Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. پیش به سوی ۱۴۰۰
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
آزمون علوم پایه پزشکی
SinaFS
سلام و درود به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه قراره اینجا درباره آزمون علوم پایه دانشجوهای پزشکی صحبت کنم و چندتا مطلب بذارم. بعدا باز دانشجوهای دیگه که تازه آزمون داده باشن و تغییرات جدید رو دیده باشن هم میتونن آپدیتش کنن. سوال‌هاتونم همینجا میتونین بپرسین. اول یک سری کلیات میگم ازش و تو پست‌های بعدی روش مطالعه و ... بدانید و آگاه باشید که فقط 3 بار میتونین آزمون بدین و اگه هر سه بار قبول نشین، امکان ادامه تحصیل تو رشته پزشکی رو ندارین و باید تغییر رشته بدین...میگن تا بیشتر از 3 بار هم تونستن با تعهد و چیزایی که نمیدونم هم آزمون بدن. ولی خب زیاد نگران این قسمت نباشین چون اکثر دانشجوها همون بار اول یا نهایتا بار دوم قبول میشن. هرسال 5 درصد از داوطلبا که کمترین نمره رو داشتن آزمون رو رد میشن و بر همین اساس نمره پاسی تعیین میشه که یه چیزی حدود 70 تا 80 هستش. البته ممکنه بیشتر هم بشه چون فکر میکنم اخیرا دیگه 5 درصد نیست و عددشو بیشتر کردن. معدل هم تاثیر مثبت داره تو آزمون یعنی حتی اگه لب مرز پاسی باشی یا یکم پایین‌تر، با تاثیر مثبت معدل بازم پاس میشی. آزمون دوبار در سال برگزار میشه (البته شرایط جنگی امسال رو فاکتور بگیرین) و اگه هربار که قبول نشی، 6 ماه از فارغ‌التحصیلی عادی عقب میفتی برای شرکت تو آزمون باید همه دروس تخصصی و عمومی‌تون رو پاس کرده باشین وگرنه نمیتونین تو آزمون شرکت کنین و دوباره عقب میفتین...البته با یک درس پاس نشده هم دیدم که شرکت کردن و ادامه دادن ولی خب فقط یه درس بود. خب از 5 درصد پایین گفتم، اینم بدونین که 2 و نیم درصد برتر هم مزیتی که شامل حالشون میشه اینه که استریت میشن و مستقیم و بدون طرح میتونن بعد از پایان عمومی، در آزمون رزیدنتی شرکت کنن. برای 2 و نیم درصد برتر شدن هم یه نمره‌ای حدودا بالای 160 لازمه. البته این فقط یه عدد حدودیه و بازم به شرکت‌کننده‌های هرسال و نمره‌هاشون بستگی داره. خیلیا هم با رینگ‌استریت شدن میرن واسه تخصص. اگه خیلی استریتی براتون مهمه دیگه حساب کنین رتبه برتر شدن سخت‌تره یا ازدواج... اگر هم رنک یک آزمون بشین که از طرح هم معافین اینم بدونین اگه استریت بشین و آزمون تخصص بدین و قبول نشین، باز مجبورین طرح برین و بعد از طرح میتونین دوباره تلاش کنین مزایای دیگه رتبه برتر شدن هم اینه که یه وام بسیار ارزشمند تحصیلی اضافی میتونین بگیرین🤦‍♂️🤦‍♂️ حالا درس‌هایی که تو آزمون میان رو میگم علوم تشریح (آناتومی، بافت و جنین) بیشترین سوال رو تو آزمون دارن و مهم‌ترین درسی هست که باید بخونین فیزیولوژی از نظر تعداد سوال رتبه بعدیه و بلد بودنش جدای از آزمون بسیار بسیار مهمه بیوشیمی سخته...کلمات بیشتری واسه توصیفش نساختن...اگه فکر رتبه شدن هستین باید رو این درس وقت خیلی زیادی بذارین...خیلی زیاد باکتری هم درس سختیه...اینم مثل بیوشیمی انگل و حشره شناسی...اینا دیگه جزو درس‌های مینور هستن. ویروس شناسی _ اصول خدمات سلامت _ اپیدمیولوژی _ زبان تخصصی _ معارف اسلامی مجموعا 200 سوال حالا میریم سراغ چطوری خوندن...
دانشگاهی
چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
D
خب بسم الله الرحمن الرحیم :joy: چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟ :\ اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم :joy: این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد ! بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟ قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((: خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛ اسپم ندین من رو اسپم حساسم :\ روش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره :\ خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو :joy: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
مشاوره تحصیلی
رئوستا
دوپامیند
اصلا نمیفهمم چطوری مقاومت کم و زیاد میشه حرکت لغزنده کدوم وری باشه مقاوت زیاد میشه؟ اصن اگه به محل اتصال بیرون وصل باشه چی؟؟ اگه از 3 تا محل اتصال عبور کنه چی؟؟؟ تو رئوستا و پتانسیومر فرق میکنه ایناااا؟ :( میشه نکاتی چیزی از رئوستا و پتانسیومر دارید بگیددددد دارم کلافه میشم.
فیزیک
تست کنکور تابع نمایی
wanderingW
Topic thumbnail image
ریاضی تجربی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
فیزیک یازدهم فصل2
دوپامیند
میدونیم یکای بار الکتریکی کولن هست در اس ای. یه یکای دیگه ی اون هم امپر ساعت هست. اگه توی سوالی جریان الکتریکی رو ازمون بخواد و بار هم بر یکای امپر ساعت باشه باید به کولن تبدیل کنیمش که بشه سوال حل کرد. حالا رابطه امپر ساعت یا میلی امپر ساعت با کولن چیه؟!
فیزیک
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای

پیش به سوی ۱۴۰۰

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
24 دیدگاه‌ها 8 کاربران 617 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MAHAkM آفلاین
    MAHAkM آفلاین
    MAHAk
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

تجربیا

دَر حآلِ بآرگُذاری رویآهآی بُزُرگ

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Z آفلاین
      Z آفلاین
      ZDM

خیلی عالیه این تاپیک ما کنکور ۱۴۰۰ ها هم باید دیگه کم کم دور هم جمع بشیم و برنامه ها و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.چه زمانی بهتر از الان
      ما الان تقریبا یه نیمچه کنکوری هستیم :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
      پس بچه های 1400 یاعلی

mj323M Dr.RashidiD miss_fatemeM 3 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • mj323M آفلاین
        mj323M آفلاین
        mj323
        تجربی

سلام بچه ها برنامه مدرسه شما واسه امسال چیه
        راستش من یخورده نا امید شدم. مدرسمون هر سال از تابستون شروع مبکرد و طرح کنکور میذاشت ولی امسال گفته کنسله و تابستون میخاد فقط دوازدهم کار کنه که اونم باز هیچی معلوم نیست فک میکنم ما خیلی ضرر کردیم واسه دهم یازدهم رو برنامه مدرسه حساب کرده بودم . گفتم خب دهم یازدهم رو با مدرسه تست میزنم خیالمم بابت آزمون آزمایشی راحته ولی الان مدیر گفته پاییز ممکنه کرونا برگرده تابستون که کمتر میشه، دوازده رو کار کنیم که ضرر نکنین.
        خب الان یخورده بی انصافیه من در مورد مدرسه خودمون میگم هر سال با برنامه توپ کل درس ها از همه پایه ها رو میبینی ولی امسال از تابستون دهم یازدهم و دوازدهم باید درس های همون پایه رو کار کنن.
        لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.

N Dr.RashidiD UraniumU 3 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Z ZDM

خیلی عالیه این تاپیک ما کنکور ۱۴۰۰ ها هم باید دیگه کم کم دور هم جمع بشیم و برنامه ها و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.چه زمانی بهتر از الان
          ما الان تقریبا یه نیمچه کنکوری هستیم :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
          پس بچه های 1400 یاعلی

mj323M آفلاین
          mj323M آفلاین
          mj323
          تجربی

@Zahra-Doostmohammadi یا علی🙂🙂
          انشالله که عالی پیش بریم و به خواسته هامون برسیم.

خدایا هممونو کمک کن مخصوصا تو این شرایط

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • mj323M mj323

راستش من یخورده نا امید شدم. مدرسمون هر سال از تابستون شروع مبکرد و طرح کنکور میذاشت ولی امسال گفته کنسله و تابستون میخاد فقط دوازدهم کار کنه که اونم باز هیچی معلوم نیست فک میکنم ما خیلی ضرر کردیم واسه دهم یازدهم رو برنامه مدرسه حساب کرده بودم . گفتم خب دهم یازدهم رو با مدرسه تست میزنم خیالمم بابت آزمون آزمایشی راحته ولی الان مدیر گفته پاییز ممکنه کرونا برگرده تابستون که کمتر میشه، دوازده رو کار کنیم که ضرر نکنین.
            خب الان یخورده بی انصافیه من در مورد مدرسه خودمون میگم هر سال با برنامه توپ کل درس ها از همه پایه ها رو میبینی ولی امسال از تابستون دهم یازدهم و دوازدهم باید درس های همون پایه رو کار کنن.
            لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.

N آفلاین
            N آفلاین
            nazi.salehi

@HA937 در پیش به سوی ۱۴۰۰ گفته است:

سلام
            دوست عزیز بنظر من حق دارین نگران باشین ولی خب اینم حساب کنین که این شرایط برای همه یکیه و چون همه اینجورین به یه عده خاصی ضرر نمیرسه
            و اینکه تا وقتی خدا هست نا امیدی چرا....امیدتون به خدا باشه و خودتون بعده امتحاناتون آهسته و پیوسته تا جایی که میتونین پایه رو مرور کنین و تست بزنین
            والا مدرسه های ما که تابستون پایه رو هم جمع کردن یه عده زیاد فرقی نکرد
            حتی بعضی بچه ها که توی خونه خوندن از اوناییک با مدرسه خوندن بهتر نتیجه گرفتن
            شاید چون فکر میکردن با برنامه های خودشون پیش برن بهتره و اینکه تو راه رفت و آمد مدرسه و اینا نبودن..
            با فیلمای آلا ..کارگاه نکته و تستا یا اصلا خودتون انقدر تست بزنید که مسلط شین
            و اینکه هنوز کلی وقت دارین نگران نباشید
            :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face: :winking_face: :winking_face:

mj323M Dr.RashidiD 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • N nazi.salehi

سلام
              دوست عزیز بنظر من حق دارین نگران باشین ولی خب اینم حساب کنین که این شرایط برای همه یکیه و چون همه اینجورین به یه عده خاصی ضرر نمیرسه
              و اینکه تا وقتی خدا هست نا امیدی چرا....امیدتون به خدا باشه و خودتون بعده امتحاناتون آهسته و پیوسته تا جایی که میتونین پایه رو مرور کنین و تست بزنین
              شاید چون فکر میکردن با برنامه های خودشون پیش برن بهتره و اینکه تو راه رفت و آمد مدرسه و اینا نبودن..
              :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face: :winking_face: :winking_face:

mj323M آفلاین
              mj323M آفلاین
              mj323
              تجربی

@nazi-salehi واقعا ممنونم الان خیلی حالم بهتره😊😊 خودمم همیشه با برنامه های خودم راحت تر بودم الان که نگاه میکنم شاید اصن اگه مدرسه پایه رو هم میذاشت، باز با برنامه خودم پیش میرفتم ولی وقتی دیدم طرح کنسل شده، گفتم وای بیخیال ما شدن. الان چیزی که اشاره کردید، کاملا درسته نا امیدیم کاذب بوده

N 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • mj323M mj323

@nazi-salehi واقعا ممنونم الان خیلی حالم بهتره😊😊 خودمم همیشه با برنامه های خودم راحت تر بودم الان که نگاه میکنم شاید اصن اگه مدرسه پایه رو هم میذاشت، باز با برنامه خودم پیش میرفتم ولی وقتی دیدم طرح کنسل شده، گفتم وای بیخیال ما شدن. الان چیزی که اشاره کردید، کاملا درسته نا امیدیم کاذب بوده

N آفلاین
                N آفلاین
                nazi.salehi

حق داشتین
                ولی همیشه سعی کنین نیمه پر لیوان رو ببینین و از شرایط بهترین استفاده رو ببرین
                مدرسه یه برنامه ریزی جمعی داره و با اون پیش میره ممکنه شما جایی نیاز به زمان بیشتر داشته باشین یا بعضی مباحث رو با یه مرور جمع کنین
                بعضی وقتا باید اون بدبینی و حس ناامیدی رو از خودمون دور کنیم که بتونیم تصمیم گیری کنیم که چی به چیه!!1
                موفق باشین دوست عزیز....التماس دعا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • mj323M mj323

Dr.RashidiD آفلاین
                  Dr.RashidiD آفلاین
                  Dr.Rashidi

@HA937 مدرسه ی ما هم دقیقا اینجوریه تابستون جمع دهم و یازدهم و از مهرم واسه کنکور ولی واقعا امسال هیچی مشخص نیست من خودم به شخصه تصمیم گرفتم خودم برنامه بنویسم البته فعلا تصمیمم رو عملی نکردم قصد و اولویتمم با دهمه چون که درسته نمره و معدلم عالی بوده ولی از لحاظ تستی احساس میکنم ضعف دارم و میخوام بیشتر تمرکزم رو بزارم رو دهم چون یازدهم رو امسال تقریبا خوب پیشرفتم امیدوارم که بتونم خوب هم تمومش کنم . شمام موفق باشید

هیچ اگر سایه پذیرد
                  منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Z ZDM

پس بچه های 1400 یاعلی

Dr.RashidiD آفلاین
                    Dr.RashidiD آفلاین
                    Dr.Rashidi

@Zahra-Doostmohammadi بریم به امید پیروزی 💪💪

هیچ اگر سایه پذیرد
                    منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • N nazi.salehi

سلام

Dr.RashidiD آفلاین
                      Dr.RashidiD آفلاین
                      Dr.Rashidi

@nazi-salehi دقیقااااا منم از این شرایط راضی ترم چون میدونم که قراره با برنامه خودم پیش برم و خب بهتر از هر کس دیگه ای ضعف و توانایی هام رو میشناسم 😊😊

هیچ اگر سایه پذیرد
                      منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • mj323M mj323

UraniumU آفلاین
                        UraniumU آفلاین
                        Uranium
                        فارغ التحصیلان آلاء

@HA937
                        به این فک کنید که کلی ادم تو این کشور هست که مدرسشون حتی دوازدهم رو هم تابستون براشون نمیزاره چه برسه کنکور

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
                        هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • UraniumU آفلاین
                          UraniumU آفلاین
                          Uranium
                          فارغ التحصیلان آلاء

بنظرم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه شمارو بشناسه شرایطتونو درک کنه و با توجه به اون براتون برنامه بزاره
                          من خودم نه مشاور دارم نه مدرسه کوچکترین کمکی از لحاظ برنامه ریزی به ما میکنه ولی خودم هروز به شیوه خودم برنامه روز بعدمو میچینم و خیلی هم خوب درمیاد چون توی این چندماه این نوع برنامه ریزی خیلی بهم کمک کرد و قصد دارم اگر خدا بخواد برنامه ریزیمو ادامه بدم

Dr.RashidiD mj323M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • UraniumU Uranium

بنظرم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه شمارو بشناسه شرایطتونو درک کنه و با توجه به اون براتون برنامه بزاره
                            من خودم نه مشاور دارم نه مدرسه کوچکترین کمکی از لحاظ برنامه ریزی به ما میکنه ولی خودم هروز به شیوه خودم برنامه روز بعدمو میچینم و خیلی هم خوب درمیاد چون توی این چندماه این نوع برنامه ریزی خیلی بهم کمک کرد و قصد دارم اگر خدا بخواد برنامه ریزیمو ادامه بدم

Dr.RashidiD آفلاین
                            Dr.RashidiD آفلاین
                            Dr.Rashidi

@N-n-good ممکنه یه مثال از برنامتون بزنین برامون که اشنا بشیم ؟

هیچ اگر سایه پذیرد
                            منم آن سایه ی هیچ ...

