درست یا نادرست ؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(5تا8)
-
@Kosar-Kelyabi در درست یا نادرست ؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(5تا8) گفته است:
Fateme Sohrabi
صد در صد امکان نداره با کتاب نظام جدید همچین چیزی درست گرفته بشه ...منم شانسی گفتم غلط اصلا صد سالم فکر میکردم ی مورچه و مفصلش نمیرسیدم
Fateme Sohrabi
من با مفصل داشتنش کاری ندارم ... کتاب ما میگه در محل مفصل متحرک ما غضروف رو می بینیم خب اینکه ی مفصلی باشه (حالا در هر جانوری ) و متحرک باشه ولی غضروف نداشته باشه کتاب نظام جدید تایید نمی کنه ☹ -
@راهنما راهنما رفتن و مارا با هاله ای از ابهامات در مورد یک موجود شگفت انگیز و ناز تنها گذاشتن:grinning_squinting_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:face_with_tears_of_joy:
-
Hoorieh sh
استخون نداره ولی مفصل دارهmehranmirzaei جالب بود ممنون
-
Fateme Sohrabi
من با مفصل داشتنش کاری ندارم ... کتاب ما میگه در محل مفصل متحرک ما غضروف رو می بینیم خب اینکه ی مفصلی باشه (حالا در هر جانوری ) و متحرک باشه ولی غضروف نداشته باشه کتاب نظام جدید تایید نمی کنه ☹@Kosar-Kelyabi در درست یا نادرست ؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(5تا8) گفته است:
Fateme Sohrabi
من با مفصل داشتنش کاری ندارم ... کتاب ما میگه در محل مفصل متحرک ما غضروف رو می بینیم خب اینکه ی مفصلی باشه (حالا در هر جانوری ) و متحرک باشه ولی غضروف نداشته باشه کتاب نظام جدید تایید نمی کنه ☹اقای میرزایی از نظر شما این تست رو میشه برای نظام جدید غلط محسوب کرد ؟ mehranmirzaei
-
Fateme Sohrabi
من با مفصل داشتنش کاری ندارم ... کتاب ما میگه در محل مفصل متحرک ما غضروف رو می بینیم خب اینکه ی مفصلی باشه (حالا در هر جانوری ) و متحرک باشه ولی غضروف نداشته باشه کتاب نظام جدید تایید نمی کنه ☹@Kosar-Kelyabi
عرض کردم برای نظام قدیمه😅
اونا هم گناه دارن یع چنتا تست برای اونها هم طرح کنیم دیگه -
@Kosar-Kelyabi
عرض کردم برای نظام قدیمه😅
اونا هم گناه دارن یع چنتا تست برای اونها هم طرح کنیم دیگهmehranmirzaei
بله متوجه فرمایش شما شدم ... فکر میکردم با اطلاعات نظام جدید هم بشه حلش کرد 😬🌸 به هر حال متشکر 🌹 -
Hoorieh sh در درست یا نادرست ؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(5تا8) گفته است:
@راهنما راهنما رفتن و مارا با هاله ای از ابهامات در مورد یک موجود شگفت انگیز و ناز تنها گذاشتن:grinning_squinting_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

-
Hoorieh sh
استخون نداره ولی مفصل دارهmehranmirzaei خب مفصلا چیا رو به هم وصل میکنن پس؟؟:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
Hoorieh sh در درست یا نادرست ؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(5تا8) گفته است:

Fateme Sohrabi چیه این نیومده؟؟
-
mehranmirzaei
بله متوجه فرمایش شما شدم ... فکر میکردم با اطلاعات نظام جدید هم بشه حلش کرد 😬🌸 به هر حال متشکر 🌹@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم