مقاله
https://fa.wikipedia.org/wiki/شرطیشدن_فعال )
(یعنی اگه با محرکی باشه که براتون جذاب باشه یادگیری بیشتر میشه)۳.شاید نیاز باشه که بیشتر (خیلیییییییییی بیشتر) غذا بخورید در حد چندین و چندین وعده در روز! شاید براتون یکم گیج کننده باشه ولی تو بخش خواب میگم چرا به این مورد شدیدا نیاز بیدا میکنید. بس , موقتا تناسب اندام و ... رو باید از یاد ببرید چون مهمتر اینده شماست.
باید سعی کنین که به مقدار خیلی زیاد قهوه بخورین و مصرف موادی که باعث خواب میشن کمتر کنین. ولی حتماااااااا باید مقدار "خیلییییییی زیاد و خیلییییی بیشتر از قبل" ویتامین های گروه b رو مصرف کنین چون که متابولیسم مغزی بیشتر میشه و بیش نیاز هر فعالیت مغزی ویتامین های این گروهه و چون شما فعالیتتون شدیدا قراره بیشتر بشه بس به مقدار چندین برابر نیازه. ماست-دوغ-میوه ها- بهترین مواد هستن که این ویتامین ها رو دارن.۴.باید این نکته رو بدونین که بعد از این باید یه غار نشین باشین و یه موجود غیر اجتماعی و شب و روز درس بخونین. چون هدفتون خاص تره الان و میخواید بیشتر بخونین و سریعتر حرکت کنین. بس, یه مدت (تا کنکور) مجبورا باید بیرون رفتن و سفر و معاشرت ها رو در حد ممکن به صفر مطلق برسونین. ( که الان همه حبس هستیم ) این نکته ۴ رو حتما یادتون داشته باشین... این از همه مهمتره چون ساختار ذهنی لازم/ایده لازم رو برای شروع حرکت به شما میده. اینو براش ستاره میزنم چون مهمه : ******
۵. و اما رسیدیم به اصل مطلب: خواب.
اینی که میخوام بگم شاید خیلی عجیب و غیر علمی به نظر برسه چون متداول نیست اصلا. ولی بهتره بدونید که ارتش امریکا و بعضی کشور ها سیستم خوابی برای سربازاشون دارن برای مواقع اضطراری و سربازا مجبور هستن اطاعت کنن اسمش هست خواب چند مرحله ای یا چرخه polyphasic sleep cycle.ولی چرا بهتره برای از الان به بعد استفاده کنید؟ چون تمام موارد بالا رو که میخواستیم انجام بدیم به دلیل همین مورد ۵ هست یعنی میخوایم که خوابتون رو تنظیم کنیم تا در حد متناسب با محرک ها و میزان فعالیت باشه. شما قراره بیشتر فعالیت کنید درسته؟ زودتر خسته میشید بس درسته؟ بس خوابتون هم باید زودتر و بیشتر * باشه
- منظور از بیشتر REM SLEEP هستش که بحثش خیلی طولانیه و در این حد بدونید که صرفا خواب با زمان طولانی تر مطلوب نیست! خواب میتونه در حد خیلی کمتر از ۷-۸ ساعت متداول باشه ولی 'کیفیت' اون چند برابر خواب متداول باشه. من خودم هم این خواب رو انجام میدادم و برام عادت شده ولی شما فقط برای کنکور انجام بدید کافیه و اگه مایل بودید خودتون تحقیق کنید و بعد از کنکور هم انجامش بدید.
خب ادامه بحث خواب:
باید سعی کنید که کمتر بخوابید یعنی در حد ۲ تا نهایت ۳ ساعت در روز! ولی چطور هم این قدر کم بخوابیم بدون اینکه واقعا خسته بشیم؟
جواب: همه موارد بالا که گفتم دست به دست هم میدن تا این اتفاق بیافته. یعنی وجود محرک مثل اهنگ محرک - فیلم محرک (ترسناک و خاص) و تغذیه خیلی بیشتر و اصل کار و باداش و تمرکز حاصل از انزوای موقت اجتماعی باعث میشه که شما بتونید این نوع خواب رو داشته باشید.روند خوابی که من بیشنهاد میکنم برای کنکور شما این هست:
۴ تا ۶ خواب ۲۰ دقیقه.
