گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی هر سال ✺
-
@Archer
سلام داداش به منم کمک کن لطفا من امروز کلا 1:30 عربی 1 خوندم اونم به نظرم مفید نبود چون بزور هی میخواستم ادامه بدم حوصلم نمیکشید دباره هی میخواستم ادامه بدم حالم خوش نبود دیگه خسته شدم ...
-
سلام به همگی
انشالله بتونم به طور منظم تا کنکور اینجا گزارش کار بدم
با توکل به خدا میرم به سوی درس:sparkles:بیداری/ 5:30
شروع/ 7:00
-
سلام به همه الایی های عزیز صبحتون بخیر بالاخره منم بعد مدت ها صبح زود بیدار شدم برای درس خوندن :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
بیداری 6 :sun: :sun:
شروه 7:flexed_biceps: :flexed_biceps:MahdiNOVE :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
سلام به همه با انگیزه ها....
همه کنکوریای 99 که مطمئن باشید عالی عستید و کنکور خوبی رو در پیش دارید(خواستم امید بدم و انگیزه):beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat:
وهمه کنکور 1400 ها که خیلی خوب شروع کردیم و امیدوارم همینطوری ادامه بدیم پر قدرت بسوی هدف:flexed_biceps_medium-light_skin_tone: :flexed_biceps_medium-light_skin_tone: :love-you_gesture:
خوب من دیروز حالم خیلی بد بود و در حد مرگ بودم:person_facepalming_light_skin_tone:
و طبق پیش بینیم نتونستم خوب بخونم ولی بازم 3hو30minو15Tخودش با اون شرایط من خیلیه:grinning_face_with_smiling_eyes: :hand_with_fingers_splayed: :grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face:
امیدوارم امروز بتونم جبران کنم:love-you_gesture: :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: :flexed_biceps_medium-light_skin_tone: :person_gesturing_ok_light_skin_tone: -
سلام 8بیداری
- نه و نیم شروع
-
یادم رفت:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face:
بیداری6 :raised_hand: :smiling_face: شروع6:30 -
منم 8ساعت و نیم شد
-
سلام به دوستان
دیروز زیست خوندم فقط اصلا خوب نبود چون خیلی بازیگوشی کردم 😐
امروز در عوض جبران میکنم
به امید خدا 💪 -
13:34time
150Test
درسا:شیمی۱و۲و۳ (مرور کلی)
زیست جمع کردن گیاهی دهم
فیزیک جمع کردن فشار تا فشار مایعات
ادبیات جمعبندی لغت و املا
عربی ترجمه مضارع
ریاضی:تست آنالیز و ترکیبیات+جمعبندی
...........
JFF
برووووووو جلو -
سلام سلام 😁👋
دیشب ساعت ۹ خوابیدم (بهونه اول تایم کم دیروزم🤨)
خب در عوض ۱ بیدار شدم و اضاف کردم ب تایم امروزم😁😁😃
ساعت شروعم ۱:۳۰ 💪💪
هدفم بازم ۱۵=> ( درسته دوروز ۱۵ نخوندم ولی خب اخرش میرسه ب ۱۵ 😉)💛🧡❤💙💜
مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده....
💛🧡❤💙💜
ب امید پیروزی -
سلام دوستان
من دیروز:8hو20minخوندم و 73Tزدم
به نسبت دارم زیادش میکنم
من میتونم و خدا :heart_decoration: هم کمکم میکنه -
سلام
:dizzy: بیداری 7
:dizzy: شروع8
%(#00ffff)[خدایاااااااااااا کمکم کن] -
سلام من بیداری 7ونیم شروع 8