سلام .من پایه دهم البته در همین سال 98 -99 هستم.در کتاب امسال مطالب در رابطه با نوار ECG خیلی محدود گفته شده و اصلا توضیح درستی در رابطه با شکل کتاب نداریم.اقای مقاری با توجه به کتاب سال های گذشته تدریس کردند و من هم همان نکات رو واردکتابم کردم.اما در رابطه با محل صدای اول قلب دچار سردرگمی شدم چراکه محلی که استاد گفتند با اونی که درسنامه گفته متفاوت است و تست ها هم بر همین مبنا در کتاب تست امده و باعث میشه من تست رو غلط بزنم.لطفا بگید کدامش دقیقا محل رو درست بیان کرده.ممنونIMG-20200608-WA0035.jpg IMG-20200608-WA0034.jpg
درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
-
-
mehranmirzaei
3.درسته
4.درسته -
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ... گفته است:
3-هرچه سرخرگ بزرگتر ،رشته های کشسان بیشتری دارد.
4-قطر سرخرگ های ششی نسبت به سیاهرگ های ششی بیشتر است .سومی غلطه
چهارمی هم طبق شکل درسته -
mehranmirzaei 4 قطر دیواره منظور هست?
-
mehranmirzaei
۳ درسته
ولی چهار رو نمیدونم -
mehranmirzaei
سومی درست
چهارمی طبق شکل فک کنم درست -
mehranmirzaei 4.درسته
-
mehranmirzaei
@تجربیا
3-درسته :میدونیم هرچه به سمت سرخرگ های کوچک تر میرویم ماهیچه افزایش و الاستیک کاهش میابد.
4-درسته :به شکل کتاب توجه کنین -
mehranmirzaei
3 رو میشه توضیح بیشتر بدید -
mehranmirzaei سومی مگه نگفته هر چه سرخرگ رگ بزرگ تر باشه خب شما دارین میگین به سمت سرخرگ کوچیک میریم
-
mehranmirzaei
@تجربیا
5-دیواره رگ خونی میتواند هم گیرنده فشار و هم گیرنده شیمیایی داشته باشد.
6-مویرگ های موجود در نوعی بافت پیوندی با فعالیت ذخیره اختصاصی چربی دارای منافذ یاخته ای هستند. -
mehranmirzaei سومی درسته . 4 هم درسته کلا قطر سرخرگ از سیاهرگ بیشتره(در رگ های یک اندازه)
-
Kim Jisoo دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی المپیادیاreplied to mehranmirzaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
3 درست ولی ۴ غلطه چون توی شکل کتاب هم کشیده که قطر سیاهرگ ها از سرخرگ ها بیشتره