مرور برای امتحانات نوبت دوم مدارس
-
سلام دوستان گلم
ظهرتون بخیر
اگه کسی راه سریع و جامعی برای مرور دروس زیست(دهم)داره لطف کنه بنویسه استفاده کنیم
اگه ویدیویی هم میشناسید که میتونه برای جمع بندی زیست کمک کنه معرفی کنید
فقط توجه داشته باشید که امتحانات نوبت دوم مدارس زیاد نکات رو توجه نداره و سوالاتش کلی هست و نیازی نیست نکات تستی و اینجور چیزا رو براش مرور کرد.
پس فردا امتحان زیست دارم
بوس بوس
بای بای -
-
هیچ راهی بجز روزنامه وار خوندن متن کتاب براتون ندارم...
چون امتحان ترمه متن کتاب اولویت داره به تمام کتابای کمک درسی ..ولی اگه کتاب میکرو دارین اون جدولای اخر هر گفتارو بخونین که واسه جمبندی میاره ...به نظرم کمک بزرگی واسه سازماندهی مطالبه....موفق باشید -
هیچ راهی بجز روزنامه وار خوندن متن کتاب براتون ندارم...
چون امتحان ترمه متن کتاب اولویت داره به تمام کتابای کمک درسی ..ولی اگه کتاب میکرو دارین اون جدولای اخر هر گفتارو بخونین که واسه جمبندی میاره ...به نظرم کمک بزرگی واسه سازماندهی مطالبه....موفق باشید@b-a-h-a-r مرسی
-
سلام دوستان گلم
ظهرتون بخیر
اگه کسی راه سریع و جامعی برای مرور دروس زیست(دهم)داره لطف کنه بنویسه استفاده کنیم
فقط توجه داشته باشید که امتحانات نوبت دوم مدارس زیاد نکات رو توجه نداره و سوالاتش کلی هست و نیازی نیست نکات تستی و اینجور چیزا رو براش مرور کرد.
پس فردا امتحان زیست دارم
بوس بوس
بای بای -
سلام دوستان گلم
ظهرتون بخیر
پس فردا امتحان زیست دارم
بوس بوس
بای بای -
خوش به حالتون که معلمتون سوالارو کلی میده...استاد ما انگار میخواد سوال کنکور طراحی کنه.
-
@Mr-Fantastic میتونید شب امتحان زیست اقای موقاری رو تهیه کنید و جزوش رو خودتون بخونید بسیار بسیار عالی و سریع هست
@Abolfazl11 گرفتم جزوش رو.خوب شد گفتید.حتما استفاده میکنم
-
خوش به حالتون که معلمتون سوالارو کلی میده...استاد ما انگار میخواد سوال کنکور طراحی کنه.
@Erfan-11 دبیر ما هم اونجور نیست که آسون بیاره.همه رو متوسط رو به آسون میاره.بعد اخر امتحان چنتا تست میزاره واسه اونا که میخوان بالای18 بگیرن
-
@Erfan-11 دبیر ما هم اونجور نیست که آسون بیاره.همه رو متوسط رو به آسون میاره.بعد اخر امتحان چنتا تست میزاره واسه اونا که میخوان بالای18 بگیرن