انتخاب مبحثیِ شیمی
-
Mahh نه کافی نیست.اما لازمه.من خودمم تقریبا برای شیمی شروع صفری بودم.شروع کردم با صفر تا صد آقای صنیعی دارم پیش میرم و الان هم فصل ۳ دهم هستم
-
@E-m-S در دوستان تجربی گفته است:
Mahh نه کافی نیست.اما لازمه.من خودمم تقریبا برای شیمی شروع صفری بودم.شروع کردم با صفر تا صد آقای صنیعی دارم پیش میرم و الان هم فصل ۳ دهم هستم
صفر تا صد کافیه؟کتابی جز کتاب تست لازم نداره؟
-
99 روز دیگه کنکوره
حیف نیس بخواین شیمی که اینقد ضریب خوبی داره و تستای 98 هم اینقد اسون بودن رو ازش مطلبی حذف کنید؟
الی رو با نظام.ق اقاجانی بخونید
مهندس پویان نظر هم که ترکونده
مهندس اقاجانی هم تو سایت خانه شیمی فصل 1تا 3 دوازدهم رو رایگان گذاشته استفاده کنید -
99 روز دیگه کنکوره
حیف نیس بخواین شیمی که اینقد ضریب خوبی داره و تستای 98 هم اینقد اسون بودن رو ازش مطلبی حذف کنید؟
مهندس اقاجانی هم تو سایت خانه شیمی فصل 1تا 3 دوازدهم رو رایگان گذاشته استفاده کنیدamir ahmadi در انتخاب مبحثیِ شیمی گفته است:
99 روز دیگه کنکوره
مهندس اقاجانی هم تو سایت خانه شیمی فصل 1تا 3 دوازدهم رو رایگان گذاشته استفاده کنیدآخه کسی که تا الان مساعل رو حل نکرده میتونه تو 99 روز بخونه تست بزنه مسلط شه؟؟اونم شیمی؟
-
amir ahmadi در انتخاب مبحثیِ شیمی گفته است:
99 روز دیگه کنکوره
مهندس اقاجانی هم تو سایت خانه شیمی فصل 1تا 3 دوازدهم رو رایگان گذاشته استفاده کنیدآخه کسی که تا الان مساعل رو حل نکرده میتونه تو 99 روز بخونه تست بزنه مسلط شه؟؟اونم شیمی؟
@nazi-salehi مطمئنا نگاهتون به شیمی عینه یه غوله وقتی میگین ((اونم شیمی؟))
منم خودم شیمی رو تا همین تابستون مشکل داشتم در حدی که یازدهم 12.5 گرفتم نوبت دوم رو (البته معلممونم مشکل داشت به 20 نفر همینو داد)
ولی خب بهونه وارد نیست
دیگه اینو باید قبول کرد که هیچ چیزی یه شبه بدست نمیاد حالا تویه درسی مثه شیمی که مفهومیه
اصلا یه شبه بدست نمیاد.....من خودم اینکار ها رو کردم درصدم اومد بالا 80 تو کانون ازمون اخر هم شیمی الی رو 68 زدم که تراز 6900 داد
شیمی 3 رو هم 87 زدم ینی فقط یه غلط
حالا اگه بخوام بگم باس چیکار کرد اینطور میگم که
1.کلیپای جدول تناوبی...فرمول نویسی...اصل آفبا...استو کیومتری مهندس آقاجانی
خب مثلا 3روز وقت بگرن ولی ببینید همینا چنتا تست میشه فقط تو 3روز
حالا اصل افبا و استو پولین تو سایت خانه شیمی ولی تو تلگرام میتونینن پیداشون کنین
2.الان میشه گفت مباحث مهم فصل یک و دو دهم رو خوندین ینی اصل افبا و فرمول نویسی و استو...میرین سراغ یه کتابه کمکی مثل میکرو و درسنامه و تست ها رو میزنید
مثلا 12روز (خیلی خیلی خیلی زیاد گفتم 12 روز) کامل و جامع فصل یک و دو رو مطالعه کنید
بعد برین سراغ فصل 3...کلیپای استاد پویا نظر تو همین آلا هست...نه ساعت و نیم کلیپه...مثلا بگین 18ساعت طول میکشه دیدن کلیپا
با روزی 3 ساعت میشه 6 روز...4 روزم تست کمک درسی
حالا یازدهم....میشینید فصل یک که بس جوانمردانه اسونه رو میخونید توی 4 روز نهایتا
1روز جدول.....2روز هیدرو کربن ها....1روز هم درصد و بازده که اگر با کمک درسی خوردین مشکل کلیپ مهندس پویان نظر رو ببینید....اگه مستقیم برید سر کلیپ وقتتون خیلی گرفته میشه پس اول کمک درسی...حالا 4 روزم بگیم برا تست فصل 1
کلیپای نظام قدیم شیمی الی اقاجانی هم بگین 5روز طول بکشه دیدنش
دیگه میشینید پای کتاب بعد این یه پیش زمینه خوب از فصل دو و سه (مباحث الی)
دارید.....بهتره الی فصل دو رو که خوندین برین سراغ الی فصل 3
این برا 6روز فقط درسنامه و 6 روز هم تست
انتالپی سنتیک هم اموزش 5 روز....تست 5 روز
%(#fc0d0d)[تا اینجا 60 روز برای پایه]
میمونه دوازدهم که رایگان تو سایت خانه شیمی مهندس اقاجانی قرار داده 3فصل اول رو
4 روز اموزش فصل یک.....4 روز تست
4روز اموزش فصل دو......4روز تست
3روز اموزش فصل سه....3 روز تست
( منظورم از nروز اموزش ینی هم کلیپا مهندس هم درسنامه)
4روزم برا فصل 4 که همش حذف شده
اینم 26 روز
سر جمع شد 86 روز
یه هفته مونده به کنکور شما شیمی رو میشه گفت به بهترن شکل ممکن خوندین و حتی برا 100 زدن اماده این.....حالا فک کنید برین و 90 بزنین 80 بزنین
یک تراز بی نظیر تو کنکور بهتون میده
.
