Reading
-
سلام من خیلی وقته تقریبا کار میکنم ریدینگو اما تو سرعت و همچنین فهم جملات مشکل دارم حتی ممکنه گاها کلمات یک جمله رو بلد باشم ولی نمیتونم بفهممش
خوشحال میشم کمکم کنید
انسانیا تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام من خیلی وقته تقریبا کار میکنم ریدینگو اما تو سرعت و همچنین فهم جملات مشکل دارم حتی ممکنه گاها کلمات یک جمله رو بلد باشم ولی نمیتونم بفهممش
خوشحال میشم کمکم کنید
انسانیا تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
zo سلام
باید ریدینگ رو با یک نفر که زبانش خوبه تمرین کنی و ببینی اون چیکار میکنه تا توهم یاد بگیریHesam Mohammadi ممنون از نظرتون
-
خوشحال میشم کمکم کنید
انسانیا تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام من خیلی وقته تقریبا کار میکنم ریدینگو اما تو سرعت و همچنین فهم جملات مشکل دارم حتی ممکنه گاها کلمات یک جمله رو بلد باشم ولی نمیتونم بفهممش
خوشحال میشم کمکم کنید
انسانیا تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاواضحه مشکل شما از گرامره (البته نمیدونم لغات رو چقدر مسلط هستید ولی اینطور که من فهمیدم از حرفاتون، مشکلتون احتمالا از لغت نیست)
برای تسلط بیشتر کافیه درسنامه های بهتری مطالعه کنید. کتاب خاصی رو پیشنهاد نمیدم که تبلیغ نشه. باید کتاب های مختلف بازار رو ببینید و اونی که بهتر و روان تر توضیح داده براتون رو انتخاب کنید -
خوشحال میشم کمکم کنید
انسانیا تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاواضحه مشکل شما از گرامره (البته نمیدونم لغات رو چقدر مسلط هستید ولی اینطور که من فهمیدم از حرفاتون، مشکلتون احتمالا از لغت نیست)
برای تسلط بیشتر کافیه درسنامه های بهتری مطالعه کنید. کتاب خاصی رو پیشنهاد نمیدم که تبلیغ نشه. باید کتاب های مختلف بازار رو ببینید و اونی که بهتر و روان تر توضیح داده براتون رو انتخاب کنید -
-
zo سلام
گرامر کتاب رو بخون ولی از روی کمک درسی بخون چون تو کتاب فرمول های ساخت زمان ها،اسم مصدر ها،مصدرها،ویژگی های آنها و نکات ریزشون رو اشاره کرده هااا یعنی نوشته ولی ریز نشده رو موضوع ولی کمک درسیا ریزتر میشن دوما من که نمیدونم چندمی ولی کتاب خیلی سبز رضا کیاسالار کتاب عالیهه اگرم میخواستی بالاتر بخونی میتونی از شهاب اناری نشر مبتکران استفاده کنی -
ببین معلم من میگفت واسه اینکه تو ریدینگ مستر بشی!باید یه شب تو هفته رو در نظر بگیری و ریدینگ یا کلوز بزنی مثلا اون میگفت پنج شنبه شب ها
تو تاپیک ریدینگ هم بنظرم برو ریدینگ هاش خیلی خوبه -
@Z-H-Z باید هر شب یک ریدینگ کار کنی یا اینکه یک روز درمیون یک کلوزتست یا یک ریدینگ این باید هر شب باشه نه اینکه هفته ای یکبار
Hesam Mohammadi والا من فک میکنم از اول مهر تا اسفند یا فروردین هرشب ریدینگ کار میکردم ولی دیدم زیاد فایده ای نداره گفتم شاید مسیررو اشتباه دارم میرم فک میکنمهمون باید زیر نظر یکی ک زبانش خوبه کار کنم میدونید من مثلا تو ۵ دقیقه حل میکنم ریدینگو ها ولی مثلا در بهترین حالت دوتاش غلطه دوتاش درست
-
zo سلام
گرامر کتاب رو بخون ولی از روی کمک درسی بخون چون تو کتاب فرمول های ساخت زمان ها،اسم مصدر ها،مصدرها،ویژگی های آنها و نکات ریزشون رو اشاره کرده هااا یعنی نوشته ولی ریز نشده رو موضوع ولی کمک درسیا ریزتر میشن دوما من که نمیدونم چندمی ولی کتاب خیلی سبز رضا کیاسالار کتاب عالیهه اگرم میخواستی بالاتر بخونی میتونی از شهاب اناری نشر مبتکران استفاده کنی -
Hesam Mohammadi والا من فک میکنم از اول مهر تا اسفند یا فروردین هرشب ریدینگ کار میکردم ولی دیدم زیاد فایده ای نداره گفتم شاید مسیررو اشتباه دارم میرم فک میکنمهمون باید زیر نظر یکی ک زبانش خوبه کار کنم میدونید من مثلا تو ۵ دقیقه حل میکنم ریدینگو ها ولی مثلا در بهترین حالت دوتاش غلطه دوتاش درست
-
برای ریدینگ بهتره اول روی دامنه لغات و گرامرتون کار کنین
-
برای ریدینگ بهتره اول روی دامنه لغات و گرامرتون کار کنین
fatemeh ganj ولی لغت باید توی متن کار بشه
-
بهترین روش جواب دادن بهش هم اینه که اول سوالو بخونین بعد یه لغت کلیدی از سوال بکشین بیرون بعد از متن پیداش کنین بعد جواب سوال راحت تر پیدا میشه
-
الان شما ریدینگ میخونید متوجه میشین ؟!
مطلبو میگیرید؟!Hesam Mohammadi بعضی از جاهاشو ن حتی ممکنه تو یه جمله من تمام کلمات رو بدونم ولی حالا شاید به خاطر وجود اصطلاحات خاص متوجه جمله نمیشم یا مثلا بعضی از افعالیکه حالتترکیبی دارنو مثلا دو کلمه ای اند
-
fatemeh ganj ولی لغت باید توی متن کار بشه
Hesam Mohammadi درسته مثلا میگم ریدینگ های کنکور های اخیر رو برسی کنن و اون کلماتی که معنیشو نمیدونستنو بخونن تا بهتر متنو درک کنن مثلا کتاب ریدینگ به همین سادگی گاج خیلی برا این کار مناسبه لغات خوبو تو پاسخنامه نوشته