یعنی در طی ۲۴ ساعت شما باید ۴ تا ۶ خواب ۲۰ دقیقه ای داشته باشید.بیشنهاد من ۶ بار خواب ۲۰ دقیقه ای هست. ولی دقت کنید که اصلا و ابدا نباید از ۲۰ دقیقه بیشتر باشه.
چرا باید این خواب رو انجام بدید؟
فرض کنیم کنکور ۶۰ روز دیگه هست. اگه این روش رو اجرا کنین شما با فرض اینکه هر روز ۸ ساعت میخوابیدید الان هر روز ۶ ساعت بیشتر بیدارید و میتونید مطالعه خیلی بیشتری داشته باشید و ***** عامل اصلی استرس احتمالی شما که وقت هست رو از بین ببرید**** .
با فرض ذخیره هر روز ۶ ساعت تو ۶۰ روز شما حدود ۳۶۰ ساعت ""اضافه''' دارید یعنی در کنار مطالعه اصلی خودتون. این چیزی هست حدود ۱۵ روز اضافه! البته اگه انزوای اجتماعی رو انجام بدید تمرکز شدید بیشتر میشه و با حجم درسی که توی یه روز میخونین شوکه میشین! یعنی دایم میگید هر چقدر میخونم زمان نمیره جلو ! اینطوری چون بدن اصلا به این طرز خواب عادت نکرده احساس میکنید که هر روز شما مساوی ۲-۳ روز هست. برای انجام این کار یه ساعت بندی دقیقی نیازه که اگه یه گوشی اندروید داشته باشید (یا هر سیستم عامل دیگه) بهتره. مثلا گوشی رو تنظیم میکنید که فلان ساعت زنگ بزنه. من برای اینکار برنامه alarmy رو بیشنهاد میدم خودمم از این استفاده میکنم. این برنامه توش یه الارم ایجاد میکنین و یه pattern برای خاموش شدنش انتخاب میکنید مثلا حل چند تمرین ریاضی برای خاموش کردن الارم یا مثلا عکس انداختن از چیزی که قبلا برای برنامه تعیین کردین و ... من عکس انداختن رو به شما بیشنهاد میدم. مثلا برای برنامه تعیین کنید که از فلان نقطه خونه باید عکس بگیرید تا زنگ خاموش بشه . خوبیش اینه که شما باید باشید قدم بزنید و برید و تمرکز کنید رو اون object تا عکس دقیق بگیرید و زنگ خاموش بشه. هر چقدر اون جایی که برای عکس انداختن دور تر و سخت تر باشه بهتره چون خواب رو ازتون میگیره ولی باید داخل خونه باشه مراقب بله ها و جاهای حساس خونه باشین و اونجا سعی نکنین عکس بگیرین که دچار مشکل بشید)اینا مواردی بودند که با انجام دادنشون مطمعن باشید استرستون کامل برعکس میشه یعنی شما به کنکور استرس میدید که حواست باشه دارم میام سراغت!
-
در مورد ایمنی و صحت اطلاعاتی که دادم میتونید تو گوگل سرچ کنید ولی یه سری موارد لازمه بگم:
-
خواب چند مرحله ای روش ازمایش خاصی نشده و این که میگن باید ۷-۸ ساعت بایددددد خوابید علت اینه که این ازمایش رو افرادی انجام دادن که روش خواب تک مرحله ای رو داشتن و نه چند مرحله ای. مطمعنا اگه رو افرادی ازمایش میکردن که خواب چند مرحله ای داشتن نتیجه متفاوت بود. از جمله این افراد میشه به ليوناردو داوینچی و تسلا و فرانکلین و خیلیای دیگه که الان حضور ذهن ندارم اشاره کرد.
