مرور دهم
-
سلام دوستای گلم
من دهم تجربی هستم
همونطور که میدونید چند روز دیگه امتحانات نوبت دوم دهم تموم میشه و من تصمیم دارم مقدار زیادی از دهم رو واسه کنکور جزوه بنویسم و تست بزنم.
در طول سال نشد که تست بزنم
دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن لطفا راهنمایی کنن چطور باید این کار رو بکنم،از چه منابع یا ویدیوهایی استفاده کنم و...
دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-جزوات
امیدوارم درست منشن کرده باشم -
سلام دوستای گلم
من دهم تجربی هستم
همونطور که میدونید چند روز دیگه امتحانات نوبت دوم دهم تموم میشه و من تصمیم دارم مقدار زیادی از دهم رو واسه کنکور جزوه بنویسم و تست بزنم.
در طول سال نشد که تست بزنم
دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن لطفا راهنمایی کنن چطور باید این کار رو بکنم،از چه منابع یا ویدیوهایی استفاده کنم و...
دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
فارغ-التحصیلان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-جزوات
امیدوارم درست منشن کرده باشم@Mr-Fantastic از کدوم ویدیو ها تا الان استفاده کردین ؟
-
صفر تا صد زیست دهم آقای موقاری رو تقریبا دو بار دیدم
زبان دهم آقای عزتی رو دیدم
تورق سریع زیست آقای موقاری رو تقریبا دیدم
صفر تا صد ریاضی آقای امینی راد رو دیدم
عربی آقای حشمتی رو تقریبا دیدم
صفر تا صد شیمی آقای پویان نظر رو هم چند جلسه ازش دیدم(شیمی تقریبا قوی هستم زیاد مشکلی ندارم)
@Dr-Rashidi -
صفر تا صد زیست دهم آقای موقاری رو تقریبا دو بار دیدم
زبان دهم آقای عزتی رو دیدم
تورق سریع زیست آقای موقاری رو تقریبا دیدم
صفر تا صد ریاضی آقای امینی راد رو دیدم
عربی آقای حشمتی رو تقریبا دیدم
صفر تا صد شیمی آقای پویان نظر رو هم چند جلسه ازش دیدم(شیمی تقریبا قوی هستم زیاد مشکلی ندارم)
@Dr-Rashidi@Mr-Fantastic خب این حجم از فیلمایی که دیدین خیلی خوبه واقعا . فقط این که گفته بودین میخواین نکته بنویسین و تست بزنین ینی این فیلمایی که دیدین رو نکته نویسی نکردین ؟
اگر نکته نوشتین که فقط الان کل تمرکزتون رو بزارین رو تست و ماه اخر تابستون هم سعی کنین ی پیشخوانی از یازدهم داشته باشین .
اگرم ننوشتین اول نکات رو بنویسین و بعد هر قسمت رو تست بزنین
به طور کلی شما فقط تست بزنین چه تو درسایی که قوی هستین چه اونایی که ضعف داشتین -
@Mr-Fantastic خب این حجم از فیلمایی که دیدین خیلی خوبه واقعا . فقط این که گفته بودین میخواین نکته بنویسین و تست بزنین ینی این فیلمایی که دیدین رو نکته نویسی نکردین ؟
اگر نکته نوشتین که فقط الان کل تمرکزتون رو بزارین رو تست و ماه اخر تابستون هم سعی کنین ی پیشخوانی از یازدهم داشته باشین .
اگرم ننوشتین اول نکات رو بنویسین و بعد هر قسمت رو تست بزنین
به طور کلی شما فقط تست بزنین چه تو درسایی که قوی هستین چه اونایی که ضعف داشتین@Dr-Rashidi نکته نویسی داشتم . ولی متاسفانه پراکنده شدن و باید جمع و جورشون کنم
-
@Dr-Rashidi نکته نویسی داشتم . ولی متاسفانه پراکنده شدن و باید جمع و جورشون کنم
@Mr-Fantastic اها خب پس اول اونا رو مرتب کنین بعدم تست بزنین
-
@Mr-Fantastic اها خب پس اول اونا رو مرتب کنین بعدم تست بزنین
@Dr-Rashidi مرسی
-
@Dr-Rashidi مرسی
@Mr-Fantastic خواهش میکنم