شیوه جزوه نویسی
-
سلام دوستان.من دهمم تموم شده.ولی متاسفانه در طول سال جزوه های خوبی ننوشتم
حالا حساب کردم بخوام بشینم ویدیوها رو ببینم و جزوه بنویسم تقریبا غیر ممکنه(حجم زیاد)
حالا شما پیشنهادی دارید واسه من که بتونم جزوه ها رو تا پایان مرداد تموم کنم.
و اینکه لازمه که هر هشت کتاب رو داخل تابستون مرور کنم یا به هون 4 درس تخصصی اکتفا کنم؟
و یه سوال دیگه هم اینکه چطور واسه هر درس جزوه بنویسم؟(حجم جزوه باید چقد باشه واسه هر درس)
یه مقدار سوالاتم زیاد بود ولی ممنون میشم جواب بدید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
و اینکه متاسفانه در طول سال اصلا تست نزدم
-
سلام دوستان.من دهمم تموم شده.ولی متاسفانه در طول سال جزوه های خوبی ننوشتم
حالا حساب کردم بخوام بشینم ویدیوها رو ببینم و جزوه بنویسم تقریبا غیر ممکنه(حجم زیاد)
حالا شما پیشنهادی دارید واسه من که بتونم جزوه ها رو تا پایان مرداد تموم کنم.
و اینکه لازمه که هر هشت کتاب رو داخل تابستون مرور کنم یا به هون 4 درس تخصصی اکتفا کنم؟
و یه سوال دیگه هم اینکه چطور واسه هر درس جزوه بنویسم؟(حجم جزوه باید چقد باشه واسه هر درس)
یه مقدار سوالاتم زیاد بود ولی ممنون میشم جواب بدید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا@Mr-Fantastic برای تسهیل در امر جزوه نویسی می توانید به بخش جزوه خود انجمن مراجعه کنید . اون جا خیلی از آلایی های جزوات خودشون را به اشتراک گذاشته اند .
نحوه نوشتن جزوه برای هر کس متفاوته مثلا من به شخصه نکات را در خود کتاب می نویسم و مطالب فیلم های آلا را هم با اضافه نمودن ورقی کاغذ به کتاب در قسمت مربوطه می نویسم تا در حین خواندن کتابم مطالب مهم رو هم ببینم . همین امر موجب تکرار مطالب و نکات در ذهن من می شود
حالا این روش بنده می باشد ، ممکن است کسی روش من رو قبول نداشته باشد و این مسئله ای نیست چون روش یادگیری هر فرد متفاوت است .