-
درسته غذا خوردن زیاد خوب نیست ولی وقتی شما تو شرایطی هستید که استرس کاری (موقعیتی) زیاد هست و فعالیت هم زیاد هست مجبور هستید بیشتر به بدنتون مواد غذایی برسونید. (البته درستش اینه که 'هوشمندانه' غذا بخورید اگه این طرز خواب رو اجرا میکنید ولی از اونجایی که شما ابتدای راه هستیدو چون استرس شاید زیاد باشه و وقت برای عادت کردن به این خواب کم باشه بس بهتره که مصرف مواد غذایی رو ببرید بالا. خودتون وقتی این خواب رو انجام بدید کم کم بدنتون به شما میگه چقدر بیشتر به غذا نیاز دارید. اب هم خیلی بیشتر مصرف کنید و تنقلات باید و باید و باید به صفر مطلق برسه. فقط مواد غذایی مفید بدون هیچ گونه تنقلات و مواد غذایی ای مثل فست فود ها و غذا های دارای کالری خیلی زیاد. یادتون باشه شما باید تعداد دفعات غذا خوردن رو بیشتر کنید و حجم غذا رو هم بعد از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح بیشتر کنید. یعنی در طی روز عادی شما عادی غذا میخورید ولی از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح باید یکم بیشتر غذا بخورید و اصل غذا خوردن شما تو این تایم اتفاق میافته.
امیدوارم که بتونید موارد بالا رو انجام بدید چون اینده شما رو تغییر اساسی میده از الان.
منم خسته شدم یکم استراحت کنم برام یه چای بیارید
بعده یه مدتی اگه چیزی به ذهنم بیاد بازم کمکتون میکنم ولی هدف اصلی من کاهش استرس شما (که مربوط به زمان هست) هست.
موفق باشید.. اگه سوالی بود ببرسید من تونستم جواب میدم.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@اپ-کاتالیزورهای-آلاء
@بچه-های-همخوانی
@حامیان-آلاء -
با این روشایی که گفتین قبل کنکور سکته میکنیم ک
ولی ممنون مطلب مفید بود خسته نباشید
فقط یه سوال
من خوابم خیلی طولانیه
کمتر از ۸-۹ ساعت نخابم میمیرم
اینجوری ک گفتین ۶ تا ۲۰ دقیقه خیلی سخته!
آیا روی همه جواب میده؟!
Sajad Amini -
sandiiii در نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان گفته است:
با این روشایی که گفتین قبل کنکور سکته میکنیم ک
ولی ممنون مطلب مفید بود خسته نباشید
فقط یه سوال
من خوابم خیلی طولانیه
کمتر از ۸-۹ ساعت نخابم میمیرم
اینجوری ک گفتین ۶ تا ۲۰ دقیقه خیلی سخته!
آیا روی همه جواب میده؟!سلام من یه سوال دارم:
چرا از این دید به قضیه نگاه نکنیم که :
اگه نهایت تلاشم رو نکنم میمیرم. اگه به هدف هام نرسم میمیرم.
میدونین ادمی که واقعا مرده ولی زنده هست و هنوز داره نفس میکشه کیه؟ ادمی هست که تمام تلاشش رو نکرده برای موفقیتش. این همیشه تو ذهنتون باشه :
اگه واقعا چیزی براتون ارزشمنده همیشه و هر لحظه براش تلاش میکنین. مثلا اگه خدای نکرده توی خواب باشین و به شما بگن فلان کسی که شما دوستش داشتین جانش در خطره در جا با میشین و تلاش میکنین تا نجاتش بدین. زندگی هم همینه یعنی تلاش برای چیزایی که بهشون معنی دادی و باید نهایت تلاشت رو بکنی. توی ورزش های مختلف در سطح المبیک اگه نگاه کنین اگه مخصوصا گذشته شون رو ببینید شوکه میشید. اونا در گذشته مربی شون و خودشون اونقدر تلاش کردن که از یه جایی به بعد شروع کردن به گریه! مثلا تو بدنسازی مربی ها اونقدر به ورزشکار فشار وارد میکنن که ورزشکار در حال گریه کردن از شدت درد عضلانی تمرین رو ادامه میده ولی اخر قهرمان این فرده. گاها باید برای ارزش ها با نهایت توان جنگید. -
Sajad Amini خیــــــــــلی عالی بود دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین منظورتون این هست که ۲۰ دقیقه بخوابیم بعد بلند شیم درس بخونیم مثلا ۳ ساعت بعد دوباره ۲۰ دقیقه بخوابیم؟؟؟
-
Sajad Amini عالی بود واقن
مرسی ازتون
واقن خسته نباشید -
Mahbobeh Zare در نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان گفته است:
Sajad Amini خیــــــــــلی عالی بود دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین منظورتون این هست که ۲۰ دقیقه بخوابیم بعد بلند شیم درس بخونیم مثلا ۳ ساعت بعد دوباره ۲۰ دقیقه بخوابیم؟؟؟
هر ۴ ساعت یکبار ۲۰ دقیقه بخوابید
-
شبا رو اینطوری بخوابیم؟
-
Sajad Amini در نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان گفته است:
هر ۴ ساعت یکبار ۲۰ دقیقه بخوابید
فقط کافیه تحمل کنید و ۲ ماه این برنامه رو اجرا کنید. توی چند روز اول خودتون میدونید که چه تحولی بیدا میکنید و بقیه رو راحت انجام میدید. نمیخواد بعده کنکور رو انجام بدید فقط تا کنکور انجام بدید کافیه ولی هر چقدر به کنکور نزدیک میشید در حد یه هفته مونده به کنکور سعی کنید که خوابتون رو برگردونین به روند عادی. باشه؟ حتما باید این برگشت به برنامه عادی خواب هم باشه قبل از کنکور.