UraniumU 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

@N-n-good ممکنه یه مثال از برنامتون بزنین برامون که اشنا بشیم ؟

UraniumU آفلاین
                              UraniumU آفلاین
                              Uranium
                              فارغ التحصیلان آلاء

@Dr-Rashidi
                              من هرروز بنابرشرایطی که فرداش دارم برنامه ریزی میکنم مثلا برای خودم مینویسم که فرداش باید گفتار دو فصل شش زیست یازده رو بخونم و تست بزنم
                              یا مثلا مبحث خازن فصل یک فیزیک یازده رو بخونم و تست بزنم
                              برای هرروز هر چهار درس اختصاصیو یعنی فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی رو میزارم به علاوه یه درس عمومی
                              درپایان روز اونایی که انجام دادمو علامت میزنم ساعت مطالعه مو مینویسم به همراه یه جمله که عملکردمو نشون بده و برنامه فردا رو مینویسم
                              فایده این روش برای من این بوده که دیگه از برنامم جا نمیموندم چون برای هرروز روز قبلش برنامه ریزی میکنم و من توی این مدت تونستم تمام زیست ده و یازده تا گفتار اول فصل نه رو بخونم و تست بزنم شیمی یازده رو تا فصل اخر و فیزیک یازده رو هم تموم کردم ریاضی رو هم تا فصل حد یازدهم تموم کردم
                              و این برام شوق به وجود اورده که هروز برناممو فشرده تر کنم و ساعت مطالعم از روز قبل بیشتر باشه
                              البته بازم یه وقتایی نا امیدی و خستگی باعث میشه که نتونم برناممو کامل انجام بدم ولی در عوض روز بعدش رو طوری تنظیم میکنم که روز قبل جبران شه

Dr.RashidiD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • UraniumU Uranium

@Dr-Rashidi
                                من هرروز بنابرشرایطی که فرداش دارم برنامه ریزی میکنم مثلا برای خودم مینویسم که فرداش باید گفتار دو فصل شش زیست یازده رو بخونم و تست بزنم
                                یا مثلا مبحث خازن فصل یک فیزیک یازده رو بخونم و تست بزنم
                                برای هرروز هر چهار درس اختصاصیو یعنی فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی رو میزارم به علاوه یه درس عمومی
                                درپایان روز اونایی که انجام دادمو علامت میزنم ساعت مطالعه مو مینویسم به همراه یه جمله که عملکردمو نشون بده و برنامه فردا رو مینویسم
                                فایده این روش برای من این بوده که دیگه از برنامم جا نمیموندم چون برای هرروز روز قبلش برنامه ریزی میکنم و من توی این مدت تونستم تمام زیست ده و یازده تا گفتار اول فصل نه رو بخونم و تست بزنم شیمی یازده رو تا فصل اخر و فیزیک یازده رو هم تموم کردم ریاضی رو هم تا فصل حد یازدهم تموم کردم
                                و این برام شوق به وجود اورده که هروز برناممو فشرده تر کنم و ساعت مطالعم از روز قبل بیشتر باشه
                                البته بازم یه وقتایی نا امیدی و خستگی باعث میشه که نتونم برناممو کامل انجام بدم ولی در عوض روز بعدش رو طوری تنظیم میکنم که روز قبل جبران شه

Dr.RashidiD آفلاین
                                Dr.RashidiD آفلاین
                                Dr.Rashidi

@N-n-good خییییلیم عالی ممنونم منم مثل شما ایام عید رو روزانه برنامه مینوشتم به نظرم روزانه نوشتن خیلی توبه تا بازه های بلندتر

هیچ اگر سایه پذیرد
                                منم آن سایه ی هیچ ...

UraniumU 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

سلام رفقای ۱۴۰۰
                                  شماهایی که امسال یازدهم بودین از برنامه هاتون برای تابستون و همین روزای اخر امسال بگین از نقشه هاتون واسه موفقیت تو ۱۴۰۰
                                  یاری کنیم همدیگرو که هممون بریم به سوی موفقیت 💪💪💪

sevin khanlooS آفلاین
                                  sevin khanlooS آفلاین
                                  sevin khanloo

