Shift Delete
-
@Sh-E معذرت.فک کردم شاید برای درس های دیگه هم همچین چیزی پیش اومده باشه
-
خب چون تو واسه درس زیستت شب امتحانی خوندی و اینکه در طول سال مرور نکردی
وقت ندارم زیاد توضیح بدم واسه همین خلاصه گفتم -
و تست نزدی
کلا تو باید روزی 1 ساعت برای تمام دروس اختصاصیت از اول سال وقت میذاشتی تا می تونستی به تسلط کافی برسی -
من خودم الان دروس اختصاصیم تو قلمچی و امتحانات 8 از ده هستش و تا به حال پیش نیومده درسی رو زیر 70 بزنم دلیلشم اینه
-
سلام.الان داشتم سه فصل اول زیست دهم رو واسه امتحان نوبت دوم مرور می کردم
قشنگ انگار اولین باره این فصل ها رو میبینم(نوبت اول20گرفتم)
به نظرتون دلیلش چی هست؟
راه حلی دارید؟
دانش-آموزان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاء@Mr-Fantastic
اینکه مطالب فراموش بشه کاملا طبیعیه مخصوصا زیست دهم
از این به بعد قبل از شروع هر مطلب جدیدی حتما درس یا موضوع قبلیش و قبلی ترش رو مرور کنید بعد برید سراغ مطلب جدید . پیوستگی خیلی مهمه مثلا هر روز شده 4 تا 5 تا سوال از یه درس حل کنین فقط در حد بازیابی حتی یه سوالم خوبه اما اگه فاصله خییلی زیاد افتاد دیگه کار تمومه
ولی همین حالام میشه قبل از مطالعه با تمام جزئیات این قسمتا اول بشینین هرچی یادتونه شفاهی توضیح بدین بعد بریین سراغ متن ببینین چیا یادتون میاد خودش یه جور بازیابیه باعث میشه مطالبی که ته ذهن ته نشین شدن دوباره هم بخورن -
@Mr-Fantastic
اینکه مطالب فراموش بشه کاملا طبیعیه مخصوصا زیست دهم
از این به بعد قبل از شروع هر مطلب جدیدی حتما درس یا موضوع قبلیش و قبلی ترش رو مرور کنید بعد برید سراغ مطلب جدید . پیوستگی خیلی مهمه مثلا هر روز شده 4 تا 5 تا سوال از یه درس حل کنین فقط در حد بازیابی حتی یه سوالم خوبه اما اگه فاصله خییلی زیاد افتاد دیگه کار تمومه
ولی همین حالام میشه قبل از مطالعه با تمام جزئیات این قسمتا اول بشینین هرچی یادتونه شفاهی توضیح بدین بعد بریین سراغ متن ببینین چیا یادتون میاد خودش یه جور بازیابیه باعث میشه مطالبی که ته ذهن ته نشین شدن دوباره هم بخورنunlimited مرسی
الان شروع کردم تقریبا همین کار رو میکنم
یکم وضعم بهتر شده -
خب چون تو واسه درس زیستت شب امتحانی خوندی و اینکه در طول سال مرور نکردی
وقت ندارم زیاد توضیح بدم واسه همین خلاصه گفتمramses kabir حس میکنم به جای جواب دادن یه جورایی زدیم
دردم گرفت -
unlimited مرسی
الان شروع کردم تقریبا همین کار رو میکنم
یکم وضعم بهتر شده -
ramses kabir حس میکنم به جای جواب دادن یه جورایی زدیم
دردم گرفت@Mr-Fantastic نه نگام کن
هیچ وقت واسه شروع کردن دیر نیست
هیچ وقت
تو اگه از همین تابستون برنامه برا کنکورت بریزی همه چی اکیه
اصا به قول اقای موقاری طرف بوده فقط ۴ ماه اخر کنکور متحول شده نشسته درس خونده و پزشکی دانشگاه دولتی اسمش اومده
اصا به اینا نیست که کی چقد میخونه
به یادگیریه و
یادگیری به اینه که تو به مطلب رو یاد بگیری و بهش مسلط شی
یادگیری و مسلط شدن با روش تست زنی دو تا بال مهم برای پرواز به سمت ۱۰۰ درصد زدنه
تو اگه یادبگیری مطلبو فقط یه بالشو داری و ممکنه بعد از مدت چند وقت از حافظت پاک شه
ولی اگه تو در کنار یادگیری خودت تست هم بزنی میتونی به تسلط کافی بر موضوع و مطلب برسی
و این که هیچ وقت از تست زدن و امتحان دادن بیم نداشته باش و هر کتابی رو دیدی بگیر و شخم بزن چون ادم باید با انواع سوالات اشنا شه همونطوری که رتبه ی یک کنکور گفت من با همه ی سوالات اشنایی داشتم و سوالات سطحشون زیاد سخت نبود
تو هم باید سوالات برات طوری بشن که مثل اب بتونی قورتشون بدی -
زیست دهم کلا اینطوریه
فقط باید مرتب دورش کرد و تست زد وگرنه سریع از حافظه پاک میشه