بازگشایی مدارس
-
هرشب یه تصمیم گرفته میشه کاشکی تمام دانش آموزان کشور همون پایه ایی که هستن دوباره بخوننن تکرار بشه
-
@venom چرا بدشد الان من دهمم ولی کسی که بهترین نفع رو برده کسیه که پشت کنکوریه پارسال امتحان نهایی و مدرسه رو گذرانده و الان هی درسسسسسس میخونه
-
شهر ما هم صورتیه
ینی معلوم نیست که بریم یا نریم
ولی بنظر من آقای روحانی فکر اینو نکردن که ممکنه یه دانش آموز که یهو مبتلا به کرونا بشه میتونه همه ی اون مدرسه رو مبتلا به کرونا کنه؟؟؟؟
[متن لینک](آدرس لینک)
-
شهر ما که اصلا معلوم نیست قرمزه یا سفیده
تقریبا چیزی مثله صورتیهحالا نمیدونیم ما باید بریم یا نریم؟؟؟
بعدشم آقای روحانی فکره اینو نکرده که ممکنه تو همون منطقه ی سفیده ممکنه یهو یک دانش اموز به ویروس مبتلا بشه انوقت همون یه نفر میتونه همه ی همکلاسیاشو به کرونا مبتلا کنه؟؟؟؟؟؟؟
-
کوثر جلالی درباره بازگشایی یه توضیحی داده بودین...واسه اون...پستی که من گذاشته بودمم حذف کردن.#این_بود_آزادی_؟؟
@Erfan-11 اهان...بله پستای من حذف شده با اینکه هیچ توهینی نکردم..
-
@Erfan-11 اهان...بله پستای من حذف شده با اینکه هیچ توهینی نکردم..
کوثر جلالی پستای منم همینطور
-
@venom چرا بدشد الان من دهمم ولی کسی که بهترین نفع رو برده کسیه که پشت کنکوریه پارسال امتحان نهایی و مدرسه رو گذرانده و الان هی درسسسسسس میخونه
@سهیل-م اشتباه نکنید..زمان زیاد نمیتونه دلیل باشه واس زیاد خوندن..شاید خیلیا شل بگیرین اصلا..
-
سلام احتمال بازگشاییش هستش همم احتمالش نیست واقعا هیچی معلوم نیست شهرستانا بیشتر بچه ها باید برن خوابگاه اگرنه پول برگشت به خونه رو ندارن هعی بخوان برن بیان خوابگاه هم خطری خیلی هم پرجمعیته همم بهداشت اصلا توش رعایت نمیشه هیچ صفر بهداشت تو خوابگاه ها متوسطه نگرانم نباش باز شد قشنگ یه ماه وقته میخونی میری امتحان میدی باز نشد هم مثل بقیه میشینی میخونی چند نفرم خبر میکنی بهت کمک بدن تو امتحان تموم شد رفت هیچ نگران نباش
-
سلام احتمال بازگشاییش هستش همم احتمالش نیست واقعا هیچی معلوم نیست شهرستانا بیشتر بچه ها باید برن خوابگاه اگرنه پول برگشت به خونه رو ندارن هعی بخوان برن بیان خوابگاه هم خطری خیلی هم پرجمعیته همم بهداشت اصلا توش رعایت نمیشه هیچ صفر بهداشت تو خوابگاه ها متوسطه نگرانم نباش باز شد قشنگ یه ماه وقته میخونی میری امتحان میدی باز نشد هم مثل بقیه میشینی میخونی چند نفرم خبر میکنی بهت کمک بدن تو امتحان تموم شد رفت هیچ نگران نباش
hossin 404 واقعا
-
استان مرکزی شهرستان شازند بازشدن ولی ازامی نیس دانش اموزا برن ولی خد اراک باز نشده چون وضعیت قرمز
zzz r در بازگشایی مدارس گفته است:
fatemeh8181 واااقعا؟؟؟؟من جایی نشنیدم مدارس جایی باز شده باشن؟/ شاید مجوز گرفتن یا غیر قانونی؟؟
-
قبلا هم گفتم بازگشایی نمیشه...الانم اخبار گفتن فردا درمورد بازگشایی مدارس تصمیم گیری میشه.منبع شبکه خبر
-
قبلا هم گفتم بازگشایی نمیشه...الانم اخبار گفتن فردا درمورد بازگشایی مدارس تصمیم گیری میشه.منبع شبکه خبر
کوثر جلالی وااااااااااااااااااااای جدیییییییییی کی؟؟؟؟؟؟؟
-
کوثر جلالی وااااااااااااااااااااای جدیییییییییی کی؟؟؟؟؟؟؟
zzz r همین ی ربع قبل تو اخبار گفتن...
-
zzz r همین ی ربع قبل تو اخبار گفتن...
کوثر جلالی مرسی از خبرت
-
کوثر جلالی مرسی از خبرت
zzz r نگران نباشید بازگشایی در کار نیس..من چیزهایی میدانم ک شما نمیدانید..خخخخ
-
zzz r نگران نباشید بازگشایی در کار نیس..من چیزهایی میدانم ک شما نمیدانید..خخخخ
کوثر جلالی
کااش درررست بگی واقعاااا
-
کوثر جلالی
کااش درررست بگی واقعاااا
zzz r قریب ب اتفاق درست بود هر چی گفتم.امیدوارم اینم این چنین شود..