جوابگویی سوالات شما
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
صحیح اما سوال بنده چیزی دیگری می باشد .
همانطور که ما می دانیم ، گلوکز غذای اصلی سلول است پس بدن پس از گوارش آن را با کمال میل می پذیرد . ( حالا یا از گلوکز استفاده می کند و یا آن را ذخیره می کند . ) آیا گالاکتوز و فروکتوز همانند گلوکز برای بدن و سلول هایش مهم است ؟
ناتوانی مرا در مطرح کردن سوالاتم به بزرگواری خودتان ببخشید .خواهش میکنم عزیز
بله مهمه. جقتشون از قند های ساده و مونوساکاریدن. کتاب درسی درباره کاربرد و نقششون حرفی نزده و نیازی هم نیست بدونید ولی هر سه نوع مونوساکارید کاربرد دارن تو بدن -
سلام .. ADP و فسفات در کدام قسمت سلول برای واکنش هوازی نگه داری می شوند ؟
-
r sh فک نکنم خیلی مهم باشع!ولی بنظر من چون میتوکندری انرژی سازی میکنه شاید بیشتر ADPوPازادشده برع به میتوکندری!
-
بستگی داره کدوم مرحله تنفس یاخته ای رو بگه
اگه گلیکولیز رو در نظر بگیریم درون سیتوسول هست که دوستان فرمودن
در بقیه مراحل، درون میتوکندری هستن -
بستگی داره کدوم مرحله تنفس یاخته ای رو بگه
اگه گلیکولیز رو در نظر بگیریم درون سیتوسول هست که دوستان فرمودن
در بقیه مراحل، درون میتوکندری هستن -
r sh فک نکنم خیلی مهم باشع!ولی بنظر من چون میتوکندری انرژی سازی میکنه شاید بیشتر ADPوPازادشده برع به میتوکندری!
Mahan Xodayi متشکرم
-
لایه ای که از خارج به میوکارد قلب چسبیده فاقد بافت عصبی می باشد
این جمله غ یا ص؟؟؟ -
Mahan Xodayi متشکرم
-
r sh خواهش میکنم،همه ATP , ADP و فسفات ها که همزمان تو گلیکولیز نیستن که،میشه گفت همیشه تو سیتوزول پیدا میشن
-
Bio تو لایه خارجی قلب بافت عصبی داریم؟
-
در اثر انسداد رگ های اکلیلی سکته قلبی رخ میده که ارتفاع موجQRSکاهش میابد و یا امکان دارع که فاصله بین موجpتا موجQ زیاد بشع خب، ی سوالی که هر دو گزینه رو اورده الان کدومش مقدم ترع؟؟!!
-
صدای اول که ابتدای انقباض بطن ها بگوش میرسع،خب صدای دوم انتهای انقباض بطن هاست یا ابتدای استراحت عمومی!؟میدونم انتهای انقباض بطنی و ابتدای دیاستول یکیع ولی روی چرخه نشون داده بشه باید جزو انقباض بطنی حساب کنیم یا دیاستول؟؟؟
-
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
-
نوار قلب برای موقعی هست که داره پیام منتشر میشه درسته؟؟ینی مثلا وقتی بطن درحال انقباضه موج Tداره تشکیل میشه آره؟