درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
-
mehranmirzaei
@تجربیا
7-بعضی از پروتئین های خوناب توسط بافت پیوندی تولید نمی شوند.
8-افزایش اپی نفرین موجب افزایش حجم ضربه ای قلب می شود.mehranmirzaei
7 شک برانگیزه ولی فک کنم درسته -
mehranmirzaei
@تجربیا
هفت رو شک دارم هشت غلطه -
mehranmirzaei
@تجربیا
هر دو درسته؟ -
mehranmirzaei
@تجربیا
۷ که طبق گفته ی خودتون اکثر پروتئین های پلاسما توسط کبد تولید میشن پس درسته
و ۸ هم درسته چون افزایش فشار خون باعث افزایش حجم ورودی به سرخرگ میشه -
mehranmirzaei
@تجربیا
8-افزایش اپی نفرین موجب افزایش حجم ضربه ای قلب می شود. -
mehranmirzaei
۷ که طبق گفته ی خودتون اکثر پروتئین های پلاسما توسط کبد تولید میشن پس درسته
و ۸ هم درسته چون افزایش فشار خون باعث افزایش حجم ورودی به سرخرگ میشه -
mehranmirzaei 7 غلطه فکر کنم فکر کنم باید میگفت همه
-
mehranmirzaei
@تجربیا
5-دیواره رگ خونی میتواند هم گیرنده فشار و هم گیرنده شیمیایی داشته باشد.
6-مویرگ های موجود در نوعی بافت پیوندی با فعالیت ذخیره اختصاصی چربی دارای منافذ یاخته ای هستند.mehranmirzaei
@تجربیا
7-درسته:چون برخی از پروتئین های خوناب توسط سلول های درون ریز کبدی و کلیوی که نوعی سلول پوششی ان ترشح میشه.
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه . -
mehranmirzaei
@تجربیا
7-درسته:چون برخی از پروتئین های خوناب توسط سلول های درون ریز کبدی و کلیوی که نوعی سلول پوششی ان ترشح میشه.
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه .mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه .خیلی خوب بود
-
mehranmirzaei
@تجربیا
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه .mehranmirzaei آه درسته 8 رو حجم ضربه ای با ضربان در دقیقه فرق داره
-
mehranmirzaei
@تجربیا
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه . -
mehranmirzaei درمورد هفت یعنی بیشتر پروتیین های پلاسما در خود خون ساخته میشن?
FaMi
بیشترشون توسط بافت پیوندی ساخته میشن -
mehranmirzaei
@تجربیا
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه .mehranmirzaei
من ۸ رو متوجه نشدم
مگه وقتی فشار خون بره بالا حجم خون ورودی به رگ هم افزایش پیدا نمیکنه؟ -
FaMi
بیشترشون توسط بافت پیوندی ساخته میشنmehranmirzaei یعنی همون خون؟ یا چیز دیگه؟
-
FaMi
بیشترشون توسط بافت پیوندی ساخته میشن -
mehranmirzaei
من ۸ رو متوجه نشدم
مگه وقتی فشار خون بره بالا حجم خون ورودی به رگ هم افزایش پیدا نمیکنه؟دریا دریایی در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
گفته است:
mehranmirzaei
من ۸ رو متوجه نشدم
مگه وقتی فشار خون بره بالا حجم خون ورودی به رگ هم افزایش پیدا نمیکنه؟برون ده افزایش پیدا میکنه
-
mehranmirzaei
من ۸ رو متوجه نشدم
مگه وقتی فشار خون بره بالا حجم خون ورودی به رگ هم افزایش پیدا نمیکنه؟دریا دریایی نه سرخرگا یکم منقبض میشن در نتیجه فشار خون بالا میره