جوابگویی سوالات شما
-
r sh با قاطعیت باید گفت مله به شدت غلطه(البته فراتر از کنکور رو نمیدونم) ولی در حد کنکور هر هورمونی به خون میریزد چون راه انتقالش فقط خونه و مسیرشم طولانیع
-
انرژی تولید شده طی هیدرولیز مواد در روده باریک ، به کجا می رود ؟
-
r sh خب انرژی تولید شده یا همون اطراف اگه نیاز باشع مصرف میشع یا اگرم نه که میرع پیش اون انرژی های ذخیره ای ذخیره میشع تو سلول های اون قسمت....
-
Shaghayegh Talebi
وقتی میگن از فسفولیپید عبور میکنه منظور اینه که ازفضای بین فسفولیپید ها عبور میکنه چون اندازه کوچیکی داره .از خود فسفولیپید که رد نمیشه
ولی وقتی میگن سوبرین و کوتین و چوب پنبه مانع عبور آبه درسته چون از خود لیپید که رد نمیشهsaba zarei مرسی دوستای گلم .
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسی -
saba zarei مرسی دوستای گلم .
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسیShaghayegh Talebi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسیکاهش اب بدن موجب کاهش فشار خون میشع!!!
-
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسیShaghayegh Talebi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
و یک سوال دیگه اینکه در صفحه ی ۶۸ کتاب زیست دهم در پدیده ی اسمز استاد موقاری میگن کمبود مایعات بدن باعث افزایش غلظت خون میشه و در نتیجه فشار خون بالا میره و پدیده خیز رخ میده ولی در بخش ۵ صفحه ی۸۷ میگن ک کمبود اب در بدن باعث کاهش مقدار اب خون میشه و کاهش حجم خون و کاهش فشار خون در کلیه میشه و نمیذاره تراوش اتفاق بیفته و اینا .الان من گیج شدم که کمبود اب بدن باعث کاهش فشار خون میشه یا فشار خونو زیاد میکنه از اخر.مرسی
کاهش اب فشار خونو کم میکنع -
ی جمله ای گفته مگاکاریوسیت دارای دانه است و در کمال تعجب جمله درست محسوب شد:|
دلیلی برا درستیش هست!!!(البته بعید میدونم شاید اشتباه چاپیع)Mahan Xodayi خب درسته دیگه سیتوپلاسمش دانه داره بعدش هم سیتوپلاسمش تقسیم میشد و پلاکت بدست میومد
-
رفقا ببینین این درسته ایا ؟
مگه ما نمیگیم ام اس باعث مختل شدن بینایی و حرکت هم میشع پس چرا اینجا میگه نمیتواند باشد ؟ -
مگه ما نمیگیم ام اس باعث مختل شدن بینایی و حرکت هم میشع پس چرا اینجا میگه نمیتواند باشد ؟ -
@Dr-Rashidi این آسیب به عصب بینایی کارو خراب میکنه عصبش آسیبی نمیبینه ولی هر چند من از سوالش خوشم نیومد
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
@Dr-Rashidi این آسیب به عصب بینایی کارو خراب میکنه عصبش آسیبی نمیبینه ولی هر چند من از سوالش خوشم نیومد
اتفاقا بسیار سوال زیباییه. اکثرا اشتباه جواب میدن و عصب رو با یاخته عصبی اشتباه میگیرن. عصب برا دستگاه عصبی مرکزی نیست بنابراین آسیب نمیبینه.
-
اتفاقا بسیار سوال زیباییه. اکثرا اشتباه جواب میدن و عصب رو با یاخته عصبی اشتباه میگیرن. عصب برا دستگاه عصبی مرکزی نیست بنابراین آسیب نمیبینه.
-
Laynad درسته آسیبی نمیبینه ولی مرکزی اثر خودشو میزاره ولی مختل میکنه کارشو
سوال گفته آسیب نه اختلال.
-
درضم کتاب درمورد مختل کردن چیزی نگفته و فکر نکنم هم مختل بشه.
-
سوال گفته آسیب نه اختلال.
-
-
-
Laynad میدونم که مختل میشه و آسیب نمیبینه میگم کلا خوشم نیومد ازش
مشابه این سوال رو یکی از دبیر های زیستی که خیلی قبولش دارم هم طرح کرده بود. نمیدونم چرا میگید خوشم نیومد.
-
مشابه این سوال رو یکی از دبیر های زیستی که خیلی قبولش دارم هم طرح کرده بود. نمیدونم چرا میگید خوشم نیومد.
Laynad در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلیقس دیگ به تنم نمیچسبه سوالش