موقاری یا راستی بروجنی
-
MazikA من سوال رو پرسیدم و با حرف یکی از دوستان کلیپ های آقای بروجنی رو جلو رفتم و عالی هست و این سوالاتی که ما می پرسیم نسبی هست و نسبت به خوش آمدن نیست بلکه اگه همه درست فکر کنن یک معلم رو انتخاب می کنن.اقای منقاری اصلا خوب نیست بی حاله فعال نیست و عین معلم مدرسه مون هست که اطلاعات کافی هم ندارن و همه نگاه کنن می بینن آقای راستی بروجنی بهتره با سواد تره و فعال تر و شاد تر و مفهومی تر تدریس می کنن
Ilya Mansouri
به عشق جان ما میگی بی حال؟؟؟!!!!!
درسته هرکس سلیقه شخصی خودشو داره ولی میتونستی بهتر هم نظرتو اعلام کنی -
Ilya Mansouri در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
MazikA من سوال رو پرسیدم و با حرف یکی از دوستان کلیپ های آقای بروجنی رو جلو رفتم و عالی هست و این سوالاتی که ما می پرسیم نسبی هست و نسبت به خوش آمدن نیست بلکه اگه همه درست فکر کنن یک معلم رو انتخاب می کنن.اقای منقاری اصلا خوب نیست بی حاله فعال نیست و عین معلم مدرسه مون هست که اطلاعات کافی هم ندارن و همه نگاه کنن می بینن آقای راستی بروجنی بهتره با سواد تره و فعال تر و شاد تر و مفهومی تر تدریس می کنن
وایسا ببینم ؟ به خط قرمز من گفتید بی حاله و خوب نیس؟
استاد موقاری حرف نداره
حق ندارید بگید خوب نیست و بگید بی حاله
انرژی مثبتی که استاد موقاری داره تو هیچ شخص دیگه ای ندیدم و نخواهم دید -
Ilya Mansouri سلام. احتمالا اشتباهی شده. آقای موقاری تدریس بسیار فوق العاده ای دارن. من که راستش خیلی پیشرفت کردم. ولی خوب افراد با هم فرق دارن. شاید واقعا تدریس آقای بروجنی برای شما مناسبتره. ولی من کاملا از تدریس آقای موقاری راضی هستم. پیشنهاد میکنم شما هم چند فیلم از ایشان رو تماشا کنین.
@mohammadreza-ghafuri من فیلم هاشون رو دیدم که می گم بی حالن
-
Ilya Mansouri
به عشق جان ما میگی بی حال؟؟؟!!!!!
درسته هرکس سلیقه شخصی خودشو داره ولی میتونستی بهتر هم نظرتو اعلام کنی@Kosar-Kelyabi یک دروغی هم گفته که ما در تمامی جلسات کتاب پی دی اف ش رو تدریس می کنیم در حالی که در درس اول دهم این کار رو نکردن.
-
@Kosar-Kelyabi یک دروغی هم گفته که ما در تمامی جلسات کتاب پی دی اف ش رو تدریس می کنیم در حالی که در درس اول دهم این کار رو نکردن.
Ilya Mansouri
امید وارم اشتباه گرفته باشید ! -
Ilya Mansouri
امید وارم اشتباه گرفته باشید ! -
@Kosar-Kelyabi یک دروغی هم گفته که ما در تمامی جلسات کتاب پی دی اف ش رو تدریس می کنیم در حالی که در درس اول دهم این کار رو نکردن.
Ilya Mansouri
چی میگی برا خودت ؟؟؟؟
تو کتاب سالی که اون تدریس ها انجام شده یعنی کتاب ما اون مباحث نبود ولی باید یاد میگرفتیم استاد لطف کردن اون مباحث رو برامون توضیح دادن -
Ilya Mansouri بدون پی د اف فقط خلاصه رو گفتن تو درس اول
-
Ilya Mansouri بدون پی د اف فقط خلاصه رو گفتن تو درس اول
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی :// -
Ilya Mansouri
چی میگی برا خودت ؟؟؟؟
تو کتاب سالی که اون تدریس ها انجام شده یعنی کتاب ما اون مباحث نبود ولی باید یاد میگرفتیم استاد لطف کردن اون مباحث رو برامون توضیح دادن@Kosar-Kelyabi کلاس چندم هستین؟در حال حاضر تو کتاب هست.و سال قبل هم بود
-
@Kosar-Kelyabi کلاس چندم هستین؟در حال حاضر تو کتاب هست.و سال قبل هم بود
Ilya Mansouri
عشقم من دوازدهمم اون فیلمها سه چهار سال پیش ضبط شده -
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی ://uu در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی ://نه من دقیقا همینو می گم .کسی که شب امتحان گذاشته کسی که جزوه هاش رو خودتون گذاشتیم تو بخش جزوه ها کسی که صفر تا صد و کارگاه و تورق سریع داره کسی که می گه جزوه برداری کنین کسی که می گه زیاد تست بزنیم اینا رو هم مرو می دونم ولی در کل معلم بدی هستن.و بی انرژی.
-
uu در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
این استاد موقاریه هااا
امیدوارم اشتب زده باشی ://نه من دقیقا همینو می گم .کسی که شب امتحان گذاشته کسی که جزوه هاش رو خودتون گذاشتیم تو بخش جزوه ها کسی که صفر تا صد و کارگاه و تورق سریع داره کسی که می گه جزوه برداری کنین کسی که می گه زیاد تست بزنیم اینا رو هم مرو می دونم ولی در کل معلم بدی هستن.و بی انرژی.
این استاد موقاریه هااا
بدی از خودته حالا که میخوای
-
این استاد موقاریه هااا
Ilya Mansouri
بلاخره همه که خوش سلیقه نیستن .... -
این استاد موقاریه هااا
بدی از خودته حالا که میخوای
-
Ilya Mansouri
عشقم من دوازدهمم اون فیلمها سه چهار سال پیش ضبط شده@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
-
@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
Ilya Mansouri
بلخره دهمی و بی تجربه :)) -
این استاد موقاریه هااا
Ilya Mansouri
اگه کنکور امسال با موقاری صد نزنم و نیام کارناممو بهت نشون بدم از سگ کمترم .... -
@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
Ilya Mansouri
تو غلط میکنی به اقا موقاری میگی منقاری -
Ilya Mansouri
بلخره دهمی و بی تجربه :))