اگه دانشگاه نشد چی؟
-
mohiiiii
رسیدن به یه سری هدفا تنها راهش دانشگاس -
MAHAk شاید دوست نداری درس بخونی
خب نخونبرو اموزشگاه زبان و یه زبان خارجی غیر انگیسی یاد بگیر مثل اسپانیایی
تازه خیلیم آهنگین و قشنگه
کاری که دوست داری رو هدفت بکن نه اون کاری که بقیه میکنن -
دانشگاه نباشه هم ادم میتونه به هدفش برسه البته برای بیشتر رشته ها ولی دانشگاه مسیر رسیدن و اسون تر میکنه
-
تنها استعدادم سخنرانیمه و لا غیر
-
Gol roz در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
دانشگاه نشد معنا نداره باید حتما دانشگاه بشه
آره واقعا اصل زندگی تو دانشگاهه بنظرم
-
-
mohiiiii در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
MAHAk شاید دوست نداری درس بخونی
خب نخونبرو اموزشگاه زبان و یه زبان خارجی غیر انگیسی یاد بگیر مثل اسپانیایی
تازه خیلیم آهنگین و قشنگه
کاری که دوست داری رو هدفت بکن نه اون کاری که بقیه میکننممنون
-
mohiiiii
رسیدن به یه سری هدفا تنها راهش دانشگاس -
Bio رشته تاپ برای کی برای مردم؟؟ برای خودت زندگی کن
من خودم به شخصه عاشق نجومم و اگه دانشگاه قبول نشدم میرم اموزشگاه نجومmohiiiii شما داری از یه سمت به قضیه نگاه میکنی،فقط از سمت شخص،اگه تمام جوانب رو در نظر بگیری می بینی که اگه شده فقط برای یه مقطع مثلا تو پزشکی تا همین دکترای عمومی ادامه بدی به جایی بر نمی خوره از طرفی هم خودتو از حرف مردم آزاد کردی.
همیشه همه جوانب رو درنظر بگیر گل -
mohiiiii
مثلا موسیقی و نقاشی و زبان و..... رو میشه تو آموزشگاهم دنبالش کرد ولی رشته هایی مثل فیزیوتراپی و پزشکی و.....مسیر دیگه ای جز دانشگاه براش نیست -
mohiiiii در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
@Dr-agon خوبه خب شما هدفت تو دانشگاههه و کسی اینو نهی نمیکنه که
نه.
هدف من دانشجو شدن و تو دانشگاه روز و ماه و سال سپری کردن نیست دوست خوبم.
اما برای رسیدن به هدف زندگیم باید وقت و پول صرف کنم.وقت رو دارم و دانشجو شدن توی یه رشته ای ک اینده شغلی مطمئنی داره من رو به پول می رسونه.
و اون شغل مورد نظر برای من فقط یه دستگاه پول ساز نیست .
با وحیات من تناسب داره وباعث می شه من بتونم نیاز های روحمو براورده کنم .
می تونم توانایی این رو داشته باشم ک به ادما کمک کنم . و حتی بهتر ازون گاهی نجاتشون بدم از درد.
و ی بخش قشنگی از زندگی من تو سی سالگیم می طلبه اینو ک امسال یا سال اینده دانشجو بشم تو اون رشته مورد نظرم.
و نمی تونم مختومه شدن هدفم فکر کنم.
و جمله ای ک اولش می خواستم تو تاپیکتون بنویسم این بود ک اگه دانشگا نشه...