.
.
حالا میتونیدم مباحث رو حذف کنید.....تصمیم با خودتونه...حتی تو هفته پایانی میتونید یه همایش تهیه کنید و دیگه ضربه فنی کنید شیمی رو ولی خب ضروری هم نیست
اینا با روزی3الی 4 ساعت مفید و با تمرکز بدست میاد
امیدوارم موفق باشید -
@nazi-salehi مطمئنا نگاهتون به شیمی عینه یه غوله وقتی میگین ((اونم شیمی؟))
منم خودم شیمی رو تا همین تابستون مشکل داشتم در حدی که یازدهم 12.5 گرفتم نوبت دوم رو (البته معلممونم مشکل داشت به 20 نفر همینو داد)
ولی خب بهونه وارد نیست
دیگه اینو باید قبول کرد که هیچ چیزی یه شبه بدست نمیاد حالا تویه درسی مثه شیمی که مفهومیه
اصلا یه شبه بدست نمیاد.....من خودم اینکار ها رو کردم درصدم اومد بالا 80 تو کانون ازمون اخر هم شیمی الی رو 68 زدم که تراز 6900 داد
شیمی 3 رو هم 87 زدم ینی فقط یه غلط
حالا اگه بخوام بگم باس چیکار کرد اینطور میگم که
1.کلیپای جدول تناوبی...فرمول نویسی...اصل آفبا...استو کیومتری مهندس آقاجانی
خب مثلا 3روز وقت بگرن ولی ببینید همینا چنتا تست میشه فقط تو 3روز
حالا اصل افبا و استو پولین تو سایت خانه شیمی ولی تو تلگرام میتونینن پیداشون کنین
2.الان میشه گفت مباحث مهم فصل یک و دو دهم رو خوندین ینی اصل افبا و فرمول نویسی و استو...میرین سراغ یه کتابه کمکی مثل میکرو و درسنامه و تست ها رو میزنید
مثلا 12روز (خیلی خیلی خیلی زیاد گفتم 12 روز) کامل و جامع فصل یک و دو رو مطالعه کنید
بعد برین سراغ فصل 3...کلیپای استاد پویا نظر تو همین آلا هست...نه ساعت و نیم کلیپه...مثلا بگین 18ساعت طول میکشه دیدن کلیپا
با روزی 3 ساعت میشه 6 روز...4 روزم تست کمک درسی
حالا یازدهم....میشینید فصل یک که بس جوانمردانه اسونه رو میخونید توی 4 روز نهایتا
1روز جدول.....2روز هیدرو کربن ها....1روز هم درصد و بازده که اگر با کمک درسی خوردین مشکل کلیپ مهندس پویان نظر رو ببینید....اگه مستقیم برید سر کلیپ وقتتون خیلی گرفته میشه پس اول کمک درسی...حالا 4 روزم بگیم برا تست فصل 1
کلیپای نظام قدیم شیمی الی اقاجانی هم بگین 5روز طول بکشه دیدنش
دیگه میشینید پای کتاب بعد این یه پیش زمینه خوب از فصل دو و سه (مباحث الی)
دارید.....بهتره الی فصل دو رو که خوندین برین سراغ الی فصل 3
این برا 6روز فقط درسنامه و 6 روز هم تست
انتالپی سنتیک هم اموزش 5 روز....تست 5 روز
%(#fc0d0d)[تا اینجا 60 روز برای پایه]
میمونه دوازدهم که رایگان تو سایت خانه شیمی مهندس اقاجانی قرار داده 3فصل اول رو
4 روز اموزش فصل یک.....4 روز تست
4روز اموزش فصل دو......4روز تست
3روز اموزش فصل سه....3 روز تست
( منظورم از nروز اموزش ینی هم کلیپا مهندس هم درسنامه)
4روزم برا فصل 4 که همش حذف شده
اینم 26 روز
سر جمع شد 86 روز
یه هفته مونده به کنکور شما شیمی رو میشه گفت به بهترن شکل ممکن خوندین و حتی برا 100 زدن اماده این.....حالا فک کنید برین و 90 بزنین 80 بزنین
یک تراز بی نظیر تو کنکور بهتون میده
.
.
.
حالا میتونیدم مباحث رو حذف کنید.....تصمیم با خودتونه...حتی تو هفته پایانی میتونید یه همایش تهیه کنید و دیگه ضربه فنی کنید شیمی رو ولی خب ضروری هم نیست
اینا با روزی3الی 4 ساعت مفید و با تمرکز بدست میاد
امیدوارم موفق باشیدamir ahmadi خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و این همه توضیح دادین و از تجربیاتتون گفتین
-
سعی میکنم طبق چیزی ک گفتین پیش برم و مثله شما درصدمو بالا ببرم...