درخواست جزوه زیست دهم چاپ98-99
-
سلام دوستان عزیزم
اگه کسی جزوه کامل و خفن و کنکوری از زیست دهم داره لطف کنه اینجا ارسال کنه استفاده کنیم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
حامیان-آلاء-جزوات
تجربیا -
سلام دوستان عزیزم
اگه کسی جزوه کامل و خفن و کنکوری از زیست دهم داره لطف کنه اینجا ارسال کنه استفاده کنیم
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-جزوات
تجربیا -
@Mr-Fantastic سلام چند تا تایپیک هستند که جزوه های زیست را بچه ها ارسال کردند در آن الان یادم نیست کدام بود اما فک کنم بگردید راحت بتونید پیدا کنید
@جنگجو تا اونجایی که من دیدم جزوه های دوستان مربوط به کتاب زیست دهم چاپ96-97هست.من دهمم و زیست 98-99 رو میخوام عزیزم
-
@جنگجو تا اونجایی که من دیدم جزوه های دوستان مربوط به کتاب زیست دهم چاپ96-97هست.من دهمم و زیست 98-99 رو میخوام عزیزم
-
سلام دوستان عزیزم
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-جزوات
تجربیا@Mr-Fantastic همه فصل ها؟
-
@Mr-Fantastic همه فصل ها؟
@Miss-joker بعضی فصل ها تغییر نداشته و همون فصل های چاپ دو سال پیش هست.بیشتر دنبال اون فصلهایی هستم که تغییرات داشتن
-
@Miss-joker بعضی فصل ها تغییر نداشته و همون فصل های چاپ دو سال پیش هست.بیشتر دنبال اون فصلهایی هستم که تغییرات داشتن
-
my name تغییرات جزئی بوده.ولی خب همین جزئیات هستن که کنکور رو میسازن
فصل4تغییرات بیشتری نسبت به سایر فصل ها داشته -
فصل4تغییرات بیشتری نسبت به سایر فصل ها داشته@Mr-Fantastic من گوارشو دارم اگه بتونم میفرستم براتون ولی فصل چهارو ندارم
-
@Mr-Fantastic من گوارشو دارم اگه بتونم میفرستم براتون ولی فصل چهارو ندارم
@Miss-joker زیاد تغییرات نداشته.راضی به زحمتتون نیستم.مرسی
-
فصل4تغییرات بیشتری نسبت به سایر فصل ها داشته -
@Miss-joker زیاد تغییرات نداشته.راضی به زحمتتون نیستم.مرسی
@Mr-Fantastic خواهش میکنم
-
my name یجز یکی دو فصل.حالا گفتن قراره اقای موقاری چند وقت دیگه اصلاحیه بدن و بگن که کجا تغییرات داشته
-
این پست پاک شده!
-
درسته
-
این پست پاک شده!