گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
Masih shirdel سلام نمیخوام اسپم شه دوست عزیز اما اگ تایم مطالعتون ب ساعت گزارش کنید بهتره چون اینجور ی حس کاذب و خوب بودن بابت زیاد بودن اعداد بهت دست میده البته هرجور خودت مایلی موفق باشی
دوستان امشب ی تاپیک میزنم مربوط ب همین تاپیک و در رابطه با تحلیل گزارش ها مثل همین توضیحاتی ک بالا دادم میتونید درمورد تحلیل گزارشاتون اونجا صحبت کنید.
@dr-aryan (میخواستم از خصوصی پیام بدم نشد شرمنده) راستش برعکس شما به موضوع فکر کردم من برام یک ساعت درس زیاد بود برای همین سره 40 دقیقه به شدت خسته میشدم برای همین واحد رو عوض کردم و کردم هر 100 دقیقه تقریبا خودمو گول زدم ولی حالا توانایی 50 دقیقه درس با یه مقدار استراحت کم رو دارم برای درس خوندن
-
سلام
99/7/27
تایم مطالعم 6.5ساعت
تست10سفر هزار کیلومتری با قدم اول شروع میشود.
-
سلام شبتون بخیر
ساعت بیداری۷
شروع مطالعه ۸
۲:۳۰شیمی
۲:۳۰زیست
۲ساعت ریاضی
۰۰:۳۰دینیجمعا۷:۳۰
درپناه حق
-
سلام
امروز بنا به دلایلی 2 ساعت
ان شاالله فردا 7 ساعت
برای موفقیت هیچ آسانسوری وجود نداردباید از پله ها بالا بروید -
سلام
زیست:دوساعت ونیم/۱۵تست
شیمی/یک ساعت ونیم/۴۵تست
فیزیک/یک ساعت/فیبلم
ریاضی/یک ساعت و نیم/۲۰تیت
۶ساعت ونیم
۸۰تست -
سلام دوستان شبتون خوش 2/47
باارزوی موقعیت برای همگی -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
سلام
خب بزارید ماشین حسابو بیارمعع جواب نمیده
نه بابا شوخی کردم امروز جالب نبود:|
البته بخاطر کلاس های مدرسه(تا 2 ظهر:|) با هیچ فرمولی نمیشه بیشتر از اینم خوند
«حدود6ساعت و حدود 80تا تست» -
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
@dr-aryan
سلام چه تاپیک باحالی دارین
بنظرم خیلی انگیزه میده به دانش اموز وقتی تلاش بقیه رو ببینه -
@dr-aryan
سلام چه تاپیک باحالی دارین
بنظرم خیلی انگیزه میده به دانش اموز وقتی تلاش بقیه رو ببینهFateme Sh 0 سلام ممنون خوشحال میشیم شماهم ب جمعمون بپیوندید
-
Fateme Sh 0 سلام ممنون خوشحال میشیم شماهم ب جمعمون بپیوندید
@dr-aryan
اوه
چرا که نه باعث افتخارمه
اسمم فاطمه هست
دوازدهمم رشته تجربی
از سطح صفر امسال شروع کردم به درس از اواسط شهریور ماه مطالعم حداکثر ۱۹ ساعت بوده و حداقل ۸ ساعت
امروز هم ۱۳ ساعت
و تست هم ۹۳ -
سلام
اینم از امروز من
بدک نبود ، نسبت به دیروز بهتر ولی ...
این هفته بیشتر میخونم و هفته بعد بیشتر تست میزنم نگین چرا کمه که خودم میدونم کمه -
با کمک همدیگه
قوانین این تاپیک:
سلام دوستان تاپیک تحلیل گزارش تایم هامون هم به راه افتاد
ان شالله همممون عاقبت به خیر و موفق شیم
https://forum.alaatv.com/topic/22883/تحلیل-ساعت-مطالعه-کنکور-1400/2 -
خب/سلام/
6/20 با ۳ ساعت کلاسای مدرسه(من مفیدشو حساب
کردم چون چیزی حدود ۴تا۴/۵ ساعت وقت گرفت
امتحان داشتیم و قطعی ها و حاضری زدن ها و..)
خلاصه/خودم راضی نبودم/ولی اشکال نداره
ب امید فردای بهترشبتون آروم