باید چشممو رو دقلوهای تپلیم ببندم و اونا همیشه منتظر منی بمونن ک نمی تونه بره سراغشون و حمایتشون کنه:) -
aylar mo نه دانشگاه این توهمو به ادم میده که مسیر اسون تره ولی در اصل غرور میده و هزارتا چیزدیگه که مثلا فکر میکنیم لیسناس گرفتیم علامه دهر شدیم درحالی که مهم مهارتع نه مدرک
فک نکنم دانشگاه بتونه خیلی مهادت به ادم بدهmohiiiii در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
aylar mo نه دانشگاه این توهمو به ادم میده که مسیر اسون تره ولی در اصل غرور میده و هزارتا چیزدیگه که مثلا فکر میکنیم لیسناس گرفتیم علامه دهر شدیم درحالی که مهم مهارتع نه مدرک
فک نکنم دانشگاه بتونه خیلی مهادت به ادم بدهنمی تونه به ادم مهارت بده چون مهارت دادنی نیست . یاد گرفتنیه.
توی کلاس مدرسه ب ادم درس زندگی نمی دن اما ادما تو همون مدرسه از رفتار بقیه یاد میگیرن خوب و بد یه رفتار رو.
و این می شه یه درس از زندگی ک اون ادم خوش یاد گرفته.
همونطور ک دانشگاه برای همه هدف نیست . هنر و صنعت هم تنها مهارتایی نیست ک می شه یادشون گرفت.
تفکر ادما با هم فرق داره. شما دوست خوبم هدفتو تو دانشگا نمی بینی این اوکیه و خیلی هم خوب ک می دونی از زندگیت چی میخوای.
اما درستش نیست ک با یه سری جمله بخوای هدف ادمای دیگه رو ک با عقیدت متفاوته بکوبی.
عقاید هرشخصی برای خودش محترمه
تاپیکتون هم جالبه اگه یکطرفه بودنش ادامه پیدا نکنه -
یا ابلفضل نگو که دیگه من باید برم دستمال بفروشم
چهار سال پیش زمانی که من میخواستم امتحان تیزهوشان بدم خانواده شرط کردن اگه تیزهوشان قبول نشی باید بری اون بسته دستمال کاغذیایی رو که بابات میخره ببری رو چهار راه بفروشیو منم از ترس این نشستم درس خوندم تا نرم رو چهارراه حداقل اون وقت میرفتم چهارراه ظهرا میومدم خونه اگه قبول نمیشدم ولی الان اگه پزشکی قبول نشم دیگه خونه هم رام نمیدن چه برسه بخوام به چیز دیگه ای فکر کنم بدرود -
فک نکنم دانشگاه بتونه خیلی مهادت به ادم بده -
fatemeh8181 منم برای شما ارزو دارم به هدف واقعی و اصلی و اون چیزی که براش ساخته شدید برسید
mohiiiii همچنین
-
یا ابلفضل نگو که دیگه من باید برم دستمال بفروشم
چهار سال پیش زمانی که من میخواستم امتحان تیزهوشان بدم خانواده شرط کردن اگه تیزهوشان قبول نشی باید بری اون بسته دستمال کاغذیایی رو که بابات میخره ببری رو چهار راه بفروشیو منم از ترس این نشستم درس خوندم تا نرم رو چهارراه حداقل اون وقت میرفتم چهارراه ظهرا میومدم خونه اگه قبول نمیشدم ولی الان اگه پزشکی قبول نشم دیگه خونه هم رام نمیدن چه برسه بخوام به چیز دیگه ای فکر کنم بدرود -
@Ellery حیف نیست چیزی که عشتقه رو ول کردی رفتی سراغ چیزی که عشق بقیس
این دنیای خودته پس خودت واسش تصمیم بگیر
من عاشق خیاطی بودم اگه به جای اینکه بیام ریاضی میرفتم طراحی دوخت الان مزونم رو هم زده بودمmohiiiii در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
@Ellery حیف نیست چیزی که عشتقه رو ول کردی رفتی سراغ چیزی که عشق بقیس
این دنیای خودته پس خودت واسش تصمیم بگیر
من عاشق خیاطی بودم اگه به جای اینکه بیام ریاضی میرفتم طراحی دوخت الان مزونم رو هم زده بودممن اگ اومدم تجربی چون مجبور بودم
️