امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است!
-
من استاد ثابتی رو دیدم عالی هستن
برا هندسه تحلیلی و دیفرانسیل -
فقط آقای ثابتی
-
آقای ثابتی صفر تا صد برای تجربی فکر کنم ندارن ولی آقای امینی دارن
-
دریا دریایی آقای ثابتی صفر تا صد برا تجربیا داره
-
دریا دریایی در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
برا نظام جدید دارن
-
برا نظام جدید دارن
@miss-besharati
صفر تا صد دارن ؟؟ -
سلام ، ببین گل ، من ریاضیم و خوب طبعا پیشنهادم بهت اقای ثابتی هست البته فیلم های اقای امینی رو ندیدما ولی خب اقای ثابتی فوق العاده است ،
-
قطعا آقای ثابتی
-
ولی خب به تشریحی یا تستی خوندن و چه پایه ای بودن هم مربوطه.. من به دخترخاله ی خودم ک دهمه فیلمهای اقای امینی رو دانلود کردم دادم که بعد از دیدن اونا فیلمهای اقای ثابتی رو بدم...باز نظر دوستان رو هم بپرسین...موفق باشین
-
@miss-besharati
صفر تا صد دارن ؟؟دریا دریایی در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
@miss-besharati
صفر تا صد دارن ؟؟بله برا نظام جدید تجربی صفر تا صد دارن
اینم لینکش
https://alaatv.com/set/217 -
@miss-besharati
صفر تا صد دارن ؟؟بله برا نظام جدید تجربی صفر تا صد دارن
اینم لینکش
https://alaatv.com/set/217@miss-besharati
تشکر -
@venom قطعا آقای امینی
-
دوستان بنظرتون من حالا میخام راه ابریشم رو بگیرم میرسم توی این سه ماه ریاضی رو جمع کنم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
-
دوستان بنظرتون من حالا میخام راه ابریشم رو بگیرم میرسم توی این سه ماه ریاضی رو جمع کنم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
Mahbobeh Zare به خودت بستگی داره.اگه مباحث رو بلد باشی و فقط بخوای تست کار کنی، میرسی.اما اگه تازه میخوای شروع به یادگیری کنی یکم دیره و بنظرم نمیرسی.من راه ابریشم رو دارم و در حال حاضر علاوه بر آموزش، یک پنجم راه ابریشم رو هم دیدم و با برنامه ای که ریختم اگه روزی یک تا دو ساعت براش وقت بزارم،یک ماه مونده به کنکور تموم میشه
-
Mahbobeh Zare در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
بقول دوستمون بستگی به خودتون داره.. من خودم ریاضیم صفر بود واسه همون طول میکشه دیدن فیلمها چون هی باید بزنم عقب و نکات و بنویسم و درک کنم... ..ولی بعده اینک یه فیلم و با دقت نگاه کردم نیازی به دوباره دیدن نیست و نکته هایی که یادداشت کردمو بخونم کافیه بنظرم در صورتی میشه که چندتا مبحثی که باهاش راحتی و بهتر درک میکنی و جدا کنی که اون چند تا مبحثو عالی ببندی تا اینکه کل مباحث رو نصف نیمه بلد باشی......مثال میزنم من میخاستم مبحث لگاریتم رو حذف کنم با اینکه همه مگفتن آسونه واسه من یکم نامفهوم بود بعد از دیدن راه ابریشم بنظرم مبحثی که قشنگ روش تسلط کافی رو دارم همونه...///موفق باشی دوست عزیز