همایش زیست
-
@Sahar-tuo
اره عزیزم من سه سال همه فیلم های اقای موقاری رو دیدم ... اول صفر تا صد بعد تورق و کارگاه
_ خوبه ؟- عالیهههههه
اصن در جهان بهتر از موقاری نیست
- عالیهههههه
-
@Sahar-tuo صفر تا صد و تورق یکیه تو اگکل زیست و بلد باشی تورق ببین اگ نه فقد صفر تا صد ببین ..
تورق خلاصه ثفر تا صده من خودم تورف گوش میدم
از طرفی کارگاه و وقت داری گوش بده -
@Sahar-tuo صفر تا صد و تورق یکیه تو اگکل زیست و بلد باشی تورق ببین اگ نه فقد صفر تا صد ببین ..
تورق خلاصه ثفر تا صده من خودم تورف گوش میدم
از طرفی کارگاه و وقت داری گوش بده -
@ЄƦƝЄƧƬ
موافق نیستم باهات به نظرم تورق و کارگاه بدون صفر تا صد خیلی جواب نمیده ...
اگه دهم یا یازدهمین حتمااا حتمااا تمام فیلم های صفر تا صد رو ببینین -
@Sahar-tuo
یه چیزی بهت میگم جدی بگیر
تمام تمرکزت رو از الان بزار رو دیدن تمام فیلم ها اونم تو تک تک درسا ... شاید با خودت بگی وقتش نیست اما باور کن شروع کنی کم کم وقت زیاد هم میاری حتما حتماااا تمام فیلم های صفر تا صد رو ببین بعدا پشیمون میشی -
@Sahar-tuo
یه چیزی بهت میگم جدی بگیر
تمام تمرکزت رو از الان بزار رو دیدن تمام فیلم ها اونم تو تک تک درسا ... شاید با خودت بگی وقتش نیست اما باور کن شروع کنی کم کم وقت زیاد هم میاری حتما حتماااا تمام فیلم های صفر تا صد رو ببین بعدا پشیمون میشی@Kosar-Kelyabi والا تا جایی ک توان داشته باشم میبینم ولی دبیرامون هم فشار میارن از اون طرفم فیلم سینمایی نیس زمان میخاد برا نوشتن و درکتش طول میکشع من واقعا تو این قرنتطینه یکم درس شد و وقت اوردم وگرنه تو مدرسه انقدر تحت فشاریم ک نگو و کامل کامل نمیتونم گوش بدم اگه کارگاه خوبه از تابستون شروع می کنم و اینکه همایش ها رو اول باید کتاب رو تموم کنی بعد ببینیش؟ ینی من اخرا تابستون همایش های تفتان رو ببینم؟ یا همایش طلایی؟
-
@Kosar-Kelyabi والا تا جایی ک توان داشته باشم میبینم ولی دبیرامون هم فشار میارن از اون طرفم فیلم سینمایی نیس زمان میخاد برا نوشتن و درکتش طول میکشع من واقعا تو این قرنتطینه یکم درس شد و وقت اوردم وگرنه تو مدرسه انقدر تحت فشاریم ک نگو و کامل کامل نمیتونم گوش بدم اگه کارگاه خوبه از تابستون شروع می کنم و اینکه همایش ها رو اول باید کتاب رو تموم کنی بعد ببینیش؟ ینی من اخرا تابستون همایش های تفتان رو ببینم؟ یا همایش طلایی؟
-
@Sahar-tuo
الان زوده برا همایش همایش برا سال اخره اونم تازه عید به بعد الان تمرکزت رو بزار رو تموم کردن یازدهم و اگه هم تونستی دهم -
@Sahar-tuo
الان زوده برا همایش همایش برا سال اخره اونم تازه عید به بعد الان تمرکزت رو بزار رو تموم کردن یازدهم و اگه هم تونستی دهم -
@Sahar-tuo
اره بابا چرا نشه ... همایش های الا خیلی مختصر و مفیده خیلی وقتت رو نمیگیره ... با یه برنامه ریزی خوب میتونی بعد از عید ببینیشون ...
در ضمن اصلا تو نباید الان اقدام به خرید همایش کنی اخه همایس ها الان بر طبق کتاب های ما هست و هنوز همایش طبق کتاب های شما ضبط نشده
یه چیز دیگه ... اصن خود پروژه های همایش برای بعد عید ساخته شده و بچه ها اون موقع منتشرش میکنن -
@Kosar-Kelyabi یازدهم رو فقط خوندم امسال از تابستون دهم و یازدهم رو شروع میکنم ولی نمیدونم چجوری باید بخونم چقدر تست چند ساعت
زمین شناسی و درس های عمومی هم باید بخونم؟@Sahar-tuo
اصلا نگران نباش ... به هیچ عنوان دیر نیست ...
ساعت مطالعه بستگی به توان خودت داره من پیشنهاد میکنم دهم یازدهم روزی شش الی هفت ساعت رو حداقل بخونین ولی خیلی دیگه بیشتر نشه چون از درس زده میشی ....
برا تست زدن اول سعی کن تشریحی روی متن کتاب مسلط بشی بعد شروع به تست کن فقط خیلی خودتو درگیر نکن تا خدایی نکرده ازش خسته نشی