@Dr-Rashidi سلام من خودم دارم میخونم یه برنامه کلی دارم یه برنامه روزانه دارم براساس برنامه کلیم برنامه روزانه مینویسم.تازه شرایط من سخت ترازشماست.من از دهم تجربی شروع کردم وتوبرزگسالان غیر حصوری میخونم.توهر ترم ۱۸واحدپاس میکنم ینی به طور همزمان مطالعه همه کتابهارو ندارم واین خودش کلی ضرر داره چون مثلا این ترم زیست دارم زیستو ک دادم باید جمع کنم بذارم کنار تا سال بعد دوباره بهمن ماه بتونم زیست روبردارم.از طرفی هم خوب کلا باید خودم‌بخونم وهیچ معلمی نیست.من قبلا یه بار تجربی خوندم بامعدل خام ۱۹وخورده ای ولی مجبور شدم ولش کنم..اینارو گفتم بدونین که با بدترین شرایط درس خوندن هنره وگرنه همه میتونن توشرایط ایده ال درس بخونن وموفق بشن.من اعتقاد دارم بعصی چیزا با جنگیدن بی ارزش میشن وبعضی چیزا ارزششون توجنگیدنه.من درس رو دارم با جنگیدن به نتیجه میرسونم.ولی خب امیداورم همگی موفق شیم.برنامه روزانه هم ک بنویسم روزی۱۴ساعت مطالعه دارم بماند که کلی کارای دیگ هم انجام میدم ووقتمو میگره ..

فقط میتونم بگم که سفت وسخت بخونید وبه هیچ چیزی فک نکنید جز رسیدن به اهدافتون

Dr.RashidiD miss_fatemeM mj323M 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4
                                  • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

@N-n-good خییییلیم عالی ممنونم منم مثل شما ایام عید رو روزانه برنامه مینوشتم به نظرم روزانه نوشتن خیلی توبه تا بازه های بلندتر

UraniumU آفلاین
                                    UraniumU آفلاین
                                    Uranium
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@Dr-Rashidi
                                    خواهش میکنم‌ 🌷🌷
                                    اره واقعا خیلی خوبه این روش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • sevin khanlooS sevin khanloo

@Dr-Rashidi سلام من خودم دارم میخونم یه برنامه کلی دارم یه برنامه روزانه دارم براساس برنامه کلیم برنامه روزانه مینویسم.تازه شرایط من سخت ترازشماست.من از دهم تجربی شروع کردم وتوبرزگسالان غیر حصوری میخونم.توهر ترم ۱۸واحدپاس میکنم ینی به طور همزمان مطالعه همه کتابهارو ندارم واین خودش کلی ضرر داره چون مثلا این ترم زیست دارم زیستو ک دادم باید جمع کنم بذارم کنار تا سال بعد دوباره بهمن ماه بتونم زیست روبردارم.از طرفی هم خوب کلا باید خودم‌بخونم وهیچ معلمی نیست.من قبلا یه بار تجربی خوندم بامعدل خام ۱۹وخورده ای ولی مجبور شدم ولش کنم..اینارو گفتم بدونین که با بدترین شرایط درس خوندن هنره وگرنه همه میتونن توشرایط ایده ال درس بخونن وموفق بشن.من اعتقاد دارم بعصی چیزا با جنگیدن بی ارزش میشن وبعضی چیزا ارزششون توجنگیدنه.من درس رو دارم با جنگیدن به نتیجه میرسونم.ولی خب امیداورم همگی موفق شیم.برنامه روزانه هم ک بنویسم روزی۱۴ساعت مطالعه دارم بماند که کلی کارای دیگ هم انجام میدم ووقتمو میگره ..

Dr.RashidiD آفلاین
                                      Dr.RashidiD آفلاین
                                      Dr.Rashidi

sevin khanloo شرایطتون سخته واقعا امیدوارم موفق باشین 😊 💝

هیچ اگر سایه پذیرد
                                      منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Z ZDM

پس بچه های 1400 یاعلی

miss_fatemeM آفلاین
                                        miss_fatemeM آفلاین
                                        miss_fateme
                                        تجربی

@Zahra-Doostmohammadi یاعلی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • sevin khanlooS sevin khanloo

miss_fatemeM آفلاین
                                          miss_fatemeM آفلاین
                                          miss_fateme
                                          تجربی

sevin khanloo موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه