کتاب شیمی دهم تست واجب مبتکران (تک جلدی)
-
سلام دوستان،نظرتون درباره این کتاب چی هست؟
سطحش چطوره
خیلی مطالب خارج از کتاب داره یا نه در سطح کنکور گفته؟
واسه مرور داخل تابستان(دهم به یازدهم)مناسب هست؟
دانش-آموزان-آلاء -
سطحش چطوره
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic سلام
به نظرم اگ شیمیو خیلی در سطح کنکوری کار نکردی خیلی سبزو بزن مبتکران بزار برای کتاب دوم و مرور چون بعضی تستاش هستن ک از کنکور هم حتی سخت ترن
بازم بستگی ب روحیه خودت داره ممکنه جوری نباشه که وقتی نتونی بزنس روحیتو ببازی و باز ادامه بدی ولی اگ میبینی اینجوری نیست خیلی سبز بهتره به نظرم
ولی درسنامش خیلی خوبه مفهومو میرسونه و چون یکم زبان عامیانه داره خیلی از بچها راحت تر با درسنامش کنار میان -
بنظر من بهترین کتاب شیمیه
من دوساله مبتکران دارم وااااااقعا عالیه -
سطحش چطوره
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic
چه از لحاظ درسنامه و چه تست عالیه -
@N-n-good سطح چطوره؟؟
خارج از کتاب داره؟
من طول سال متوسط کار کردم
نه خیلی کنکوری و نه خیلی ساد ه -
@N-n-good سطح چطوره؟؟
خارج از کتاب داره؟
من طول سال متوسط کار کردم
نه خیلی کنکوری و نه خیلی ساد ه@Mr-Fantastic
سطحش بالاست ولی در عوض خیلی قابل فهم توضیح داده به نظر من حتی اگه کسی اصلا شیمی بلد نباشه وقتی درسنامشو بخونه کاملا متوجه میشه -
@Mr-Fantastic
سطحش بالاست ولی در عوض خیلی قابل فهم توضیح داده به نظر من حتی اگه کسی اصلا شیمی بلد نباشه وقتی درسنامشو بخونه کاملا متوجه میشه@N-n-good در کتاب شیمی دهم تست واجب مبتکران (تک جلدی) گفته است:
@Mr-Fantastic
سطحش بالاست ولی در عوض خیلی قابل فهم توضیح داده به نظر من حتی اگه کسی اصلا شیمی بلد نباشه وقتی درسنامشو بخونه کاملا متوجه میشهحالا رفتم کتابفروشی یه مقایسه ای میکنم ببینم میتونم بخونم یا نه
مرسی -
@Mr-Fantastic سلام
به نظرم اگ شیمیو خیلی در سطح کنکوری کار نکردی خیلی سبزو بزن مبتکران بزار برای کتاب دوم و مرور چون بعضی تستاش هستن ک از کنکور هم حتی سخت ترن
بازم بستگی ب روحیه خودت داره ممکنه جوری نباشه که وقتی نتونی بزنس روحیتو ببازی و باز ادامه بدی ولی اگ میبینی اینجوری نیست خیلی سبز بهتره به نظرم
ولی درسنامش خیلی خوبه مفهومو میرسونه و چون یکم زبان عامیانه داره خیلی از بچها راحت تر با درسنامش کنار میان@Miss-Joker مرسی بخاطر راهنماییت
-
@Miss-Joker مرسی بخاطر راهنماییت
@Mr-Fantastic خواهش میکنم
-
@N-n-good در کتاب شیمی دهم تست واجب مبتکران (تک جلدی) گفته است:
@Mr-Fantastic
سطحش بالاست ولی در عوض خیلی قابل فهم توضیح داده به نظر من حتی اگه کسی اصلا شیمی بلد نباشه وقتی درسنامشو بخونه کاملا متوجه میشهحالا رفتم کتابفروشی یه مقایسه ای میکنم ببینم میتونم بخونم یا نه
مرسی@Mr-Fantastic
خواهش