-
miss.besharati در نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان گفته است:
شبا رو اینطوری بخوابیم؟
بله تا ۱ هفته مونده به کنکور بله.
نگران نباشین اگه دیدین سخته (یعنی در اصل اراده تون ضعیف بود) میتونین برگردین به حالت عادی و این برگشت به حالت عادی خیلی سریع اتفاق میافته. -
شبا رو اینطوری بخوابیم؟
نگران نباشین اگه دیدین سخته (یعنی در اصل اراده تون ضعیف بود) میتونین برگردین به حالت عادی و این برگشت به حالت عادی خیلی سریع اتفاق میافته.تو برگشتن با حالت عادی مشکلی ندارم تو عادت کردن بهش مشکل دارم :|
-
شبا رو اینطوری بخوابیم؟
نگران نباشین اگه دیدین سخته (یعنی در اصل اراده تون ضعیف بود) میتونین برگردین به حالت عادی و این برگشت به حالت عادی خیلی سریع اتفاق میافته.تو برگشتن با حالت عادی مشکلی ندارم تو عادت کردن بهش مشکل دارم :|
عادت کردن به اوین روش چند مرحله ای سخته ولی زود اتفاق میافته.
برگشت به حالت تک مرحله ای هم راحته ولی دیر اتفاق میافته.یعنی برای عادت به چند مرحله چند روز کافیه ولی بی نهایت سخته ولی برگشت به تک مرحله ای راحته ولی حدود ۱ هفته وقت نیازه اگه کامل به چند مرحله ای وارد شده باشید
-
Sajad Amini جسارتا شما الان دانشجو هستین میتونید پاسخ ندین
-
Sajad Amini جسارتا شما الان دانشجو هستین میتونید پاسخ ندین
بله من دانشجو هستم الان و این برنامه رو تو یکی دو ماه اخر کنکور انجام دادم و شاید بتونم به جرات بگم تو کل دوران کنکورم به اندازه یکی دو ماه اخرم که این روش ها رو انجام میدادم کیفیت مطالعه بالا نبود
-
Sajad Amini یعنی از 24ساعت 2ساعتشو بخوابیم نهایتش2ساعتم واسه نهار و شان و صبونه و اینا
راحت روزی20ساعت میشه خوند
البته به شرط بقا -
Rahaa1999 در نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان گفته است:
Sajad Amini یعنی از 24ساعت 2ساعتشو بخوابیم نهایتش2ساعتم واسه نهار و شان و صبونه و اینا
البته به شرط بقا -
Rahaa1999 در نکاتی برای بازدهی بیشتر برای بعد از همین الان گفته است:
البته به شرط بقانه ۲۰ ساعت!!! این امکان بذیر نیست.
بیشنهادم اینه که ۵ ساعت مال خودتون باشه و ۲ ساعت هم خواب و بقیه اش هر کاری دارید اونو انجام بدید.
یعنی ۱۷ ساعت شما وقت دارید -
miss.besharati من الان نزدیکای13-14ساعت میخونم شبا هیچ فرقی با یه جنازه ندارم