مآجرآهآی من و نهآیی
-
دوستان من فعلا
ی نیم ساعت دیگه تقریبا میام -
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بچه ها یه سوال
برای کراسینگ اور آقای موقاری دو تا شرط گفتن من نمیفهممشون
میشه یکی توضیحش بدهچه شرطی منظورته ؟
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودن -
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودندوستان من فعلا
میشه لینک اون جلسه رو بزارید ؟ -
دریا دریایی مال آقای موقاری رو ندیدم ولی این چند مورد کل کراسینگ اور هست
1 - در میوز 1 رخ میده
2 - بین کروماتید های غیر خواهری هست
3 - قطعات مبادله شده باید الل های متفاوت داشته باشن81Sobhan
نه دو تا شرط اینکه کراس موثر باشه و بتونه گامت نو ترکیب ایجاد کنه یکی پیوستگیه و بعدی ناخالصی هست -
81Sobhan
نه دو تا شرط اینکه کراس موثر باشه و بتونه گامت نو ترکیب ایجاد کنه یکی پیوستگیه و بعدی ناخالصی هستدریا دریایی اون جلسه رو ندیدم من
-
دریا دریایی اون جلسه رو ندیدم من
81Sobhan آهان ممنون پس
-
81Sobhan آهان ممنون پس
دریا دریایی لینک اون جلسه رو میزارین ؟
-
دریا دریایی لینک اون جلسه رو میزارین ؟
81Sobhan والا فیلما رو لپ تاپم هستن.اگه میخواید از رو لپ تاپم بریزم رو گوشیم بدم بهتون
فقط یکم زمان میبره -
81Sobhan والا فیلما رو لپ تاپم هستن.اگه میخواید از رو لپ تاپم بریزم رو گوشیم بدم بهتون
فقط یکم زمان میبرهدریا دریایی نه نمیخواد فقط شماره جلسشو بگو یا لینک سایت اون بخشو کپی کن بفرس
-
دریا دریایی نه نمیخواد فقط شماره جلسشو بگو یا لینک سایت اون بخشو کپی کن بفرس
81Sobhan اوکی پس یه چند لحظه صبر کنید
-
81Sobhan فیلم جلسه ی 59 - فصل چهارم: تغییر در اطلاعات وراثتی (قسمت شانزدهم)، گفتار 2: تغییر در جمعیت ها (قسمت ششم)
-
81Sobhan
نه دو تا شرط اینکه کراس موثر باشه و بتونه گامت نو ترکیب ایجاد کنه یکی پیوستگیه و بعدی ناخالصی هستدریا دریایی ناخالصی رو که توضیح دادن همون داشتن الل های متفاوت هست که گفتم
ولی پیوستگی رو خوب درکش نمیکنم ولی فکر کنم منظورش اینه ژن های مورد نظر رو ی کرومزوم باشن البته شاید -
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودندریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودنناخالص بودن یعنی اینکه اون دو تا کروموزم همتا باید حداقل در دو نوع صفت ناخالص باشه
یه مثال میزنم برات فرض کن یه صفت A داری یه صفت C هردو برای یه کروموزومن
خب اگه این صفت خالص باشه ژنوتیپش میشه مثلا AC و AC خب اینجوری اگه کراس رخ بده و مثلا الل های صفت A جابه جا بشن بازم تاثیری نداره چون چیزی عوض نمیشه دوباره میشه همون ACوAC -
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودنناخالص بودن یعنی اینکه اون دو تا کروموزم همتا باید حداقل در دو نوع صفت ناخالص باشه
خب اگه این صفت خالص باشه ژنوتیپش میشه مثلا AC و AC خب اینجوری اگه کراس رخ بده و مثلا الل های صفت A جابه جا بشن بازم تاثیری نداره چون چیزی عوض نمیشه دوباره میشه همون ACوAC@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودنناخالص بودن یعنی اینکه اون دو تا کروموزم همتا باید حداقل در دو نوع صفت باید ناخالص باشه
خب اگه این صفت خالص باشه ژنوتیپش میشه مثلا AC و AC خب اینجوری اگه کراس رخ بده و مثلا الل های صفت A جابه جا بشن بازم تاثیری نداره چون چیزی عوض نمیشه دوباره میشه همون ACوACببین اگر این توضیح رو متوجه میشی پیوسته بودن رو هم بگم برات
-
دریا دریایی ناخالصی رو که توضیح دادن همون داشتن الل های متفاوت هست که گفتم
ولی پیوستگی رو خوب درکش نمیکنم ولی فکر کنم منظورش اینه ژن های مورد نظر رو ی کرومزوم باشن البته شاید81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ولی پیوستگی رو خوب درکش نمیکنم ولی فکر کنم منظورش اینه ژن های مورد نظر رو ی کرومزوم باشن البته شایداره دقیقا
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
۱.پیوسته بودن
۲.ناخالص بودنناخالص بودن یعنی اینکه اون دو تا کروموزم همتا باید حداقل در دو نوع صفت باید ناخالص باشه
خب اگه این صفت خالص باشه ژنوتیپش میشه مثلا AC و AC خب اینجوری اگه کراس رخ بده و مثلا الل های صفت A جابه جا بشن بازم تاثیری نداره چون چیزی عوض نمیشه دوباره میشه همون ACوACببین اگر این توضیح رو متوجه میشی پیوسته بودن رو هم بگم برات
@Kosar-Kelyabi من متوجه شدم میشه پیوسته رو برا من توضیح بدی ؟ لطفا
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ولی پیوستگی رو خوب درکش نمیکنم ولی فکر کنم منظورش اینه ژن های مورد نظر رو ی کرومزوم باشن البته شایداره دقیقا
@Kosar-Kelyabi پیوستگی هم درست بود ؟ ؟ ؟
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi من متوجه شدم میشه پیوسته رو برا من توضیح بدی ؟ لطفا
چشم
پیوسته بودن رو خودت درست گفتی یعنی باید حتما رو یه کروموزم باشن مثلا
فرض کن این دو تا صفت A و C روی یه کروموزوم نباشن ولی ناخالص باشن یعنی ما همچین چیزی داشته باشیم : دو تا کروموزوم برای A و a دو تا کروموزوم هم برای C و c خب الان باز اگه کراس انجام بشه (برای هر کدوم از صفتا ) اتفاق خاصی نمیافته چون باز ما میتونیم چهار مدل گامت تولید کنیم
ولی اگه این دو تا صفت روی یه کروموزم باشن یعنی مثلا یه کروموزوم باشه Ac و اون یکی باشه aC خب با انجام کراس برای هر کدوم از این الل ها دیگه گامتی که ایجاد میشه متفاوته