جوابگویی سوالات شما
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
در اثر انسداد رگ های اکلیلی سکته قلبی رخ میده که ارتفاع موجQRSکاهش میابد و یا امکان دارع که فاصله بین موجpتا موجQ زیاد بشع خب، ی سوالی که هر دو گزینه رو اورده الان کدومش مقدم ترع؟؟!!
متن کتاب گفته افزایش یا کاهش فاصله منحنی ها ممکن است نشانه اشکال در بافت هادی قلب، اشکال در خون رسانی رگ های اکلیلی و یا آسیب به بافت قلب در اثر حمله قلبی باشد
متن کتاب به طور واضح اشکال در خون رسانی رگ های اکلیلی رو از دلایل افزایش یا کاهش فاصله منحنی ها میدونه
ضمنا دلیل سکته قلبی عمدتا بسته شدن رگ های تغذیه کننده قلبه، نه همیشه
مثلا فردی که یهو دچار شوک شدید عصبی میشه (مثلا یهو بپری جلوی یه فرد مسن یا یه کودک که بترسونیش و شوخی کنی یا مثلا خبر از دست دادن یکی از اعضای خانواده بهشون برسه) هم ممکنه ایست قلبی بزنه یا سکته کنه و اونجا اشکال در خون رسانی نیستnima H نه دیگه اگه دقت کرده باشید ملاحظه میکنید که ابتدای گفتار اول فصل چهار وقتی رگ های اکلیلی رو میخواد بگه میگه در اثر انسدادشون سکته قلبی رخ میدهد(ممکن است)و در اخر گفتار گفته سکته قلبی موجQRSکاهش میابد و از طرفی انتهای همون بند گفته های شمارم گفته حالا هردو مورد رو صراحتا گفته و تکلیف معلوم نیس!؟؟؟؟
-
میشه سوال ۷۲رو تحلیل کنید البته خودم د و الف و میدونم ولی تو ب مشکلم با بلافصله گفتنشع:/حالا ممنون میشم شما تحلیل کنید!
-
nima H نه دیگه اگه دقت کرده باشید ملاحظه میکنید که ابتدای گفتار اول فصل چهار وقتی رگ های اکلیلی رو میخواد بگه میگه در اثر انسدادشون سکته قلبی رخ میدهد(ممکن است)و در اخر گفتار گفته سکته قلبی موجQRSکاهش میابد و از طرفی انتهای همون بند گفته های شمارم گفته حالا هردو مورد رو صراحتا گفته و تکلیف معلوم نیس!؟؟؟؟
nima H نه دیگه اگه دقت کرده باشید ملاحظه میکنید که ابتدای گفتار اول فصل چهار وقتی رگ های اکلیلی رو میخواد بگه میگه در اثر انسدادشون سکته قلبی رخ میدهد(ممکن است)و در اخر گفتار گفته سکته قلبی موجQRSکاهش میابد و از طرفی انتهای همون بند گفته های شمارم گفته حالا هردو مورد رو صراحتا گفته و تکلیف معلوم نیس!؟؟؟؟
:|
بله اگه رگ های اکلیلی مسدود بشن طرف سکته قلبی میزنه
ولی هر سکته قلبی ناشی از انسداد رگ های اکلیلی نیست
نه یکیش ازش برداشت میشه و یکیش رو صراحتا گفته. افزایش یا کاهش فاصله موج رو صراحتا گفته. تغییر در ارتفاع که در اثر سکته قلبی هست ازش برداشت میشه -
میشه سوال ۷۲رو تحلیل کنید البته خودم د و الف و میدونم ولی تو ب مشکلم با بلافصله گفتنشع:/حالا ممنون میشم شما تحلیل کنید!
بزارید دو تا مثال بزنم متوجه بشید.
این سه تا رو یکی بگیرید:
- بلافاصله پس از پایان سیستول دهلیز ها
- در ابتدای سیستول بطن ها
- شروع انبساط دهلیز ها
(در انتهای سیستول دهلیز ها) فرق داره با سه عبارت بالا
این سه تا رو یکی بگیرید:
- بلافاصله پس از پایان سیستول بطن ها
- در ابتدای استراحت عمومی
- شروع انبساط بطن ها
(در انتهای سیستول بطن ها) فرق داره با سه عبارت بالا
البته بستگی به طراح هم داره. تو کتاب هایی که سطح پایین تری دارن هر کدوم از این 4 تا رو معادل هم در نظر گرفتن
اگه اشتباه نکنم تست هم ب رو درست نظر گرفته -
بزارید دو تا مثال بزنم متوجه بشید.
این سه تا رو یکی بگیرید:
- بلافاصله پس از پایان سیستول دهلیز ها
- در ابتدای سیستول بطن ها
- شروع انبساط دهلیز ها
(در انتهای سیستول دهلیز ها) فرق داره با سه عبارت بالا
این سه تا رو یکی بگیرید:
- بلافاصله پس از پایان سیستول بطن ها
- در ابتدای استراحت عمومی
- شروع انبساط بطن ها
(در انتهای سیستول بطن ها) فرق داره با سه عبارت بالا
البته بستگی به طراح هم داره. تو کتاب هایی که سطح پایین تری دارن هر کدوم از این 4 تا رو معادل هم در نظر گرفتن
اگه اشتباه نکنم تست هم ب رو درست نظر گرفتهnima H و تو کنکور عبارت ب رو اشتباه درنظر میگیریم!؟این جمله رو الگو+فاگو+ی کی از دوستان میگفت خیای سبزم ی همچین جمله ای رو درست در نظر گرفتع،ولی خب واقعا کتاب گفته بعد از اینکه ی کم ازRجلو بریم صدای اول شنیده میشه نه بلافاصله بعد به استراحت دراومدن دهلیز ها!
-
سلام وقتتون بخیر
این چند روزی که تو انجمن عضو شدم حس میکنم پاسخگویی سوالات زیست بچه ها خیلی کم و معمولا ناقصه
میتونید سوالاتتون رو اینجا بپرسید من جواب میدم؛ با اینکه کنکوری نیستم ولی تسلطم بد نیسپ.ن: بخش های دیگه ای هم هستن تو انجمن مثل زیست دونی و... که جوابتون رو میدن. من صرفا واسه اینکه بتونم سوالات رو یه جا ببینم تاپیک جدید زدم
-
Hoorieh sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام آیا این جمله درسته؟(بخشی از معده گاو که مسئول ترشح آنزیمهای گوارشی است غذا را بهمراه باکتریهایی که وارد ان شده اند گوارش میدهد)
@تجربیا nima H و بقیه دوستانسلام
باکتری هایی که داخل سیرابی تولید میشن داخل جاهای مختلف و شیردان که محل گوارش آنزیمی هم هست وجود دارن(با غذا مخلوط میشن) -
سلام آیا این جمله درسته؟(بخشی از معده گاو که مسئول ترشح آنزیمهای گوارشی است غذا را بهمراه باکتریهایی که وارد ان شده اند گوارش میدهد)
@تجربیا nima H و بقیه دوستانسلام
باکتری هایی که داخل سیرابی تولید میشن داخل جاهای مختلف و شیردان که محل گوارش آنزیمی هم هست وجود دارن(با غذا مخلوط میشن)@Mr-Fantastic خوب این تیکه که گفته باکتریهای وارد شده به آن غلط نیست
مگه باکتری ها همونجا نبودن از قبل؟؟ -
@Mr-Fantastic خوب این تیکه که گفته باکتریهای وارد شده به آن غلط نیست
مگه باکتری ها همونجا نبودن از قبل؟؟Hoorieh sh اونحا بودن ولی روی غذا هایی که میخوره هم باکتری هست و وارد دستگاه گوارش میشه
-
Hoorieh sh اونحا بودن ولی روی غذا هایی که میخوره هم باکتری هست و وارد دستگاه گوارش میشه
Bio آهان
فهمیدم ینی اینی که گفته منظورش باکتریهایی غیر از اوناییه که هستن و از خارج بدن روی غذا بودن و اومدن داخل... -
@تجربیا nima H و بقیه دوستانبنظر من غلطه
درسته که غذا قبل از شیردان نزدیک ۲ بار وارد سیرابی میشه و یه بارش گوارش میکروبی شدید داره ولی الزاما باکتری های توی سیرابی با غذا حرکت نمی کنن و به جاهای دیگر معده برن و ثابتن (اگه ثابت نبودن ما میتوانستیم علاوه بر سیرابی توی قسمت های دیگه هم گوارش میکروبی ببینیم)مگه اینکه باکتری بمیره همونجا و لاشه اش همراه با غذا به شیردان وارد بشه و تجزیه بشه یه حالتم وجود داره غذایی که گاو میخوره خودش باکتری همزیست باشه که اونم توی دهان آنزیم لیزوزیم می کشدش
فرا تحلیل کردم براتون
-
@تجربیا nima H و بقیه دوستانبنظر من غلطه
درسته که غذا قبل از شیردان نزدیک ۲ بار وارد سیرابی میشه و یه بارش گوارش میکروبی شدید داره ولی الزاما باکتری های توی سیرابی با غذا حرکت نمی کنن و به جاهای دیگر معده برن و ثابتن (اگه ثابت نبودن ما میتوانستیم علاوه بر سیرابی توی قسمت های دیگه هم گوارش میکروبی ببینیم)مگه اینکه باکتری بمیره همونجا و لاشه اش همراه با غذا به شیردان وارد بشه و تجزیه بشه یه حالتم وجود داره غذایی که گاو میخوره خودش باکتری همزیست باشه که اونم توی دهان آنزیم لیزوزیم می کشدش
فرا تحلیل کردم براتون
-
@Mr-Fantastic خوب این تیکه که گفته باکتریهای وارد شده به آن غلط نیست
مگه باکتری ها همونجا نبودن از قبل؟؟Hoorieh sh نگا کن رفیق
باکتری ها رو ما داخل نگاری،هزارلا،مری،دهان و شیردان میبینیم
وقتی رسیدن به شیردان همراه با غذا تجزیه میشن و از بین میرن
پس این جمله کاملا درسته -
Hoorieh sh نگا کن رفیق
پس این جمله کاملا درسته@Mr-Fantastic در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Hoorieh sh نگا کن رفیق
پس این جمله کاملا درستهسوال گفته(بخشی از معده گاو که مسئول ترشح آنزیمهای گوارشی است غذا را بهمراه باکتریهایی که وارد ان شده اند گوارش میدهد)
یعنی در شیردان (غذا+باکتری ها) تجزیه میشن و گوارش پیدا میکنن -
سلام
من توی یه مفهوم گیر کردم اونم گوارش برون سلولیه
نمی تونم اینو درکش کنم که چجوری قارچ ها و باکتری ها گوارش برون سلولی دارند
مگه باکتری ها یه سلول بیشتر ندارن دیگه بیرون سلولشون کجاست که بخوان اونجا گوارش انجام بدن
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدم -
سلام
مگه باکتری ها یه سلول بیشتر ندارن دیگه بیرون سلولشون کجاست که بخوان اونجا گوارش انجام بدن
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدمZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدمسلام.همونطور که خودت میگی اونا یه سلول هست.باکتری ها و قارچ ها مواد رو بیرون خودشون با انزیم هاشون گوارش میکنن و بعد مواد مغذی رو وارد خودشون میکنن
امیدوارم مفهومی که من برداشت کردم درست باشه! -
ZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام
نمی فهمممم:
شایدم گیج شدمسلام.همونطور که خودت میگی اونا یه سلول هست.باکتری ها و قارچ ها مواد رو بیرون خودشون با انزیم هاشون گوارش میکنن و بعد مواد مغذی رو وارد خودشون میکنن
امیدوارم مفهومی که من برداشت کردم درست باشه!@Mr-Fantastic در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ZDM در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام
نمی فهمممم:
امیدوارم مفهومی که من برداشت کردم درست باشه!اگه اشتبا میگم لطفا دوستان اصلاح کنن