شیمی
-
aylar mo @Ellery
راستش من پارسال منبع خوب نداشتم دبیرای شیمیمونم دهم و یازدهم داغون بودن طفلکیا:face_with_tears_of_joy: تابستون کلاس رفتم ولی چون پایم خوب نبود تاثیر چندانی نداشت خلاصه دوماه مونده به کنکور شروع کردم شیمی پایه میکرو رو خوندم ولی متاسفانه چون وقتم کم بود تست نزدم ولی کتابش برای من معجزه بود -
aylar mo @Ellery
راستش من پارسال منبع خوب نداشتم دبیرای شیمیمونم دهم و یازدهم داغون بودن طفلکیا:face_with_tears_of_joy: تابستون کلاس رفتم ولی چون پایم خوب نبود تاثیر چندانی نداشت خلاصه دوماه مونده به کنکور شروع کردم شیمی پایه میکرو رو خوندم ولی متاسفانه چون وقتم کم بود تست نزدم ولی کتابش برای من معجزه بود -
@Ellery
حفظیاتم داغونه پارسال من فقط مسئله حل کردم تا جایی که یادمه تو کنکور -
@Ellery
حفظیاتم داغونه پارسال من فقط مسئله حل کردم تا جایی که یادمه تو کنکور -
@Ellery
نوزده و خورده ای
تعریف از خود نباشه تو مدرسه دانش آموز خوبی بودم -
@Ellery
ولی کنکور ربطی به معدل و نمره مدرسه نداره -
@Ellery
ولی کنکور ربطی به معدل و نمره مدرسه نداره -
@Ellery
استعدادو در حدمعمول اکثریت دارن مهم استفاده کردنشه -
@Ellery
طرف معدلش دوازدس میشه رتبه یک کنکور -
Saeed Ahmadi رششتون چیه؟
-
Saeed Ahmadi پایه و رشته؟
aylar mo ریاضی نظام جدید
-
۳۰؟؟؟ خیلی کمه دوست من خودتو کم نگیر
@Soley در شیمی گفته است:
راه درست خوندن و منبع درست رو پیدا کنم شاید بیشتر هم زدم
-
@Soley در شیمی گفته است:
Saeed Ahmadi حتما همینطوره
-
@Soley در شیمی گفته است:
Saeed Ahmadi خیلی درگیر راه درستی!
تا وقتی راه درست و پیدا نکردی راه غلط و پیش برو ...
چون خوندن بهتر نخوندنه.
راه غلط و هم محکم پیش برو -
aylar mo ریاضی نظام جدید
Saeed Ahmadi به نظر من فقط و فقط مسایل و بخون از استوکیومتری شروع کن.هر جا هم لازم بود تو سوالا برو اون مبحث و بخون از سوال هاای کنکور و شبیه ساز بخون اصلا تالیفی نخون .با روز 3 ساعت تا کنکور حداقل 50 میزنی اگه خیلی مشکل داری فبلم های حل مسله ببین
-
به نظرم برای شیمی برید سراغ مسایل و حفظیاتی که آسون هست .مسئله هم اسید و باز سخته وقت میبره تسلط روش قانون هس و مسایل بازده و سرعت هم چون تنوع بالایی داره باید خیلی تیپ تست مختلف بزنید تا مسلط بشید .پس بهتر هست اگر به این درس علاقه ندارید و زمان هم محدود هست این موارد رو حذف کنید
میتونید از کلیپ های آقای صنیعی استفاده کنید کلا سه پایه ۷۸ کلیپ هست ولی بسته به سطح تون و مباحث انتخابی با دیدن روزی دو کلیپ موفق میشید درصدی خوب کسب کنید