#روش مطالعه
-
سلام خسته نباشید
من یازدهمیم رشته تجربی راستش هنوزهیچ اقدامی برای کنکورنکردم واصلا نمیدونم چطوروکی وازکجابایدشروع کنم اصلا هیچ برنامه ای ندارم ممنون میشم کمک کنین -
-
سلام خسته نباشید
من یازدهمیم رشته تجربی راستش هنوزهیچ اقدامی برای کنکورنکردم واصلا نمیدونم چطوروکی وازکجابایدشروع کنم اصلا هیچ برنامه ای ندارم ممنون میشم کمک کنینmahsa moradi خب اول بگیر یک آزمون شرکت کن که برنامه داشته باشی توی اینقدر تایم باید چقدر از بودجه بندی کتابو بخونی .
بعدش به میزان اون بخونی و تست حل کنی -
سلام خسته نباشید
من یازدهمیم رشته تجربی راستش هنوزهیچ اقدامی برای کنکورنکردم واصلا نمیدونم چطوروکی وازکجابایدشروع کنم اصلا هیچ برنامه ای ندارم ممنون میشم کمک کنینmahsa moradi سلام به نظرم شما یه برنامه طبق کلیپ های الا برای خودتون بنویسن که دهم و یازدهم و تموم کنین توی تابستون (به همراه تست) که با خیال راحت برین دوازدهم هنوز ۹۶ رو فرصت دارین تا ۱ مهر
-
سلام. توی تابستون حتما پایه رو سعی کنین تموم کنین با تمرکز بیشتر روی اختصاصی ها..اگر هم ضعف خاصی در دروس خصوصا اختصاصی داشتین حتما تابستون کار کنین و نزارین ب پاییز و ..بکشه..پس کار مهمی ک باید بکنین تمرکز روی ضعفهای پایه ایی و دروس اختصاصی..عربی هم درس تحلیلی هس و میتونین باز کار کنین..اگر ساعت مطالعتون پایین نگران نباشین کم کم ببرین بالا..خواهشا تمنا میکنم حتی!اشتباهات مارو تکرار نکنین ک بخایین یدفعه همه چی رو اوکی کنین مثلا یهویی بخایین همون اول کار کمیت و کیفیتتون بالا باش..فراموش نکنین شروع کردن خیلی مهمتره تا اینکه بخایین به تاخیر بندازینش تا همه چی رو خوب کنین..هر منبعی ک دارین ولو کتاب درسی فقد باش با هر روشی ک بدین و ساعت مطالعه ایی ک میتونین داشته باشین توکل کنین و استارت کارو بزنید کم کم همه چی رو متوجه میشین و عالی میشه..راستی تستی کار کردن و فراموش نکنین. .بعد هر مطالعه حتما تست آموزشی داشته باشین..