امتحانات مجازی یا کنکور؟
-
سلام بر همه الایی های گل
این چند مدت که معلم ها امتحان میگیرن تمام زندگیم ریخته به هم اصلا نمیدونم چی کار کنم نه یک روز در میون هر روز امتحان قبل از این وضعیت کنکوری می خوندم اما با اومدن این امتحان ها کنکور گذاشتم کنار می خواستم بدونم شما با این وضعیت چی کار می کنید چه برنامهای روبه کار گرفتید لطفا کمک کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بر همه الایی های گل
این چند مدت که معلم ها امتحان میگیرن تمام زندگیم ریخته به هم اصلا نمیدونم چی کار کنم نه یک روز در میون هر روز امتحان قبل از این وضعیت کنکوری می خوندم اما با اومدن این امتحان ها کنکور گذاشتم کنار می خواستم بدونم شما با این وضعیت چی کار می کنید چه برنامهای روبه کار گرفتید لطفا کمک کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@narges-sardar مال ما هم دقیقا همین طور ولی تنها چاره مدارا کردن هست.اما اگه درسی عمومی هست که ازش امتحان میگیرن (مثلا اگه ساعت پنج امتحان می دین سعی کن فقط صبح از ساعت ۹ تا ۱۲ وقت بزاری و بقیه اش رو هم دروس کنکوری ولی اگه درس اختصاصی رو امتحان می دین و بهش یک روز اضافی وقت نمی دن کل همون روز رو اون درس رو بخون و هر بخش امتحانی رو خوندی؟ سعی کن برای همون بخش ۱۵ دقیقه وقت کنکوری بده یا اصلا مباحثی که می خونی مرتبط نیست با اونا در آخر جمعا نیم ساعت وقت برای کنکور بزار
-
@narges-sardar مال ما هم دقیقا همین طور ولی تنها چاره مدارا کردن هست.اما اگه درسی عمومی هست که ازش امتحان میگیرن (مثلا اگه ساعت پنج امتحان می دین سعی کن فقط صبح از ساعت ۹ تا ۱۲ وقت بزاری و بقیه اش رو هم دروس کنکوری ولی اگه درس اختصاصی رو امتحان می دین و بهش یک روز اضافی وقت نمی دن کل همون روز رو اون درس رو بخون و هر بخش امتحانی رو خوندی؟ سعی کن برای همون بخش ۱۵ دقیقه وقت کنکوری بده یا اصلا مباحثی که می خونی مرتبط نیست با اونا در آخر جمعا نیم ساعت وقت برای کنکور بزار
elham maleki خیلی ممنون از نظر تون برنامه شما اینطوری
-
زمانی نمره م میاد پایین روح روانم میریزه به هم و این خیلی بده
-
دوست عزیزم ممنون به خاطر تاپیکتون..بچه ها منم این مشکل با معلم شیمی دارم قراره فردا از اون بیست درصد مباحث حذف شده امتحان بگیره..به کدامین گناه اخه
حالا یه عده شیر برنج
( خدایا ببخش
) تو کلاسمون که تابستون رفتن پیش خان میخان امتحان بدن..بچه ها به نظرتون چیکار کنم؟مقاومت کنیم یا امتحان بدیم؟
-
دوست عزیزم ممنون به خاطر تاپیکتون..بچه ها منم این مشکل با معلم شیمی دارم قراره فردا از اون بیست درصد مباحث حذف شده امتحان بگیره..به کدامین گناه اخه
حالا یه عده شیر برنج
( خدایا ببخش
) تو کلاسمون که تابستون رفتن پیش خان میخان امتحان بدن..بچه ها به نظرتون چیکار کنم؟مقاومت کنیم یا امتحان بدیم؟
-
حالا یه عده شیر برنج
( خدایا ببخش
-
MAHAk سلام خواهش می کنم ما کلی تلاش کردیم کنسل کنیم نشد معلم اومده 2 درس اخر سلامتو امتحان میگیره اینو کجای دلم بزارم اما امتحانتونو بدید اگه لج کنند بد میشه
@narges-sardar در امتحانات مجازی یا کنکور؟ گفته است:
MAHAk سلام خواهش می کنم ما کلی تلاش کردیم کنسل کنیم نشد معلم اومده 2 درس اخر سلامتو امتحان میگیره اینو کجای دلم بزارم اما امتحانتونو بدید اگه لج کنند بد میشه
یا خدا..سلامت
چشم ممنون عزیزم
-
یا خدا..سلامت
چشم ممنون عزیزم
-
اها اوکی مزاحمتون نباشم
-
@MΛӾƇΛ در امتحانات مجازی یا کنکور؟ گفته است:
MAHAk مقاوت ک فایده نداره..
امتحات بده بره
چ پایه ای کمک برمیاد؟شاید بدآموزی داشته باشه ولی با بچه ها هماهنگ کردیم ک امتحان ندیم...مرسی مهساجونم
-
-
@MΛӾƇΛ مشکل منم همینه نه تو کنکور میاد نه هیچی معلماهم دوست دارن از امتحان بگیرند فردا هم امتحان هویت
-
@MΛӾƇΛ مشکل منم همینه نه تو کنکور میاد نه هیچی معلماهم دوست دارن از امتحان بگیرند فردا هم امتحان هویت
-
@MΛӾƇΛ نه بگو یک صفحه شو حتی ورق هم نردم
-
فقط بنازم به معلم هویت خودم
نه امتحان میگیره نه درس میده
سر کلاسم میگف بشینین درسای دیگه تون که تو کنکور میاد رو بخونین
میگفتیم چرا کتاب هویت رو درس نمیدی؟میگف این کتاب رو باید کلاس هفتم بدن تدریس کنن نه الان .بزرگواران تازه یادشون اومده که دانش آموز دوازدهمی باید هویت و اصالت خودشونو بشناسه.ببین کار ما به کجاها کشیدهمن عاشق این درک و فهمشم