ادبیات3/ قرابت
-
سلام بچه ها سوال 537 و 38 رو میشه توضیح بدین ؟
مفهومشو می دونم ولی جوابش گیرم
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء @M-bahrami1378 بیا کمک شاید بدونی :مفهومش میشه بی خبری عاشقانه -
@Sobhan-1999
-
سلام بچه ها سوال 537 و 38 رو میشه توضیح بدین ؟
مفهومشو می دونم ولی جوابش گیرم
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء @M-bahrami1378 بیا کمک شاید بدونی :مفهومش میشه بی خبری عاشقانهMahhh
538 یک نمیشه؟
اگ میشه بگم چرا -
Mahhh
538 یک نمیشه؟
اگ میشه بگم چرا_Mohammad_reza_
ارع درست
بگو -
Mahhh
538 یک نمیشه؟
اگ میشه بگم چرا_Mohammad_reza_
برای 537 مگه هم 1 و4 هردوشون مگه بی خبری عاشقانه نیست ؟ -
_Mohammad_reza_
ارع درست
بگوMahhh در ادبیات3/ قرابت گفته است:
_Mohammad_reza_
ارع درست
بگودکتر سبطی یه کتابی داشتن...اسمش یادم نمیاد چی بود...تو اون کتاب نحوه درست خوندن شعر رو به دانش اموز یاد میدادن...
واقعا هم کل غرابت معنایی همین هست...به جرئت میتونم بگم که شاید یکی که تست نزده باشه ولی بلد باشه جچوری شعر بخونه از اونی که ۲۰۰۰ هزار تا تست غرابت زده باشه جلوتره
در کل اینو میخام بگم که نحوه درست خوندن شعر خیلی خیلی مهمه...
توی بیت اول هم شاعر می فرمایند که کسی که خبر داره بی خبره :|
عاممم....امیدوارم مفید بوده باشه :| -
Mahhh در ادبیات3/ قرابت گفته است:
_Mohammad_reza_
ارع درست
بگودکتر سبطی یه کتابی داشتن...اسمش یادم نمیاد چی بود...تو اون کتاب نحوه درست خوندن شعر رو به دانش اموز یاد میدادن...
واقعا هم کل غرابت معنایی همین هست...به جرئت میتونم بگم که شاید یکی که تست نزده باشه ولی بلد باشه جچوری شعر بخونه از اونی که ۲۰۰۰ هزار تا تست غرابت زده باشه جلوتره
در کل اینو میخام بگم که نحوه درست خوندن شعر خیلی خیلی مهمه...
توی بیت اول هم شاعر می فرمایند که کسی که خبر داره بی خبره :|
عاممم....امیدوارم مفید بوده باشه :|_Mohammad_reza_
درست می گین -
_Mohammad_reza_
برای 537 مگه هم 1 و4 هردوشون مگه بی خبری عاشقانه نیست ؟Mahhh در ادبیات3/ قرابت گفته است:
_Mohammad_reza_
برای 537 مگه هم 1 و4 هردوشون مگه بی خبری عاشقانه نیست ؟این سوال کدوم گزینه درسته ؟
-
_Mohammad_reza_
برای 537 مگه هم 1 و4 هردوشون مگه بی خبری عاشقانه نیست ؟این سوال کدوم گزینه درسته ؟
_Mohammad_reza_
گ 1 -
_Mohammad_reza_
گ 1 -
-
Flight
چطور شدبیت سوم میگه اگه خبری از خودم نداشته باشم عجیب نیست چرا که هرکسی که تنهاست چه خبری از خودش داره |:
-
Flight
چطور شدهردو سوال 1 میشه دیگه
والا الان من بگم شاید باورنکنی
ولی من اولین باره همچین چیزی رو دیدم..
تحلیل کردمش -
Flight
چطور شدبیت سوم میگه اگه خبری از خودم نداشته باشم عجیب نیست چرا که هرکسی که تنهاست چه خبری از خودش داره |:
_Mohammad_reza_
غریب میشه تنها؟ -
بیت چهارم 537 هم بنظرم میگه که اگر چه از معشوق خبری میرسه ولی خب ما خودمونو به اون راه زدیم |:
ما در این ره خویشتن را بی خبر افکنده ایم |: