Reading
-
بهترین روش جواب دادن بهش هم اینه که اول سوالو بخونین بعد یه لغت کلیدی از سوال بکشین بیرون بعد از متن پیداش کنین بعد جواب سوال راحت تر پیدا میشه
fatemeh ganj نه اول متنو باید حالت skim و روخونی مانند خوند که حدودا 30 ثانیه طول میکشه بعد سوالا رو میبینی و بعدش به متن مراجعه میکنی و تست رو میزنی من همیشه با این روش میرم
-
Hesam Mohammadi بعضی از جاهاشو ن حتی ممکنه تو یه جمله من تمام کلمات رو بدونم ولی حالا شاید به خاطر وجود اصطلاحات خاص متوجه جمله نمیشم یا مثلا بعضی از افعالیکه حالتترکیبی دارنو مثلا دو کلمه ای اند
-
Hesam Mohammadi بعضی از جاهاشو ن حتی ممکنه تو یه جمله من تمام کلمات رو بدونم ولی حالا شاید به خاطر وجود اصطلاحات خاص متوجه جمله نمیشم یا مثلا بعضی از افعالیکه حالتترکیبی دارنو مثلا دو کلمه ای اند
zo لازم نیست که اون اصطلاحات رو متوجه بشین تو کنکور هم اگر هم خارج کتاب باشه تو معنی و مفهوم اثری نداره وقتی متوجه نشدین ازش رد بشین یا با استفااده از کلمه بعدی مفهومشو پیدا کنین
-
Hesam Mohammadi درسته مثلا میگم ریدینگ های کنکور های اخیر رو برسی کنن و اون کلماتی که معنیشو نمیدونستنو بخونن تا بهتر متنو درک کنن مثلا کتاب ریدینگ به همین سادگی گاج خیلی برا این کار مناسبه لغات خوبو تو پاسخنامه نوشته
fatemeh ganj آره این کار باید انجام بشه که کلمات رو توی متن یاد بگیره مثلا کلمه go
53 تا معنی مختلف داره -
fatemeh ganj نه اول متنو باید حالت skim و روخونی مانند خوند که حدودا 30 ثانیه طول میکشه بعد سوالا رو میبینی و بعدش به متن مراجعه میکنی و تست رو میزنی من همیشه با این روش میرم
Hesam Mohammadi بله درسته این روش خوبه ولی من باهاش نتیجه خوبی نمیگرفتم بعد برسی سوال و پیدا کردن کلیدش اسکیمینگ رو انجام میدم
-
fatemeh ganj آره این کار باید انجام بشه که کلمات رو توی متن یاد بگیره مثلا کلمه go
53 تا معنی مختلف دارهHesam Mohammadi درسته ولی با کلمه بعد و قبل معنیش مشخص میشه و نیازی به دونستن همه معنی ها نیست
-
کلاس زبان نرفتین شما
-
کلاس زبان نرفتین شما
fatemeh ganj من که آره
-
fatemeh ganj من که آره
Hesam Mohammadi رفتین
-
Hesam Mohammadi درسته ولی با کلمه بعد و قبل معنیش مشخص میشه و نیازی به دونستن همه معنی ها نیست
fatemeh ganj بله 100 درصد برای همین میگم که تو منم کلمه و یاد بگیره
-
fatemeh ganj بله 100 درصد برای همین میگم که تو منم کلمه و یاد بگیره
Hesam Mohammadi چه کتاب زبانی رو میخونین تو کلاس
-
Hesam Mohammadi چه کتاب زبانی رو میخونین تو کلاس
fatemeh ganj من کانون بودم تموم کردم تا advance 3
-
fatemeh ganj من کانون بودم تموم کردم تا advance 3
Hesam Mohammadi اسم کتاب ادونسه یا سطحش
-
Hesam Mohammadi اسم کتاب ادونسه یا سطحش
fatemeh ganj
شما سری کتابای کانون زبان ایران رو نمیدونید سطح های مختلف کتابای مختلف داره ولی من برای ریدینگ از کتابای دیگه استفاده کردم که منو قوی کرده تقریبا -
شما میتونین کتابای داستان انگلیسی هم بخونین برا فهمش البته اگه وقت داشتین
-
شما میتونین کتابای داستان انگلیسی هم بخونین برا فهمش البته اگه وقت داشتین
fatemeh ganj خب اونم باید با کسی که زبانش خوبه کار کنه
-
fatemeh ganj
شما سری کتابای کانون زبان ایران رو نمیدونید سطح های مختلف کتابای مختلف داره ولی من برای ریدینگ از کتابای دیگه استفاده کردم که منو قوی کرده تقریباHesam Mohammadi اخه اصولا کتابای موسسه ها رو خودشون چاپ نمیکنن و اغلب چاپ انگلیس و امریکاست
-
fatemeh ganj خب اونم باید با کسی که زبانش خوبه کار کنه
Hesam Mohammadi بله ولی وقت میگیره برا کنکوری 99 مناسب نیست
-
Hesam Mohammadi اخه اصولا کتابای موسسه ها رو خودشون چاپ نمیکنن و اغلب چاپ انگلیس و امریکاست
fatemeh ganj اونکه بله خب اگر کتاب مخصوصا ریدینگ بخواین من کتاب inside reading رو معرفی میکنم
-
Hesam Mohammadi بله ولی وقت میگیره برا کنکوری 99 مناسب نیست
fatemeh ganj نه میتونند شبا کلا یک ریدینگ نیم ساعت وقت میگیره