صفراءءءء
-
با سلام میخواستم بدونم صفرا در گوارش شیمیایی نقش داره یا نه؟
اونجور که متوجه شدم نمک های صفراوی و فسفولیپید لسیتین در گوارش مکانیکی نقش دارند(برای کوچک کردن مولکول چربی)و اب و ماده مخاطی و یون ها هم که گوارش شیمیایی انجام نمیدن،رنگ ها هم رنگن کار خاصی نمیکنن پس یعنی صفرا در گوارش شیمیایی نقش نداره دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟ -
اونجور که متوجه شدم نمک های صفراوی و فسفولیپید لسیتین در گوارش مکانیکی نقش دارند(برای کوچک کردن مولکول چربی)و اب و ماده مخاطی و یون ها هم که گوارش شیمیایی انجام نمیدن،رنگ ها هم رنگن کار خاصی نمیکنن پس یعنی صفرا در گوارش شیمیایی نقش نداره دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟@Infinitie-A سلام
تاجایی من خوندم ب هر دو کمک میکنه
چرا ک وقتی ک ب گوارش فیزیکی کمک میکنه باعث میشه ذره ها خورد تر شن این خورد تر شدن باعث میشه ک انزیم های گوارشی بهتر اثر کنن و گوارش شیمیایی هم بهتر صورت بگیره -
فکر میکنم بله نقشی در گوارش شیمیایی به طور مستقیم نداره
هرچند که با ریز کردن چربی ها باعث میشه گوارش شیمیایی اونها توسط لیپاز بهتر انجام بشه
@Infinitie-A
صبر کنید دوستان با تجربه تر نظراتشون رو بگن
دعوت میشود از دانش-آموزان-آلاء -
اونجور که متوجه شدم نمک های صفراوی و فسفولیپید لسیتین در گوارش مکانیکی نقش دارند(برای کوچک کردن مولکول چربی)و اب و ماده مخاطی و یون ها هم که گوارش شیمیایی انجام نمیدن،رنگ ها هم رنگن کار خاصی نمیکنن پس یعنی صفرا در گوارش شیمیایی نقش نداره دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟@Infinitie-A الان که رفتم فاگوزیست رو نگاه کردم هم نوشته که صفرا فاقد هرگونه آنزیمی هست و به صورت مستقیم گوارش شیمیایی انجام نمیدهد
و نوشته که به طور غیر مستقیم در گوارش شیمیایی چربی ها نقش دارد
همینو بدونید کافیه
اگه تست از قید به هیچ وجه یا از این قبیل برای گوارش شیمیایی صفرا استفاده کرد اون غلط هست مثلا اگه بگه (صفرا به هیچ وجه در گوارش شیمیای نقش ندارد) این جمله غلط هست -
اونجور که متوجه شدم نمک های صفراوی و فسفولیپید لسیتین در گوارش مکانیکی نقش دارند(برای کوچک کردن مولکول چربی)و اب و ماده مخاطی و یون ها هم که گوارش شیمیایی انجام نمیدن،رنگ ها هم رنگن کار خاصی نمیکنن پس یعنی صفرا در گوارش شیمیایی نقش نداره دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟@Infinitie-A در صفراءءءء گفته است:
اونجور که متوجه شدم نمک های صفراوی و فسفولیپید لسیتین در گوارش مکانیکی نقش دارند(برای کوچک کردن مولکول چربی)و اب و ماده مخاطی و یون ها هم که گوارش شیمیایی انجام نمیدن،رنگ ها هم رنگن کار خاصی نمیکنن پس یعنی صفرا در گوارش شیمیایی نقش نداره دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟نقش غیر مستقیم داره.
به هر حال لیپاز محلول در آب اول کار نمیتونه کاری بکنه چون چربی ها روی محتوای کیموس شناورند.
حالا صفرا زحمت میکشه و چربی رو گوارش مکانیکی میده تا گوارش شیمیایی ش انجام بشه