سوال های ادبیات>>آرایه
-
-
سلام.لطفا میکنید این بیت رو معنی کنید برام؟ همچنین بگید که باز چرا ایهام داره؟پر بازم نیست یعنی چی؟"گل به لبخند و مرا گريه گرفته ست گلو / چون دلم تنگ نباشد كه پر بازم نيست"
-
تو را چو شمع ز تن هر زمان سري رويد / سري كه دردسر آرد، بريدن است دوا (مجاز، تضاد)
بیت بالا چرا آرایه های ذکر شده رو نداره؟ مگه روییدن و بریدن تضاد ندارن؟ مگه سر نمیتونه مجاز از فکر باشه؟
@Danter-group
اینجا تضاد هس به نظرم ولی زیاد به چشم نمیاد یا شاید بریدن و روییدن جزء متضادای خیلی رایج نیستن ولی خب ممکنه سوال کامل استاندارد نباشه
درباره سر فکر میکنم چون تو مصرع اول اسم شمعو آورده و منظورش شعله هست در ادامه هم به همون شعله اشاره داره چون شمع فکر و اندیشه نداره و چون موجود زنده نیست مجاز از وجودم نمیتونه باشه فقط سر ظاهری رو داره -
@Danter-group
اینجا تضاد هس به نظرم ولی زیاد به چشم نمیاد یا شاید بریدن و روییدن جزء متضادای خیلی رایج نیستن ولی خب ممکنه سوال کامل استاندارد نباشه
درباره سر فکر میکنم چون تو مصرع اول اسم شمعو آورده و منظورش شعله هست در ادامه هم به همون شعله اشاره داره چون شمع فکر و اندیشه نداره و چون موجود زنده نیست مجاز از وجودم نمیتونه باشه فقط سر ظاهری رو داره -
@Danter-group
به نظر میاد داره از اینکه چرا آزادی یا اختیار کافی رو نداره گلایه میکنه
بازم میتونه به معنای گشوده باشه و یا پرنده شکارچی که یا منظور آزادی نداشتن رو برسونه یا قدرت نداشتنگل میخندد ولی من غمگین هستم | چگونه ناراحت نباشم که ازاد و رها نیستم
-
گل میخندد ولی من غمگین هستم | چگونه ناراحت نباشم که ازاد و رها نیستم
fatemeh ganjkhanloo ممنون.
-
fatemeh ganjkhanloo ممنون.
@Danter-group خواهش میکنم
-
سلام.لطفا میکنید این بیت رو معنی کنید برام؟ همچنین بگید که باز چرا ایهام داره؟پر بازم نیست یعنی چی؟"گل به لبخند و مرا گريه گرفته ست گلو / چون دلم تنگ نباشد كه پر بازم نيست"
-
@Danter-group فکر میکنم این باشه ایهامش 1:باز پرنده شکاری 2:آزادی
1:انسانی که اعتراض میکنه به اینکه مثل باز پر نداره که آزاد و رها پرواز کنه 2:پرنده ای که ازینکه بال و پرش بسته است و آزاد نیست گلایه میکنهMaryam80 ایا باز به معنی ازادی داریم
-
@Danter-group فکر میکنم این باشه ایهامش 1:باز پرنده شکاری 2:آزادی
1:انسانی که اعتراض میکنه به اینکه مثل باز پر نداره که آزاد و رها پرواز کنه 2:پرنده ای که ازینکه بال و پرش بسته است و آزاد نیست گلایه میکنهMaryam80 یعنی شاید نماد انسان های ازاد باشه
-
Maryam80 ایا باز به معنی ازادی داریم
fatemeh ganjkhanloo در سوال های ادبیات>>آرایه گفته است:
منظورم از آزادی رهایی هست.پر باز و گشوده برای پرواز
-
fatemeh ganjkhanloo در سوال های ادبیات>>آرایه گفته است:
منظورم از آزادی رهایی هست.پر باز و گشوده برای پرواز
Maryam80 بله درسته ببخشید
-
Maryam80 یعنی شاید نماد انسان های ازاد باشه