یه حس
-
شاید مسخره ب نظر بییاد یا هر کسی منو دیده باش توی همه مسائل میگم روانشناس ولی واقعا روانشناس میتونه کمک کنه
-
البته اینم بگم بعد از چند روز ی چیز معمولی میشه برات البته ممکنه تا چند هفته هم طول بکشه
خب یه چندتا گنگی هم به وجود اواردی
اگه پسری : خب اگه میخای کوتاه بیای بع از مدتی برات خاطره میشه اگه نمیخای فراوش بشه به این فکر کن که با درس خوندنت میتونی شانستو بیشتر کنی
اگه دختری :حقیقاتا خواهر ندارم برات بپرسم
ولی اگه میخای فراموشش کنی بازم میگم که بعد از مدتی از سرت میوفته ولی از اونجایی که دختر ها روحیه ی حساس تری دارند ممکنه لیشتر طول بکشه
اگر هم دلت نمیاد فراموش کنی ک هیچ اینکهدر ضمن اگ کنکوری هستی توی این تابستون باید کنکور بدی حتما برو پیش یه روانشناس
-
@گرفتار-دنیا اها
خب میتونین کمتر ببینینش
یا هر وقت فکرش اومد سراغتون ی برگه بردارین اسمشو روش بنویسین بعد اون فکرتونم بنویسین بعد یا خط خطیش کنین یا بسوزونیش یکم کمک میکنه به فراموشیش
ی راه دیگه هم هس خصوصیات بدشو به یاد بیاور اینم باعث نفرتت ازش میشه
امیدوارم به دردت بخورهMbf با این نظر هم مخالفم
-
Mbf با این نظر هم مخالفم
Alireza Yousofvand نظر لطفتونه
-
آخه خدایی میتونه باعث بشه از همه ی افراد متنفر بشه
Mbf -
آخه خدایی میتونه باعث بشه از همه ی افراد متنفر بشه
MbfAlireza Yousofvand قبول دارم اون تکه شو اجرا نکنه حالا
-
سلام بچه ها
من یه نفر واسم مهم شده
که می دونم هیچ ارتباطی به من نداره
و باید فراموشش کنم
از طرفی ذهنم در گیره
و خوب این اصلا خوب نیست
هیچ کس خبر نداره
به نظرم یه حس زودگذر
ولی چه واقعی چه دروغ باید بیام بیرون
از هپروت
چی کار کنم؟؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
خب خودتون میگین ک بایدفراموشش کنید
از طرفی باید فراموش کنید
از طرفی ام انقققدر رو فراموشی تمرکز نکنید ک برعکس بشه و اون شخص تو ذهنتون بزرگ شه
اول باید خودتونو قانع کنید که واقعا الان زمان بدیه و جز از دست دادن تمرکز و پرش ذهن چیزی نصیب شما نمیشه
و اینکه توکل کنید به خدا که اگه به صلاحتون نیس اون شخص و از ذهنتون بیرون ببره
و سعی کنین حواس خودتونو به چیزایه دیگ پرت کنید هرچیزی ک شمارو ب یاد اون شخص میندازه رو حذف کنید و چیزی رو ب اون ربط ندید
-
به احساسات اهمیت نده چون احساسات یه مانع برای نرسیدن به اهداف هستن اونا توسط شیطان طراحی شدن تا تو رو بدبخت کنن.
-
@گرفتار-دنیا اها
خب میتونین کمتر ببینینش
یا هر وقت فکرش اومد سراغتون ی برگه بردارین اسمشو روش بنویسین بعد اون فکرتونم بنویسین بعد یا خط خطیش کنین یا بسوزونیش یکم کمک میکنه به فراموشیش
ی راه دیگه هم هس خصوصیات بدشو به یاد بیاور اینم باعث نفرتت ازش میشه
امیدوارم به دردت بخورهMbf سلام
سخت ترش میدونی چیه اینکه طرف خصوصیات بدو معمولا نمیبینه...
یا پیش خودش اون موقع فک میکنه نه اصن این عادم مگه نقطه منفی هم داره؟
عاشق که بشی چشم و گوشت بسته میشه...نه از اون بسته شدنا از این جهت که کور وکر میشی به عیب های معشوق
همینه که امام علی (ع) میفرماد:دوست داشتن بیش از حد چیزی تو را نسبت به عیب هایش کر وکور کند.!
پس توصیه شده اوول شناخت دقیق واساسی ودر اخرین مرحله عشق
متاسفانه ما راه رو چپکی میریم اول عاشقی بعد چون بی ظابطه وقانون میشه سقوط میکنیم به اولین و شاید پایین ترین سطوح رابطه وبوم... تموم میشه همه چی...حالا نمیدونم ایشون تو کدوم سطح از رابطن!