همایش زیست
-
دوستان من یازدهمی ام تو یسری از گفتار های جزئی
دهم و یازدهم مشکل دارم به نظرتون برا رفع ابهام همایش زیست طلایی از اقای امینی راد رو بگیرم یا تفتان؟؟ یا اینکه طریقه استفاده از همایشا چجوری باید باشه اول خودمون باید بخونیم بعد با این همایشا رفع اشکال و مرور کنیم؟؟ -
-
دهم و یازدهم مشکل دارم به نظرتون برا رفع ابهام همایش زیست طلایی از اقای امینی راد رو بگیرم یا تفتان؟؟ یا اینکه طریقه استفاده از همایشا چجوری باید باشه اول خودمون باید بخونیم بعد با این همایشا رفع اشکال و مرور کنیم؟؟@Sahar-tuo در همایش زیست گفته است:
دهم و یازدهم مشکل دارم به نظرتون برا رفع ابهام همایش زیست طلایی از اقای امینی راد رو بگیرم یا تفتان؟؟ یا اینکه طریقه استفاده از همایشا چجوری باید باشه اول خودمون باید بخونیم بعد با این همایشا رفع اشکال و مرور کنیم؟؟کتاب شما با اولین کتاب یازدهم فرق کرده نکاتی که گفته میشه تو همایش رو باید خودتون تفکیک کنید یه موقع اضافی نباشه.
جدای از این همایش ها برای جمع بندیه یعنی بر اورد میشه شما بر کتاب مسلطی میخوای اطمینان پیدا کنی که دیگه چیزی نمونده که بلد نباشی. هر چند من خودم دانلود کردم دیدم تست به تست با متن تطابق میده و توضیح میدن -
@Sahar-tuo در همایش زیست گفته است:
دهم و یازدهم مشکل دارم به نظرتون برا رفع ابهام همایش زیست طلایی از اقای امینی راد رو بگیرم یا تفتان؟؟ یا اینکه طریقه استفاده از همایشا چجوری باید باشه اول خودمون باید بخونیم بعد با این همایشا رفع اشکال و مرور کنیم؟؟کتاب شما با اولین کتاب یازدهم فرق کرده نکاتی که گفته میشه تو همایش رو باید خودتون تفکیک کنید یه موقع اضافی نباشه.
جدای از این همایش ها برای جمع بندیه یعنی بر اورد میشه شما بر کتاب مسلطی میخوای اطمینان پیدا کنی که دیگه چیزی نمونده که بلد نباشی. هر چند من خودم دانلود کردم دیدم تست به تست با متن تطابق میده و توضیح میدنبه سان خورشید اهان ینی شما کدوم همایش رو گرفتی؟
-
به سان خورشید اهان ینی شما کدوم همایش رو گرفتی؟
همایش نظام جدید فقط با اقای امینی راد پر شده.
البته تفتان ها دبیران متفاوتی داره. من اقای امینی رو ترجیح میدم چون تفتان دهم رو تهیه کردم میدونم چجوریه -
همایش نظام جدید فقط با اقای امینی راد پر شده.
البته تفتان ها دبیران متفاوتی داره. من اقای امینی رو ترجیح میدم چون تفتان دهم رو تهیه کردم میدونم چجوریهبه سان خورشید الان کارگاه نکته تست استاد امینی راد رو ببینم خوبه یا همایش طلایی؟؟کتاب یازدهم و دهم تغیر زیادی با دهم و یازدهم سال قبل نکرده
-
به سان خورشید الان کارگاه نکته تست استاد امینی راد رو ببینم خوبه یا همایش طلایی؟؟کتاب یازدهم و دهم تغیر زیادی با دهم و یازدهم سال قبل نکرده
-
به سان خورشید الان کارگاه نکته تست استاد امینی راد رو ببینم خوبه یا همایش طلایی؟؟کتاب یازدهم و دهم تغیر زیادی با دهم و یازدهم سال قبل نکرده
کارگاه دهم اقای امینی راد رو ببینید
-
کارگاه دهم اقای امینی راد رو ببینید
به سان خورشید صحیح متشکرم برا یازدهم چی؟
-
اقای پوقاری کارگاه یازدهمش خیلی با کیفیته
-
دهم و یازدهم مشکل دارم به نظرتون برا رفع ابهام همایش زیست طلایی از اقای امینی راد رو بگیرم یا تفتان؟؟ یا اینکه طریقه استفاده از همایشا چجوری باید باشه اول خودمون باید بخونیم بعد با این همایشا رفع اشکال و مرور کنیم؟؟ -
@Sahar-tuo
اگه میتونی قبل از اینکه همایش استاد امینی رو بگیری حتما کارگاه استاد موقاری رو هم ببین ... بی نظیره -
@Sahar-tuo
اگه میتونی قبل از اینکه همایش استاد امینی رو بگیری حتما کارگاه استاد موقاری رو هم ببین ... بی نظیره