مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi من متوجه شدم میشه پیوسته رو برا من توضیح بدی ؟ لطفا
چشم
پیوسته بودن رو خودت درست گفتی یعنی باید حتما رو یه کروموزم باشن مثلا
فرض کن این دو تا صفت A و C روی یه کروموزوم نباشن ولی ناخالص باشن یعنی ما همچین چیزی داشته باشیم : دو تا کروموزوم برای A و a دو تا کروموزوم هم برای C و c خب الان باز اگه کراس انجام بشه (برای هر کدوم از صفتا ) اتفاق خاصی نمیافته چون باز ما میتونیم چهار مدل گامت تولید کنیم
ولی اگه این دو تا صفت روی یه کروموزم باشن یعنی مثلا یه کروموزوم باشه Ac و اون یکی باشه aC خب با انجام کراس برای هر کدوم از این الل ها دیگه گامتی که ایجاد میشه متفاوته@Kosar-Kelyabi مرسی
-
چشم
فرض کن این دو تا صفت A و C روی یه کروموزوم نباشن ولی ناخالص باشن یعنی ما همچین چیزی داشته باشیم : دو تا کروموزوم برای A و a دو تا کروموزوم هم برای C و c خب الان باز اگه کراس انجام بشه (برای هر کدوم از صفتا ) اتفاق خاصی نمیافته چون باز ما میتونیم چهار مدل گامت تولید کنیم
ولی اگه این دو تا صفت روی یه کروموزم باشن یعنی مثلا یه کروموزوم باشه Ac و اون یکی باشه aC خب با انجام کراس برای هر کدوم از این الل ها دیگه گامتی که ایجاد میشه متفاوته@Kosar-Kelyabi
عابجی فعالیت صفحه 50 رو میشع توضیح بدی فسمت ب اش رو -
@Kosar-Kelyabi
عابجی فعالیت صفحه 50 رو میشع توضیح بدی فسمت ب اش روreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
عابجی فعالیت صفحه 50 رو میشع توضیح بدی فسمت ب اش روچشم
خب ببین ما گفتیم تو جهش های حذف اضافه عموما چهارچوب خوندن عوض میشه
حالا اگر ما بیایم بجای اینکه یکی دو تا نوکلئوتید حذف کنیم سه یا مضربی از اون رو حذف کنیم دیگه چهار چوب عوض نمیشه فقط یکی دو تا از امینو اسید ها رو از دست میدیم
مثلا همون جمله این سیب سرخ است رو تصور کن اگر ما ی حرف مثلا حرف س اول سرخ رو حذف کنیم جمله این میشه : این سیب رخا ست..
اما اگر ما سه تا حرف یا مضربی از سه حذف کنیم مثلا هر سه حرف س ر خ رو حذف کنیم دیگه چهار چوب عوض نمیشه فقط ما دیگه اون کلمه رو نداریم . جمله هم اینجوری میشه که : این سیب است -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
عابجی فعالیت صفحه 50 رو میشع توضیح بدی فسمت ب اش روچشم
خب ببین ما گفتیم تو جهش های حذف اضافه عموما چهارچوب خوندن عوض میشه
حالا اگر ما بیایم بجای اینکه یکی دو تا نوکلئوتید حذف کنیم سه یا مضربی از اون رو حذف کنیم دیگه چهار چوب عوض نمیشه فقط یکی دو تا از امینو اسید ها رو از دست میدیم
مثلا همون جمله این سیب سرخ است رو تصور کن اگر ما ی حرف مثلا حرف س اول سرخ رو حذف کنیم جمله این میشه : این سیب رخا ست..
اما اگر ما سه تا حرف یا مضربی از سه حذف کنیم مثلا هر سه حرف س ر خ رو حذف کنیم دیگه چهار چوب عوض نمیشه فقط ما دیگه اون کلمه رو نداریم . جمله هم اینجوری میشه که : این سیب است@Kosar-Kelyabi
مرررررسی ماهم -
@Kosar-Kelyabi
عابجی فعالیت صفحه 50 رو میشع توضیح بدی فسمت ب اش روreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
عابجی فعالیت صفحه 50 رو میشع توضیح بدی فسمت ب اش روبه طور خلاصه جواب میشه : ما شاهد اضافه شدن یا حذف شدن امینو اسید هستیم اما تغییر چهارچوبی اتفاق نمیافته
-
@Kosar-Kelyabi
مرررررسی ماهم -
@Kosar-Kelyabi چقدخوندی
-
@Kosar-Kelyabi چقدخوندی
@Kosar-Kelyabi چقدخوندی
والا عزیزم من پراکنده خوندم فصل یک و شش و سه رو خوندم ۱۴ تا هم فیلمدیدم الان میخواستم فصل پنج رو بخونم که فک کنم بمونه برا فردا
شما چقدر خوندی ؟ -
@Kosar-Kelyabi چقدخوندی
والا عزیزم من پراکنده خوندم فصل یک و شش و سه رو خوندم ۱۴ تا هم فیلمدیدم الان میخواستم فصل پنج رو بخونم که فک کنم بمونه برا فردا
شما چقدر خوندی ؟@Kosar-Kelyabi
فقط فصل 2 و 6 مونده:/
قبلیا رو هم ب لطف امروز فک کنم از سرم پریده نمیدونم:/ -
@Kosar-Kelyabi
قبلیا رو هم ب لطف امروز فک کنم از سرم پریده نمیدونم:/reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
قبلیا رو هم ب لطف امروز فک کنم از سرم پریده نمیدونم:/انشاالله که یادت نرفته باشه
-
چشم
ولی اگه این دو تا صفت روی یه کروموزم باشن یعنی مثلا یه کروموزوم باشه Ac و اون یکی باشه aC خب با انجام کراس برای هر کدوم از این الل ها دیگه گامتی که ایجاد میشه متفاوته@Kosar-Kelyabi ببین الان گفتی A یه صفته و C هم یکی دیگه بعد اگه Aa داشته باشیم که این دو تا آلل یه صفت میشن و اگه صفت تک جایگاهی باشه که دو تا آلل رو یه کرموزوم نمیشینه که ؟!
-
@Kosar-Kelyabi ببین الان گفتی A یه صفته و C هم یکی دیگه بعد اگه Aa داشته باشیم که این دو تا آلل یه صفت میشن و اگه صفت تک جایگاهی باشه که دو تا آلل رو یه کرموزوم نمیشینه که ؟!
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi ببین الان گفتی A یه صفته و C هم یکی دیگه بعد اگه Aa داشته باشیم که این دو تا آلل یه صفت میشن و اگه صفت تک جایگاهی باشه که دو تا آلل رو یه کرموزوم نمیشینه که ؟!
منظورم از کروموزم جفت کروموزمهای همتاس
-
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
منظورم از کروموزم جفت کروموزمهای همتاس
@Kosar-Kelyabi
-
@Kosar-Kelyabi تا جلسه 15
-
دوستان کسی نمیدونه امتحان زیست نهایی خارج برگزار شده یا نه ؟
-
یه سوال
تو حسابان خارج حذفیات نبود اخه؟
ریاضیا